07-03-05, 00:47
|
|
Stage 1
|
Quote:
poate ca ar trebui ca viitori moderatori sa fie oameni cu permis...sau macar majori...sa isi suporte singuri consecintele in in fata autoritatilor...
|
Ce zici ???Nu am inteles!!Exista aici Politie??Sau te referi la ce a fost \"la acel show\"???Cine v`a obligat sa va ducetzi la \"show\"??Nimeni....Doar 2 masini s-au dat ...Si se stie!!Nu am nimic cu nici unu...chiar... A P L A U S S E la scena deschisa!!Catzi risca??Care risca din voi???Ei doi au riscat si bravo lor!!!
Si de ce....OAMENI CU PERMIS SAU MACAR MAJORI???Te`a deranjat cumva azi....Iesirea???Cu Cartman asa vorbesc ...asa vorbim din prima zi d cand ne stim! Si nu ne suparam!!!
|
|
|
07-03-05, 01:22
|
|
Stage 2
|
bah fratii mei west coast(cartman) si east coast(singurelu),sa stiti ca nu duce nimeni razboi cu voi!!!!
incercati sa nu mai vb pe langa subiect, ca sunteti moderatori(nu a intrebat nimeni cata mecanica stii si sunt sigur ca nu stii destula),referitor la treaba cu permisu as vrea sa se stie ca eu l-am intrebat pe cartman daca are permis si tot eu am primit raspunsul mai sus citat!!!! nu am nimica cu omu,da as vrea sa stie ca ma manca un dosar penal din cauza lui la o eventuala verificare de rutina, ptr. ca nu e prima data cand sunt prins de politie dar cineva nu stie asta ca nu a fost acolo!
Mai important este ca nu cred ca cei doi reprezinta iasul, daca da maine ma mut !!!!
hai bafta multa la toti aveti grija de voi!!!
|
07-03-05, 01:29
|
|
Stage 2
|
sincer comportamentu lu singurelu ma da pe spate!
io nu cred vere ca ai vrea sa te intalnesti face 2 face cu catziva dintre noi, doar daca vrei sa ne abordezi pe o cale amiabila!!!! Eu zic sa iti revizuiesti comportamentul si sa nu mai fii Bruce Lee!!!
hai noroc
|
|
|
07-03-05, 01:50
|
|
Stage 1
|
LOL!!!! face 2 face....LOL...ma tizne mai mult ca tine!!!....Nu`s Bruce Lee...Intradevar in scris sunt agresiv....putin ma doare de asta.......dar face 2 face iti zic....nu`s asa de tampit precum par!!!Nu vin cu paru si bata precum se preconizeaza.......dar in fine....aaaa si cand imi va zice un ADMIN .... \"drace taci\"...asa am sa fac!
Quote:
Mai important este ca nu cred ca cei doi reprezinta iasul, daca da maine ma mut !!!!
|
Nu stiam ca prin asta se reprezinta un orash....printr`o moderatzie pe un forum....in fine..eu as zice ca exista ceva mult mai mare si mai fain ce reprezinta orashu....  .....
P.S. da ce vine lumea de pe AMC aici..ca ramele dupa ploaie! 
P.S.` Pentru mine forumurile....chat`urile(Yahoo,MSM,Mirc...si altele de retea) nu reprezinta mai nimica...doar niste vorbe aruncate pe o pagina....care se umple la nesfarsit...Zic ca ceea ce s`ar discuta la o bere..suc....bla bla e mult mai important!!!!!!!Am dreptate?????????????????????????????????????????? ?Acolo...itzi alegi \"moderatoru\".......
|
|
|
07-03-05, 02:07
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
am reusit sa citesc ce s-a scris aici...
daca incetati putin, o sa imi iau 1- 20 min, sa va spun parerea mea...
|
|
|
07-03-05, 02:07
|
|
Stock
|
singurelule...am zis eu ceva de azi?
treaba sta in felu' urmator: nu tre sa raspunda altcineva pentru greseala ta...are dreptate dragosh ca la faza aia de atunci intrau la belea toti cei prezenti...curse ilegale + conducere fara permis...si toti aia majori intrau la corupere de minori...ca am corupt minoru' sa conduca :P
el primea interdictie la carnet pe urmatorii 5 ani...deci il ia pe la vro 22...da noi ramaneam fara ele si ne pastea si vr-un dosar
deci pentru intalnirea de la iasi...care n-are carnet il rugam sa vina pe jos...cu role...cu bicicleta...cu maxi taxi...cu taxi...sau cu alt sofer  (fara suparare...ca daca nu ne suparam dup-aia)
|
|
|
07-03-05, 03:05
|
|
Administrator
 Stage 5
|
puteti considera parerea mea oficiala, 4tuning, sau personala... e alegerea voastra...
sunt 2 probleme... una de fond, una de forma...
decizia asta a mea, a venit, in momentul in care, verificabil, sectiunea iasi a 4tuning a devenit inerta...
epox acuza probleme cu scoala, restul, preferau alte mijloace de comunicare...
prima persoana care s-a aratat disponibila, a fost la mishto...
da, este de 17 ani, nu are carnet, si a facut greseli, dar si pe epox l-am facut moderator la 17 ani, fara carnet, si am trecut peste greselile lui...
deci... NIMIC nou....
l-am rugat pe lamishto sa nu se mai implice pana nu prinde experienta..
2. cartman... practic, aproape inca nu a gresit...
a incercat doar sa anime putin sectiunea... job normal de modertor...
|
|
|
07-03-05, 03:06
|
|
Administrator
 Stage 5
|
aici intervine... necazul....
B39738, cu o prezenta sporadica pe forum, total absent in general si neinteresat, devine preocupat de imaginea comunitatii iasi pe 4tuning... asta e laudabil
DAR !
ESTE POSIBIL, INTR-UN TOPIC PE UN SITE PUBLIC, SA DECLARE CA A PARTICIPAT LA LINIUTE ILEGALE, BA MAI MULT, SA \"DEZVALUIE\" ca
sa nu folosesc alt cuvant, pe altul, care a participat, in aceleasi conditii de ilegalitate, si inca fara carnet????
ALOOOOOOOOOOOOO
COMUNITATE IN IASI? ASTA E MEMBRU??? CINE MAI E SIGUR IN PREZENTA LUI?
ASTA NU SE FACE NICI LA DUSMANI!
mai lipsea si o poza si marturie la politie, daca nu a facut-o inca...
eu nu m-as putea simti in siguranta pe strada in prezenta lui...
alo... daca maine se supara pe careva din voi???
azi rade si se da cu voi, maine va da \"in gat\" ???
ASTA NU AM VAZUT NICIODATA LA NICI O COMUNITATE DIN TARA, DESI SE CEARTA INTRE EI SI ALTII !!!!!!!!
DACA NU ISI CERE SCUZE PUBLIC, din punctul meu de vedere isi pierde dreptul la intreaga comunitate din tara... si nici pe 4tuning, nici la orice cursa la care o sa am un cuvant cat de cat de spus, nu o sa fie primit, o sa fie blamat...
NU AM VAZUT ASTA NICIODATA, NIMENI NU A VAZUT, SI SA NE APERE DOMNUL SA NU NI SE INTAMPLE....
MARE RUSINE !!!!
|
|
|
07-03-05, 03:06
|
|
Administrator
 Stage 5
|
apoi
daca pt simplul fapt ca fac ceea ce a facut si epox pana a intrat in criza de timp, si voi ii acuzati... imi ridica mari semne de intrebare...
nu ii apar... i-am atins pt greseli, ca sa invete...
nu sunteti constructivi... ci distructivi... de ce???
pe cine propuneti???
spuneti....
dar voi nu spuneti, voi nu construiti, vreti sa distrugeti...
imi aduceti aminte de cearta lui epox cu santos, copii de 17 ani...
eu nu am privit asa cu rautate pe nici unul din ei...
voi de ce???? unul nu il cunoasteti si unul are tatic bazat???? hmmmmm da, nasol, e o vina, la fel cum e vina si ca au 17 ani
si nu au experianta...
eu am fost tolerant mereu cu asta...
am tolerat varsta de 17 ani si lipsa de experienta, asa ca a crescut epox langa voi...
eu am putut, voi nu? sunteti mai buni????
|
|
|
07-03-05, 03:07
|
|
Administrator
 Stage 5
|
dar cine sunteti voi????
oameni reprezentativi, inteleg...
pt 4tuning??? nu cred
pt iasi da, atunci care e problema??? 4tunig vrea, si o sa dezvolte...
de ce nu are sprijinul vostru?
4tuning a ajutat pana acum sa fiti asa cum sunteti
acum ce s-a intamplat????
|
|
|
07-03-05, 03:07
|
|
Administrator
 Stage 5
|
ce vad?
ca folosind mijloace murdare, si sper sa nu mai vad asa ceva pe forum,
grupul: thesinner2, B39738, cortez, radutzu, is18bog ataca, de unde nu ii interesa nici sa intre si sa comenteze ceva..
4tuning..
ce vedem de fapt????
sinner, alexutzu, cortez_antonio, radutzu, epox.... hmmmmmmmm
ADICA STUFF-UL AMC ATACA 4TUNING???
OAMENI BUNI, ASTA NU E COMUNITATE, ESTE AMC...
ASTA ERA IDEEA?
FOARTE TRANSPARENT...
|
|
|
07-03-05, 03:08
|
|
Administrator
 Stage 5
|
SA INCHEI...
poate ei 2 nu reprezinta iasiul... foarte posibil... dar in momentul in care au fost numiti, nimeni nu reprezenta iasiul...
puteau fi ei...
daca gresesc, sunt schimbati cu oricine se implica si isi doreste
4tuning are planuri normale
este alegerea voastra daca va implicati sau nu
dar cat timp nu va implicati....
care e supararea?
voi decideci cat d mult reprezentati AMC, 4tuning, iasi, LOCO SQUAD , nsl, mr, etc....
ati invatat o lectie proasta, se pare... credeti ca trebuie sa faceti parte dintr-o tabara, si sa va luptati cu celelalte...
dar niciodata 4tuning nu s-a luptat cu nimeni...
de ce ati ales sa va luptati cu 4tuning?
repet este alegerea voastra
dar nu o sa mai tolerez o alegere bazata pe lupta absurda, este ceva prea ieftin...
daca vreti sa fiti alaturi de construirea 4tunig, indiferent din ce miscare faceti parte, este ok.
dar am nevoie sa simt ca sunteti alaturi, indiferent de gruparea din care faceti parte.
este alegerea voastra
MULTUMESC PT ATENTIE
|
|
|
07-03-05, 03:13
|
|
Administrator
 Stage 5
|
pt orice problema creata de un moderator, sau alta propunere, pot fi contactat oricand, sunt total deschis
nu ii cunosc, ii reprezinta ceea ce fac
si pe voi la fel
|
|
|
07-03-05, 03:15
|
|
Stage 1
|
Ok ! De aici ma implic direct in ceea ce a zis Gratzian:construirea 4 tuning(in Iashi vreau),indiferent de gruparea in care sunt!!!!Momentan atat(sunt prea chior de somn!)
|
|
|
07-03-05, 08:03
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Gratzian\"
dar si pe epox l-am facut moderator la 17 ani, fara carnet, si am trecut peste greselile lui...
|
GRESESTI .. .AVEAM 18 ANI DECAND M-AM INSCRIS PE FORUM !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|