Bv kalule, ai stofa de regizor. In curand te vedem un mic "Sergiu Nicolaescu"
Despre masini, ce sa mai zic... am ramas fara cuvinte.
Ce-i frumos, si lu` Dumnezeu ii place.
La mai mare si la multi ani.
Iar pentru MR VL: La cat mai multe "filmulete" de-astea si unu de "lung metraj"
kalu , de ce nu ma lasa sa umblu la control panel pe forum la midnight racers ? imi tot zice chestia asta : "There are no subscribed threads to display in this folder for this time period."
master p ft kobra kahn - twenty inch
poti s`o gasesti tot la noi pe forum la respiro sau unde puneau astia muzica....e pusa de mine...eu tot de`acolo am luat`o inapoi si culmea am cautat`o pe google
Cu respect, stima si mandrie sunt nou membru al MR Sper sa iasa totul bine, sa putem colabora intr'o stransa prietenie si k niste pasionati de masini ce suntem, si la kt mai multe legale si show'uri.
Ne vedem pe strazi
Gata...am facut`o si p`asta niste poze de azi ...filmulete pun maine daca e sau fac eu un filmulet cu ''making of'' maine sau cand am timp. Emisiunea o sa fie Sambata pe la 11:45, 11:50.....dar o sa ma uit intr`un program tv sa vad mai exact