Marfa..Mazda..super tare..are ceva aparte...din anii mult trecuti...ceva retro cu usa a 3 a..care se deschide cum se deschide....super..e facuta pt "rapiri"//...seara prin centru...insa nik nou adus pe ea..pacat...iar ..Peugeot 206...e de nota 9...nik mai mult...e "lucrata" ..i mi place..serios..dar....sigur ii mai lipseste ceva...vom vedea.....
Marfa..Mazda..super tare..are ceva aparte...din anii mult trecuti...ceva retro cu usa a 3 a..care se deschide cum se deschide....super..e facuta pt "rapiri"//...seara prin centru...insa nik nou adus pe ea..pacat...iar ..Peugeot 206...e de nota 9...nik mai mult...e "lucrata" ..i mi place..serios..dar....sigur ii mai lipseste ceva...vom vedea.....
daca tot te-ai apucat sa comentezi masinile ... baga la toate
mai sunt vreo 7 pagini cu masini.. in urmatorii 2 ani de cand au aparut peugeotu si mazda...
spor la scris
ma daca vrei sa vezi Loganul treci prin Galata si il vezi parcat pe strada PETRU SCHIOPU sau dak am timp am sa ii fac niste poze
te inseli amice nu mai e acolo.. e la alt proprietar... si daca vrei sa il vezi mai aproape si sa il intrebi unde gasesti masina... atunci vino la intalnirea de vineri seara de la ora 9.. si va fi si el acolo in cazul in care se anunta ceva pentru el.. altfel.. nu ma complic..
bafta