View Poll Results: ....
|
......
|

|
0 |
0% |
----
|

|
0 |
0% |
29-06-12, 17:51
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
Originally Posted by Victor VRE
Eu unul nu inteleg, care-i problema?
|
Sa trezit cu fata la cearsaf  ))
|
|
|
29-06-12, 20:48
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Frumoasa gandire mai ai. Sa imi spui cum te-ai simti sa pierzi parintii, sotia sau copii, omul vinovat sa isi recunoasca vina, sa colaboreze cu autoritatile, sa nu fie infractor si sa primeasca 2 ANI cu suspendare. Atunci am sa vin la tine sa te intreb ...care e problema??? Si asa suntem un neam de vai de capul nostru...daca sunt multi ca tine e clar.. suntem sub nivelul marii. Vai de capul vostru!!
P.S. Spune-mi si mie te rog ce au in comun Doctorul cu Ferrari din Timisoare, Huidu, Pauneasca si multi altii...
|
29-06-12, 20:51
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
Sa trezit cu fata la cearsaf  ))
|
Cel putin el are o parere despre o mare nedreptate dar la cat neinteres arati mai bine nu te bagai in seama. serios acuma.
|
|
|
29-06-12, 21:23
|
|
 Stage 4
|
" Aici hotii la costume au trantit o tara " asta e realitatea  .
|
|
|
29-06-12, 21:57
|
|
 Stage 4
|
Cum pana mea sa faci ceva cu tara asta, cand auzi astfel de replici la ce am postat. Voi macar ati deschis link-ul acela ? Va rog spuneti-mi ca NU...
Ma scuzati ca am indraznit sa las acel comentariu, va las la Capatos, Bianca, Bote, Roxy Manelista si Baboi.
Cat despre acel caz, subscriu ce a zis Rih. Desi nu e bine / frumos, mi-as dori putin sa fiti si voi in locul rudelor victimelor accidentului. Sa fiti sfidati in fata in halul asta. Problema nu e ca e Huidu, X sau Y. Problema e ca s-a creat un precedent. Nu erau destui mortii pe sosele si alcoolistii de la volan. De acum "bag pla omor 3 oameni, iau 2 ani cu suspendare ca Huidu". Si inca ceva, nu mi se pare corect ca dupa 1 an acest om sa aiba din nou dreptul de a conduce. Dar na...ma scuzati pentru deranj. Seara faina si un ML venind pe contrasens.
29-06-12, 22:02
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Iti adresez aceiasi intrebare, tu cum te-ai simti cand un dobitoc care se crede pe pista lu ma-sa ar intra in masina ce o conduci si ti-ar rani rudele sau mai grav, ce s-a intamplat in cazul lui Huidu. E inadmisibil sa omori trei oameni si sa primesti doar 2 ani jumate cu suspendare. Imi pare rau pentru Huidu, dar neatentia si prostia se plateste, plus ca-mi pare rau mai mult pentru familia celor din Logan. Incercati sa va puneti in locul lor si dupa aia am sa vad daca mai ziceti si ce daca la o astfel de sentinta. 
Era sa uit, Huidu poate conduce iarasi dupa un an, o tampenie, sa conduca dracu carucioare de cumparaturi.
|
29-06-12, 22:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MihaiCsl
Iti adresez aceiasi intrebare, tu cum te-ai simti cand un dobitoc care se crede pe pista lu ma-sa ar intra in masina ce o conduci si ti-ar rani rudele sau mai grav, ce s-a intamplat in cazul lui Huidu. E inadmisibil sa omori trei oameni si sa primesti doar 2 ani jumate cu suspendare. Imi pare rau pentru Huidu, dar neatentia si prostia se plateste, plus ca-mi pare rau mai mult pentru familia celor din Logan. Incercati sa va puneti in locul lor si dupa aia am sa vad daca mai ziceti si ce daca la o astfel de sentinta. 
Era sa uit, Huidu poate conduce iarasi dupa un an, o tampenie, sa conduca dracu carucioare de cumparaturi.
|
Reteta succesului la noi in tara. Ai bani, tanc de masina, te umpli de regrete, colaborezi cu autoritatile, omori cativa oameni, stai acasa la tv in timp ce alti oameni isi petrec timpul prin cimitire. Mai ceva ca bombonel. Jale frate!!!. Mai dezarmant e faptul ca sunt oameni care chiar aproba asa ceva. Acusi o sa faca miting si pentru Huidu
|
|
|
29-06-12, 22:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Rih85
Reteta succesului la noi in tara. Ai bani, tanc de masina, te umpli de regrete, colaborezi cu autoritatile, omori cativa oameni, stai acasa la tv in timp ce alti oameni isi petrec timpul prin cimitire. Mai ceva ca bombonel. Jale frate!!!. Mai dezarmant e faptul ca sunt oameni care chiar aproba asa ceva. Acusi o sa faca miting si pentru Huidu 
|
Pe mine nu ma deranjeaza chestia asta asa mult cum ma deranjeaza atitudinea si reactiile unora, gen cele de mai sus, m-am saturat de nepasarea, indiferenta si miserupismul unora, dar ce sa-i faci, asa-i la noi.
|
|
|
29-06-12, 22:14
|
|
 Stage 4
|
Macar de ar fi scris corect gramatical parerea. Mai ziceam ca na. Dar se pare ca nu mai avem nicio scapare. Lumea e mai preocupata de faptul ca s-a impuscat Nastase, cu cine s-a mai f Buruiana etc.
Ne scuzati ca mai suntem cativa care inca speram ca se mai poate face ceva in tara asta de cacat...
|
|
|
29-06-12, 22:29
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Rih85
Cel putin el are o parere despre o mare nedreptate dar la cat neinteres arati mai bine nu te bagai in seama. serios acuma.
|
Si eu iti zic serios : trancanesti pe un forum , te arati revoltat , incepi sa iti exprimi opinia si tot tacamul si te agiti ca o sticla de pepsi..... ca in final sa se intample ce? ABSOLUT NIMIC ! eu sunt resemnat cu sistemul justitiar din romania , de asta prefer sa merg pe "legea junglei".. sper sa imi intelegi mesajul , pe mine ma amuzat felul la cum te exprimai in acel post. mi sa parut funny ! multa agitatie pentru nimic , nu va primi mai multi sau mai putini ani sau vei schimba in vreun fel decizia ! Si tatal meu a murit din cauza unui mecanic incompetent...am trecut si eu prin faze urate ! te rog frumos data viitoare alege o abordare mai civilizata.. sau mai pe intelesul tau ...intai intreaba si dupa aia "dai in cap"
|
|
|
29-06-12, 22:43
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Si eu iti zic serios : trancanesti pe un forum , te arati revoltat , incepi sa iti exprimi opinia si tot tacamul si te agiti ca o sticla de pepsi..... ca in final sa se intample ce? ABSOLUT NIMIC ! eu sunt resemnat cu sistemul justitiar din romania , de asta prefer sa merg pe "legea junglei".. sper sa imi intelegi mesajul , pe mine ma amuzat felul la cum te exprimai in acel post. mi sa parut funny ! multa agitatie pentru nimic , nu va primi mai multi sau mai putini ani sau vei schimba in vreun fel decizia ! Si tatal meu a murit din cauza unui mecanic incompetent...asa am trecut si eu prin faze urate ! te rog frumos data viitoare alege o abordare mai civilizata.. sau mai pe intelesul tau ...intai intreaba si dupa aia "dai in cap"
|
Parerea mea e ca e mai grava nepasarea decat sa accepti tacit ceea ce se intampla. De fapt asta vor si ei.. sa nu ne mai pese. Vai de noi..
|
|
|
29-06-12, 22:52
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Si eu iti zic serios : trancanesti pe un forum , te arati revoltat , incepi sa iti exprimi opinia si tot tacamul si te agiti ca o sticla de pepsi..... ca in final sa se intample ce? ABSOLUT NIMIC ! eu sunt resemnat cu sistemul justitiar din romania , de asta prefer sa merg pe "legea junglei".. sper sa imi intelegi mesajul , pe mine ma amuzat felul la cum te exprimai in acel post. mi sa parut funny ! multa agitatie pentru nimic , nu va primi mai multi sau mai putini ani sau vei schimba in vreun fel decizia ! Si tatal meu a murit din cauza unui mecanic incompetent...am trecut si eu prin faze urate ! te rog frumos data viitoare alege o abordare mai civilizata.. sau mai pe intelesul tau ...intai intreaba si dupa aia "dai in cap"
|
Permite-mi, Devil, sa iti spun ca de pe "amaratul" asta de forum a plecat acel protest impotriva benzinarilor, care zic eu ca a avut (cat de mici) reusite. Spre deosebire de tine, noi incercam, inca, sa mai schimbam ceva, nu sa aruncam cu pietre si sa ne batem pl degeaba de unii care isi arata revolta fata de un sistem de cacat. Atat cat putem. Iese, nu iese, macar incercam.
|
|
|
29-06-12, 23:35
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Fiecare cu opinia lui si respect asta .... dar stii ca e o vorba: cu o floare nu se face primavara ....si eu as vrea sa fac...dar cu cine? .. in fine .. sincer, eu sunt satul de cazul lui huidu , ma asteptam la o astfel de decizie ca deh...
|
|
|
30-06-12, 00:10
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Fiecare cu opinia lui si respect asta .... dar stii ca e o vorba: cu o floare nu se face primavara ....si eu as vrea sa fac...dar cu cine? .. in fine .. sincer, eu sunt satul de cazul lui huidu , ma asteptam la o astfel de decizie ca deh...
|
Corect!
|
|
|
30-06-12, 00:19
|
|
 Stage 4
Member of: [CHEVROLET] [CITROEN]
|
Sunteti putini arbitrari, si voi scrie si parerea mea.
In primul rand, nu a mers "din placere, ca ii face placere sa mearga pe contrasens" cum au declarat rudele victimelor. Intr-adevar, vina sa a constat in neadaptarea vitezei la conditiile de drum (si anume ninsoare, 87 km/h in zona de 50 km/h). Banuiesc ca dintre cei ce au cont aici, multi au tendinta de a depasi viteza. Fie ca mergem cu 60-70 unde este indicator de scoala, 90-100 in localitati samd, sau chiar din cei ce merg cu statii cu 100+ in zone populate, sau in afara localitatii peste 110. Toti cei care depasesc chiar si marja de 10 km/h peste viteza maxima isi asuma acest risc. Fie ca au masini de 50 de cai, fie ca sunt tunareli de 300, fie ca vin din fabrica cu 200, riscul este acelasi. Cazuri de genul sunt o multime. Sunt o multime care se urca cu "jumatate de bere" - ca scapa de un necaz, e mare diferenta? Sau ca o imbulineaza chiar? Orice risc asumat prin depasirea vitezei, a liniei, la care se poate adauga un moment de neatentie (te apleci sa schimbi postul, sa-ti aprinzi tigara, etc), toate se pot sfarsi cu o tragedie. Dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa infunde puscaria.
Scriu din proprie experienta, atat ca vinovat intr-un accident cu victima, cat si ca parte "vatamata".
Legea este destul de bine pusa la punct (nu in totalitate, dar in mare - da) in acest sens. Se tine cont de cazierul vinovatului (amenzi, incidente rutiere, istoric, antecedente), de cum pledeaza, de atitudinea sa, etc. Omor cu premeditare? Hai du-te ma.. Cred ca avea un fetis sa se suie pe un logan si sa vada mațele ăluia sarind prin parbriz. De asta exista judecata, ca daca ar fi ca legea sa fie lege in adevaratul sens al cuvantului, cel pe care il cereti voi, si anume ai gresit ai platit instant cu pedeapsa maxima, nu ar mai exista judecata deloc. Dar nici nu e nevoie, pentru ca va plati oricum ar fi. Suspendarea, pentru cineva care nu a mai fost condamnat penal, era oarecum previzibila. Ca-si va lua permis peste un an? Dar credeti ca o sa ii mai arda de condus? Ca se suie la volan si baga ”I want to break free?”
Decizia este cu suspendare NU fiindca il cheama Huidu sau o fi fost prezentator, asta e judecata de om slab cu duhul. Asa se da in 99% din cazurile in care vinovatul este fara de pata.
De platit va plati.. este sub urmarire oricum ar fi de acum incolo.
Si daca-l bagau in puscarie ce? Nu se mai suia in masina sa omoare pe altul? Parca-s povesti de clasa a III-a, parca ar fi fost unul care se suia in fiecare zi la volan cu gandul de a se mai sui pe vreun logan. NU e cu premeditare, a fost accident in adevaratul sens al cuvantului (a adormit, a lesinat, a inchis ochii, i-a fost distrasa atentia de o piatra) si marele necaz a fost ca s-a intamplat in timp ce mergea mai repede decat era cazul - lucru practicat de 90% din soferi.
Unii sunt foarte ipocriti, dar cand treci prin ambele situatii, in doua extreme, vezi altfel lumea. Nu am fost fan Huidu, nici ”cronicuță”, ci mai mult: cand am auzit, primul gand care mi-a venit in minte a fost ca i-a venit rasplata pentru toata mistocareala facuta pe seama altora. Cel putin pe jumatate e adevarat.
Cel mai bine e ca fiecare sa isi vada sa respecte cat mai mult legea, iar situatiile de genul ar scade considerabil.
NB: in cazul celui cu ~ferari~ din timisoara vorbim despre un tanar teribilist. aici e alta situatie, cam cu familia in masina. mere cu pietre.
Last edited by Victor VRE; 30-06-12 at 00:21.
|
|
|
|
|