uite k am aparut si eu

am avut oleak de treaba... si nu am fost prezent in seara asta pe forum dar nici o problema ..vin tare
edy: esti cu capu

)
crys: mai lasa-ti fratele meu fesu ala roshu...macar in masina k ai caldura.. din cate am vz

)
rebelde :

)))))))))) ci dracu mai vrei de la mine? (zyz)
deea : ci faci gajik? te-ai intors in iashington si de acuma dai buzna pe forum intreband de mine? t pup si ne vedem curand la o cafea
si acum..
BIO : mergi dracu mai incet k dai ceasurile din bord peste cap... si fa ceva cu viata ta !! lasa minciunile.. si copilariile.. .ne-am mai luat noi o data ...tare...pe tema asta k spuneai k ai nush cati ani.. crede-ma k nu se vede... iar faza cu permisu.. pff... cea mai penala faza..sincer. PA
AXEL : varu' sandel ... pacat k s-a ajuns aici.. io kiar am vrut sa putem vorbi.. am asistat la niste discutii..niste kestii..una alta.. si am ajuns la o concluzie.. "dak tu vrei sa faci parte din comunitatea asta.. doar k sa te lauzi la prieteni ..atunci.. PA " mergi sanatos.. imi pare rau pt tine.. NOT !!!
sunt rau ..stiu dar sunt si realist..
dak tineai la comunitatea asta.. faceai parte din ea ... spun sigur
io am cativa ani de iasi.. si 16 ani de husi.. deci vin de la tzara.. si nu cunosteam pe nimeni p aici.. dar..mi-am croit un drum.. de unul singur.. pana la un punct... acum e totul mai simplu datorita drumului facut de mine

si ma bucur enorm.. simt k asta e intr-adevatr o realizare...
poate totusi e vorba de alt mediu.. si alt nivel de cultura.. nu de LOC !!
cel mai dezamagit am fost de vladutz.. din crazy drivers.. deci.. fratele meu.. am o durere in Kur sincer..

nu se poate asa ceva .. nu se poate.. io nu accept de astea pe langa mine.. stiam k nu e greu sa minti..dar totusi.. imi pare rau de unele faze... k noi am incercat sa ajutam un personaj inventat.. si o lume a lui inventata in care traia doar cu gandul.. PACAT!
si cu asta..am terminat pentru moment.. oricum nu citeste nimeni ce am scris da...na..

)
axel.. punem pariu pe dai o bere..k inca mai intri pe forum?
BAFTA FRATII MEI.. !!! revin cu un comentariu nou mai incolo k si asa am scris mult...
PA