Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Iasi

Reply

Thread Tools
Old 29-10-11, 23:25   #721
vinyl
VW Driver

Stage 5

vinyl's Avatar

Member of:
[Nissan]
[VW]
[2 Roti]
Default re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

Daca EGR-ul are membrana sparta/stricata etc...si electrovalva nu lucreaza in parametri normali..sau chiar deloc ( nu ma pricep ca nu stiu sigur..daca spun bine ceea ce spun) explica faptul ca eu in oras am consum de 10% la un mers normal si 7.5% in exterior,la fel,mers lejer,max 100 km/h ?
vinyl is offline   Reply With Quote
Old 30-10-11, 03:02   #722
MihaiCsl

Stage 5

MihaiCsl's Avatar

Multumesc, am sa vad zilele astea.
Quote:
Originally Posted by vinyl View Post
Daca EGR-ul are membrana sparta/stricata etc...si electrovalva nu lucreaza in parametri normali..sau chiar deloc ( nu ma pricep ca nu stiu sigur..daca spun bine ceea ce spun) explica faptul ca eu in oras am consum de 10% la un mers normal si 7.5% in exterior,la fel,mers lejer,max 100 km/h ?
Valva lde la EGR n-are cum sa fie sparta, ca nu-i de cauciuc sau nailon, poate doar EGR-ul sa nu mai functioneze, Sincer nu stiu cum e la 1.9 tdi, dar daca-i electronic, poate sa fie electronica de pe el stricata sau doar trebuie dat jos si curatat. Ia-ti un spray cu alcool, sau pe intelesul tau, spray de frane, da-l jos si curata-l daca are nevoie, daca nu, cauta-ti altul.
Trebuie vazut pe un tester toate valorile, inclusiv cele a turbinei, consumul ridicat nu inseamna doar proasta functionare a EGR-ului.
Eu ma gandesc mai mult la turbina decat la EGR, acum depinde daca scoate fum in sarcina, daca trage etc.
Suna-ma maine seara cand ajungi in Iasi si-ti explic mai multe la o cafea.
Old 30-10-11, 09:47   #723
vinyl
VW Driver

Stage 5

vinyl's Avatar

Member of:
[Nissan]
[VW]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by MihaiCsl View Post
Multumesc, am sa vad zilele astea.

Valva lde la EGR n-are cum sa fie sparta, ca nu-i de cauciuc sau nailon, poate doar EGR-ul sa nu mai functioneze, Sincer nu stiu cum e la 1.9 tdi, dar daca-i electronic, poate sa fie electronica de pe el stricata sau doar trebuie dat jos si curatat. Ia-ti un spray cu alcool, sau pe intelesul tau, spray de frane, da-l jos si curata-l daca are nevoie, daca nu, cauta-ti altul.
Trebuie vazut pe un tester toate valorile, inclusiv cele a turbinei, consumul ridicat nu inseamna doar proasta functionare a EGR-ului.
Eu ma gandesc mai mult la turbina decat la EGR, acum depinde daca scoate fum in sarcina, daca trage etc.
Suna-ma maine seara cand ajungi in Iasi si-ti explic mai multe la o cafea.
Nu scoate fum in sarcina,turbina este ok.Doar ca EGR-ul scoate sunete ciudate.El a fost curatat in vara,si nu cred ca de atunci pana acum s-a depus ceva consistent in el.
Old 30-10-11, 15:59   #724
drobet@

Stage 5

drobet@'s Avatar

Member of:
[Nissan]
[2 Roti]

detine careva jante tabla 15 5 x100 la un pret realist>? pls
drobet@ is offline   Reply With Quote
Old 03-11-11, 08:55   #725
yvcenter

Stock

Default Re: sudare parbriz iasi ?

Quote:
Originally Posted by SilVicious View Post
daca vrei jtiu pe cineva care sudeaza destul de ieftin cu rasina, se vede doar ca o zgarietura, vreo 10 cm parca vreo 80 de ron max, dar cum ai vazut si mai sus...sudarea nu garanteaza ca in scurt timp nu iti va crapa
Cheers;
se sudeaza langa fostul RAR, in pacurari....10 cm de fisura...costa in jur de 50 de lei.
yvcenter is offline   Reply With Quote
Old 03-11-11, 11:54   #726
Armandot

Stage 5

Member of:
[Oltcit]
[VW]
[Fiat]

Este cineva prin iasi care se ocupa cu intaritul amortizoarelor?care sa stie ce sa faca, nu din auzite.
Armandot is offline   Reply With Quote
Old 03-11-11, 21:43   #727
JohnXX

Stage 3

JohnXX's Avatar

Member of:
[FORD]

Joker, spuneai de un service bun pe langa p-ta. chirila, ai cumva un nr de tell ? Ca nu mai stiu unde e postul ala . Vreau sa lipesc un radiator la o fiesta 1.3 benzina, pierde antigel foarte putin si poate ma rezolva ei.

Mersi.
JohnXX is offline   Reply With Quote
Old 04-11-11, 17:16   #728
MihaiCsl

Stage 5

MihaiCsl's Avatar

Are idee cineva daca sunt diferente uriase dintre cartea de legislatie pentru categoria B si cea pentru C, C.E ?
Intreb ca n-am folosit deloc cartea de legislatie cand am dat B-ul si l-am luat din prima.
MihaiCsl is offline   Reply With Quote
Old 04-11-11, 18:55   #729
byJoKeR

Stage 5

byJoKeR's Avatar

Quote:
Originally Posted by JohnXX View Post
Joker, spuneai de un service bun pe langa p-ta. chirila, ai cumva un nr de tell ? Ca nu mai stiu unde e postul ala . Vreau sa lipesc un radiator la o fiesta 1.3 benzina, pierde antigel foarte putin si poate ma rezolva ei.

Mersi.
074 25 31 600
byJoKeR is offline   Reply With Quote
Old 04-11-11, 20:55   #730
CiRiNeL

Stage 4

CiRiNeL's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[VW]

Quote:
Originally Posted by MihaiCsl View Post
Are idee cineva daca sunt diferente uriase dintre cartea de legislatie pentru categoria B si cea pentru C, C.E ?
Intreb ca n-am folosit deloc cartea de legislatie cand am dat B-ul si l-am luat din prima.
Sunt diferente...iti recomand daca vrei sa faci C, C+E sa citesti legislatia pentru aceste categorii

L.E. : eu abia am terminat C, C+E si D si am remarcat diferente majore(insa eu pentru B invatasem legislatia din 2002)

Pentru a-ti testa capacitatile si sa vezi cam despre ce e vorba ai chestionare on line chiar cele de la examen pe drpciv.ro

Spor.
Old 04-11-11, 22:59   #731
MihaiCsl

Stage 5

MihaiCsl's Avatar

Quote:
Originally Posted by CiRiNeL View Post
Sunt diferente...iti recomand daca vrei sa faci C, C+E sa citesti legislatia pentru aceste categorii

L.E. : eu abia am terminat C, C+E si D si am remarcat diferente majore(insa eu pentru B invatasem legislatia din 2002)

Pentru a-ti testa capacitatile si sa vezi cam despre ce e vorba ai chestionare on line chiar cele de la examen pe drpciv.ro

Spor.
Tocmai m-am inscris pentru c si c.e.
Am inteles, ma gandeam sa-mi invat din caietul unde am scris pentru B, dar am sa ma duc luni sa-mi iau carte. Stiu despre acele teste, am invatat foarte mult de acolo pentru B, pentru ca n-am citit deloc cartea sau din caiet. Multumesc foarte mult.
MihaiCsl is offline   Reply With Quote
Old 04-11-11, 23:47   #732
vinyl
VW Driver

Stage 5

vinyl's Avatar

Member of:
[Nissan]
[VW]
[2 Roti]

Are cineva un ceas de boost ,functional cu toate auxiliarele ?
Old 05-11-11, 11:13   #733
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

De ce nu iti cumperi tu unul? am gasit la preturi ok si destul de aratoase ca si eu vreau sa pun pe a mea 2-3 pentru monitorizare boost , presiune ulei si temperatura

PS : este capabil cineva in iasi sa faca asa ceva pentru un e46? ma refer la acea rama adaptoare pentru gurile de ventilatie sa pot instala 2 gauge uri.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_1352.JPG
Views:	87
Size:	237.0 KB
ID:	2212002  
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 05-11-11, 13:09   #734
byJoKeR

Stage 5

byJoKeR's Avatar

Vinde cineva jante de tabla pe 15" 5x100 la pret decent?
byJoKeR is offline   Reply With Quote
Old 06-11-11, 17:54   #735
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Unde pot printa/imprima pe o geaca de piele/piele ecologica un anumit scris/imprimeu? Atat pe spate cat si pe fatza si maneci!?!?! Nu conteaza costurile!
CRyS` is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -