29-10-11, 23:25
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [Nissan] [VW] [2 Roti]
|
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Daca EGR-ul are membrana sparta/stricata etc...si electrovalva nu lucreaza in parametri normali..sau chiar deloc ( nu ma pricep ca nu stiu sigur..daca spun bine ceea ce spun) explica faptul ca eu in oras am consum de 10% la un mers normal si 7.5% in exterior,la fel,mers lejer,max 100 km/h ?
|
|
|
30-10-11, 03:02
|
|
Stage 5
|
Multumesc, am sa vad zilele astea.
Quote:
Originally Posted by vinyl
Daca EGR-ul are membrana sparta/stricata etc...si electrovalva nu lucreaza in parametri normali..sau chiar deloc ( nu ma pricep ca nu stiu sigur..daca spun bine ceea ce spun) explica faptul ca eu in oras am consum de 10% la un mers normal si 7.5% in exterior,la fel,mers lejer,max 100 km/h ?
|
Valva lde la EGR n-are cum sa fie sparta, ca nu-i de cauciuc sau nailon, poate doar EGR-ul sa nu mai functioneze, Sincer nu stiu cum e la 1.9 tdi, dar daca-i electronic, poate sa fie electronica de pe el stricata sau doar trebuie dat jos si curatat. Ia-ti un spray cu alcool, sau pe intelesul tau, spray de frane, da-l jos si curata-l daca are nevoie, daca nu, cauta-ti altul.
Trebuie vazut pe un tester toate valorile, inclusiv cele a turbinei, consumul ridicat nu inseamna doar proasta functionare a EGR-ului.
Eu ma gandesc mai mult la turbina decat la EGR, acum depinde daca scoate fum in sarcina, daca trage etc.
Suna-ma maine seara cand ajungi in Iasi si-ti explic mai multe la o cafea.
|
30-10-11, 09:47
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MihaiCsl
Multumesc, am sa vad zilele astea.
Valva lde la EGR n-are cum sa fie sparta, ca nu-i de cauciuc sau nailon, poate doar EGR-ul sa nu mai functioneze, Sincer nu stiu cum e la 1.9 tdi, dar daca-i electronic, poate sa fie electronica de pe el stricata sau doar trebuie dat jos si curatat. Ia-ti un spray cu alcool, sau pe intelesul tau, spray de frane, da-l jos si curata-l daca are nevoie, daca nu, cauta-ti altul.
Trebuie vazut pe un tester toate valorile, inclusiv cele a turbinei, consumul ridicat nu inseamna doar proasta functionare a EGR-ului.
Eu ma gandesc mai mult la turbina decat la EGR, acum depinde daca scoate fum in sarcina, daca trage etc.
Suna-ma maine seara cand ajungi in Iasi si-ti explic mai multe la o cafea.
|
Nu scoate fum in sarcina,turbina este ok.Doar ca EGR-ul scoate sunete ciudate.El a fost curatat in vara,si nu cred ca de atunci pana acum s-a depus ceva consistent in el.
|
|
|
30-10-11, 15:59
|
|
Stage 5
Member of: [Nissan] [2 Roti]
|
detine careva jante tabla 15 5 x100 la un pret realist>? pls
|
|
|
03-11-11, 08:55
|
|
Stock
|
Re: sudare parbriz iasi ?
Quote:
Originally Posted by SilVicious
daca vrei jtiu pe cineva care sudeaza destul de ieftin cu rasina, se vede doar ca o zgarietura, vreo 10 cm parca vreo 80 de ron max, dar cum ai vazut si mai sus...sudarea nu garanteaza ca in scurt timp nu iti va crapa
Cheers;
|
se sudeaza langa fostul RAR, in pacurari....10 cm de fisura...costa in jur de 50 de lei.
|
|
|
03-11-11, 11:54
|
|
Stage 5
Member of: [Oltcit] [VW] [Fiat]
|
Este cineva prin iasi care se ocupa cu intaritul amortizoarelor?care sa stie ce sa faca, nu din auzite.
|
|
|
03-11-11, 21:43
|
|
Stage 3
Member of: [FORD]
|
Joker, spuneai de un service bun pe langa p-ta. chirila, ai cumva un nr de tell ? Ca nu mai stiu unde e postul ala . Vreau sa lipesc un radiator la o fiesta 1.3 benzina, pierde antigel foarte putin si poate ma rezolva ei.
Mersi.
|
|
|
04-11-11, 17:16
|
|
Stage 5
|
Are idee cineva daca sunt diferente uriase dintre cartea de legislatie pentru categoria B si cea pentru C, C.E ?
Intreb ca n-am folosit deloc cartea de legislatie cand am dat B-ul si l-am luat din prima.
|
|
|
04-11-11, 18:55
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by JohnXX
Joker, spuneai de un service bun pe langa p-ta. chirila, ai cumva un nr de tell ? Ca nu mai stiu unde e postul ala . Vreau sa lipesc un radiator la o fiesta 1.3 benzina, pierde antigel foarte putin si poate ma rezolva ei.
Mersi.
|
074 25 31 600
|
|
|
04-11-11, 20:55
|
|
Stage 4
Member of: [Crazy Drivers] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by MihaiCsl
Are idee cineva daca sunt diferente uriase dintre cartea de legislatie pentru categoria B si cea pentru C, C.E ?
Intreb ca n-am folosit deloc cartea de legislatie cand am dat B-ul si l-am luat din prima.
|
Sunt diferente...iti recomand daca vrei sa faci C, C+E sa citesti legislatia pentru aceste categorii
L.E. : eu abia am terminat C, C+E si D si am remarcat diferente majore(insa eu pentru B invatasem legislatia din 2002)
Pentru a-ti testa capacitatile si sa vezi cam despre ce e vorba ai chestionare on line chiar cele de la examen pe drpciv.ro
Spor.
04-11-11, 22:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CiRiNeL
Sunt diferente...iti recomand daca vrei sa faci C, C+E sa citesti legislatia pentru aceste categorii
L.E. : eu abia am terminat C, C+E si D si am remarcat diferente majore(insa eu pentru B invatasem legislatia din 2002)
Pentru a-ti testa capacitatile si sa vezi cam despre ce e vorba ai chestionare on line chiar cele de la examen pe drpciv.ro
Spor.
|
Tocmai m-am inscris pentru c si c.e.
Am inteles, ma gandeam sa-mi invat din caietul unde am scris pentru B, dar am sa ma duc luni sa-mi iau carte. Stiu despre acele teste, am invatat foarte mult de acolo pentru B, pentru ca n-am citit deloc cartea sau din caiet. Multumesc foarte mult.
|
|
|
04-11-11, 23:47
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Are cineva un ceas de boost ,functional cu toate auxiliarele ?
|
|
|
05-11-11, 11:13
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
De ce nu iti cumperi tu unul? am gasit la preturi ok si destul de aratoase ca si eu vreau sa pun pe a mea 2-3 pentru monitorizare boost , presiune ulei si temperatura
PS : este capabil cineva in iasi sa faca asa ceva pentru un e46? ma refer la acea rama adaptoare pentru gurile de ventilatie sa pot instala 2 gauge uri.
|
|
|
05-11-11, 13:09
|
|
Stage 5
|
Vinde cineva jante de tabla pe 15" 5x100 la pret decent?
|
|
|
06-11-11, 17:54
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Unde pot printa/imprima pe o geaca de piele/piele ecologica un anumit scris/imprimeu? Atat pe spate cat si pe fatza si maneci!?!?! Nu conteaza costurile!
|
|
|
|
|