buuuun asha fratzilor....ma bag si eu ca fumeea...

so: cine/care-s aia...? sinner...ne jtim...epox...dap,dragosh(aka. alex307) bifat si el....mad cow...ne vedem la semafoare...cortez...fost vecin...octav

salutari! ....zuzg ...ne vedem la urm playuri dak mai stai in fatza mea la RAND

...asha...si....CAM ATAT....

cine-s restu'...care-s aia...? singurelu ...ok am AUZIT de el....nu am avut minunata ocazie de a ne intalni si de a schimba cateva vorbe...cartman....parca te-am vazut O DATA pe la noi la intalniri...da' dak te mai vad o data....nu te recunosc!... k sa nu mai zic nimic de acest anonim : LA MISHTO ...nick pus stim si noi cum, k ne dam seama!

so: noi d c ne certam aici? k vrem sa ne reprezinte cineva...? d c? facetzi fratzilor alegeri...venim,facem poll, dam cu votu' si gata!

ce-i cu voi mey....venitzi sa ne vedem...sa participam la MULTE impreuna...sa stam k vitele sambata si duminik seara in parcare si sa murim de frig in timp ce mai gasitzi ceva fromos la mine in majina...venitzi la playuri si SALUTATZI lumea...venitzi sa SOCIALIZAM....nu ne luam acum cu \"care vine sa dea chept cu mine\" k eu-s ala...si tu ejti celalalt... asta a fost cam tot ce s-a cerut....venitzi sa cunoajtetzi PLEBEA...ajtia pe care ii reprezentatzi...si k sa jtim si noi...

faza cu cartman...se jtie....se cunoasjte...se judeca...si gata...nu-ti da nimeni in cap k ejti copil...shit happens...si eu am condus fara carnet....si totzi probabil au incercat intr-o parcare...un drum mai laturalnic si ce? se intampla....da' fara sa mai bagi ink 2-5,6,7,8,10 persoane dupa tine....mergi singur...fa play cu umbra neonului de sub majina da' nu ne baga si pe noi k deja avem poze pe la polizzie si suntem luatzi de-an pwoolea...

cam atat a zis fumeea....ajtept injuraturile!
ps : mai erau PREA MULTE de zis...da' cred k s-au punctat!
ps 2 : consider k noi, cei din iashi suntem mai mult decat un grup de oameni care-i unejte aceeashi pasiune....suntem PRIETENI...ieshim impreuna. facem revelioane si petrecem vacanzze impreuna....si fara sa ne batem in care catzi cai are si a cui tabla e mai fina!