Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 01-11-08, 18:43   #76
andreyWOB

Stage 5

andreyWOB's Avatar

Member of:
[SEAT]
Default Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

Te referi la strada aia de se face in Ostroveni acolo la gradina zoo????
andreyWOB is offline   Reply With Quote
Old 01-11-08, 19:02   #77
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

dap cea de se continua de la hermes
IONUT-GBP is offline   Reply With Quote
Old 02-11-08, 15:10   #78
andreyWOB

Stage 5

andreyWOB's Avatar

Member of:
[SEAT]

Pai ar fii chiar misto acolo. pentru niste liniute... ar trebui sa ne strangem toti sa discutam si apoi sa mergem pana la primarie sa vorbim sa ne lase 2-3 ore sa ne facem damblaua...
Acum e problema daca vrea Kalu pentru ca el este presedintele MR pe Valcea si cu el am putea face ceva sa organizam. Zic chestia asta pentru ca este nevoie de un club ca sa poti face ceva legal... ca sa-ti vina politie sa-ti blocheze strada, ca sa-ti vina o salvare ca poate lesina careva , ... si alte porcarii de organizare....
Parerea mea este ca daca se doreste sa facem ceva se poate. Este nevoie doar sa ne strangem toti care am fii si sa ne punem de acord cu anumite chestii.
Eu zic sa incercam acum deoarece este campanie electorala.... si.... s-ar putea sa avem noroc...
Astept si parerile voastre.
Sper ca nu v-am plictisit cu ceea ce am scris pe aici.
Multa Bafta !
Old 02-11-08, 15:15   #79
DannyKid

Stage 5

DannyKid's Avatar

Pentru tot ce ai spus aici, trebuie fonduri + ca nu ajung 2-3 ore iti spun sigur, iar daca se face...iarna nu se face nimic...la primavara poate da + ca or sa vina si din alte orase...nu poti organiza doar pentru cei din VL pt 15 masini...sau 20

O prietenie, O familie, Un Club ! ~ Shadows Racing Team ~
DannyKid is offline   Reply With Quote
Old 02-11-08, 15:24   #80
andreyWOB

Stage 5

andreyWOB's Avatar

Member of:
[SEAT]

DannyKid tu pai atunci ce tot se vorbeste aici? Cum nu organizam doar pt 15 masini. Pai facem pentru noi nu pentru altii.... tot se vorbea sa facem o indemanare la poligonul de la mihaiesti.... eu am zis... ca am putea incerca sa facem si liniute pe strada aia pt ca este campanie electorala si fac astia orice ca sa apara pe niste afise ca au facut ceva pt tinerii din Valcea....
Mai bine nu mai zic nimic pentru ca nu vreau sa deranjez pe aici.
Multa Bafta !
Old 02-11-08, 16:38   #81
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

trebuie sa il intelegem pe danny kid care el isi zbate gura, se gandeste, da solutii, gaseste rezolvari, acuza, se implica dar nu se vede nimic...parca ar fi bot de pe mIRC))
Old 02-11-08, 17:19   #82
Alexik

Stage 5

Quote:
Originally Posted by andreyWOB View Post
Pai ar fii chiar misto acolo. pentru niste liniute... ar trebui sa ne strangem toti sa discutam si apoi sa mergem pana la primarie sa vorbim sa ne lase 2-3 ore sa ne facem damblaua...
Acum e problema daca vrea Kalu pentru ca el este presedintele MR pe Valcea si cu el am putea face ceva sa organizam. Zic chestia asta pentru ca este nevoie de un club ca sa poti face ceva legal... ca sa-ti vina politie sa-ti blocheze strada, ca sa-ti vina o salvare ca poate lesina careva , ... si alte porcarii de organizare....
Parerea mea este ca daca se doreste sa facem ceva se poate. Este nevoie doar sa ne strangem toti care am fii si sa ne punem de acord cu anumite chestii.
Eu zic sa incercam acum deoarece este campanie electorala.... si.... s-ar putea sa avem noroc...
Astept si parerile voastre.
Sper ca nu v-am plictisit cu ceea ce am scris pe aici.
Multa Bafta !
sper sa nu te deranjeze explicatiile mele...nu sunt cu rea intentie, ci doar de a clarifica fenomenul de liniute legale...

nu e neaparat nevoie de club ca sa faci asa ceva...politia (jandarmi), pompierii, salvare...se inchiriaza ( da, ai citit bine ) cu ora...deci clar, te costa ceva bani

si despre strada aia...nu ai loc...teoretic ai nevoie de cei 402 metri pentru liniuta propriu-zisa...plus 3-400 metri de oprire, intoarcere, bla bla...nu ai acolo asa distante, drepte...e o curba undeva la mijloc ce nu`ti permite sa mergi cu 130 prin ea (sau ce viteza prinzi pana acolo, in functie de masina)

singurele locuri (si asta in caz ca dom' primar asfalteaza vreodata o strada INTREAGA) sunt la Raureni (se inchid 2 benzi din 4 - a fost asa si la Bucuresti), sau la Interex (aceeasi situatie), dar momentan n-ai cum sa faci asa ceva in valcea parerea mea

asta e subiect de discutie oricum mai mereu la intalniri...

nu stiu daca stii de evenimentul ala organizat de zilele valcii...cu un mic traseu de indemanare acolo la stadion la zavoi...nici atunci nu a vrut sa dea Gutau voie acolo...ca cica el nu raspunde de asa ceva...si nu vrea asa ceva la valcea...dar pana la urma cu insistente and relatii...s-a facut ceva (dar prea slab oricum).

e cam greu momentan dupa cum ziceam...cel putin din punctul meu (si al altora) de vedere...

respect...si ne auzim/vedem la urmatoarea intalnire :P
Alexik is offline   Reply With Quote
Old 02-11-08, 17:40   #83
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexik View Post
sper sa nu te deranjeze explicatiile mele...nu sunt cu rea intentie, ci doar de a clarifica fenomenul de liniute legale...

nu e neaparat nevoie de club ca sa faci asa ceva...politia (jandarmi), pompierii, salvare...se inchiriaza ( da, ai citit bine ) cu ora...deci clar, te costa ceva bani

si despre strada aia...nu ai loc...teoretic ai nevoie de cei 402 metri pentru liniuta propriu-zisa...plus 3-400 metri de oprire, intoarcere, bla bla...nu ai acolo asa distante, drepte...e o curba undeva la mijloc ce nu`ti permite sa mergi cu 130 prin ea (sau ce viteza prinzi pana acolo, in functie de masina)

singurele locuri (si asta in caz ca dom' primar asfalteaza vreodata o strada INTREAGA) sunt la Raureni (se inchid 2 benzi din 4 - a fost asa si la Bucuresti), sau la Interex (aceeasi situatie), dar momentan n-ai cum sa faci asa ceva in valcea parerea mea

asta e subiect de discutie oricum mai mereu la intalniri...

nu stiu daca stii de evenimentul ala organizat de zilele valcii...cu un mic traseu de indemanare acolo la stadion la zavoi...nici atunci nu a vrut sa dea Gutau voie acolo...ca cica el nu raspunde de asa ceva...si nu vrea asa ceva la valcea...dar pana la urma cu insistente and relatii...s-a facut ceva (dar prea slab oricum).

e cam greu momentan dupa cum ziceam...cel putin din punctul meu (si al altora) de vedere...

respect...si ne auzim/vedem la urmatoarea intalnire :P

nu e nici o curba , practic o sa fie linie dreapta de la kaufland pana la strand acolo in curba (unde i-au mutat aluia "Pensiunea"

Propun sa mergem sa investigam terenul )) impreuna cu Coca Cola & Nutline
Old 02-11-08, 17:49   #84
Alexik

Stage 5

Quote:
Originally Posted by IONUT-GBP View Post
nu e nici o curba , practic o sa fie linie dreapta de la kaufland pana la strand acolo in curba (unde i-au mutat aluia "Pensiunea"

Propun sa mergem sa investigam terenul )) impreuna cu Coca Cola & Nutline
eu m-am uitat la ce fac ei acolo...si asa mi s-a parut...poate sunt nebun, desi nu cred...dar totusi...poate :P

si apropo...ce kaufland visezi tu ? :\ ca acuma vad si da cu virgula...nu stiu cum ai calculat-o tu ca vine linie dreapta de la kaufland pana la strand...ca e ceva distanta )) ar trebui sa faca o autostrada pe sub olt si blocuri...sau prin ele sau peste ele :P

ce fac ei acolo...va fi o diagonala mica...pana in prima intersectie...cea dinainte de intersectia cu supca sau cum dreq se cheama restaurantu' ala de prin zona aia

va avea intradevar per total distanta destul de mare...dar pun pariu pe ce vrei tu ca nu va fi dreapta...si mai pun pariu ca vor fi masini parcate mereu pe strada aia...am eu asa o presimtire

Last edited by Alexik; 02-11-08 at 17:53.
Alexik is offline   Reply With Quote
Old 02-11-08, 17:53   #85
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

deci in primu rand nu o sa organizez nici o data liniute numai pt masinile din VL, nu stiu la cate legale ati fost voi dar eu am fost si peste tot au fost masini din toata tzara, noi nu avem destule masini sa poti organiza o liniuta legala, pt ca e orasu mic si nu sunt multe masini care sa se dea, asta o garantez. Pe mine ma deranjeaza ideea asta a voastra de a nu primi pe altii din alte orase si nu inteleg de ce, nu vreti sa se vb si de noi frumos? Sa vina lumea cu placere la VL?Sau sa fim noi aia Ku Kux Klan, si cand prindem o masina cu numere de alt oras aruncam cu pietre in ea? La pitesti a fost senzatie la legale pt ca au venit o gramada de masini smechere din tara, CZR`u, subaru ala de vreo 600 cai, CTLu, etccc.
In al doilea rand iti trebuie club sa organizezi o legala, si club cu acte in regula, prin MR am putea sa organizam fara probleme. Problema ar fi primaru si sponsorii. E usor sa zici hai sa facem acuma liniuta, da e greu sa alergi dupa sponsori, sa faci reclama, sa aranjezi locatia si etc etc ce mai trebuie in cateva zile, pt ca o sa se lase frigu si nu mai merge sa faci nimik. Parerea mea proprie si personala e sa asteptam pana la primavara si sa organizam ceva frumos sa ne tina lumea minte. Eu as vrea sa fac o expozitie de tuning si o demonstratie de drifturi unde o sa vina Titi Aur, Onoriu, unii de la pitesti etc. Asta doar daca`i primiti Asa ca toate la timpu lor daca vrem sa facem ceva frumos. Daca nu aveti rabdare nu face nimik da eu unu nu o sa alerg sa organizez ceva inainte de iarna din diferite motive. fara nici o suparare. Bafta
Kaluvr6 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-08, 18:13   #86
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexik View Post

si apropo...ce kaufland visezi tu ? :\ ca acuma vad si da cu virgula...nu stiu cum ai calculat-o tu ca vine linie dreapta de la kaufland pana la strand...ca e ceva distanta )) ar trebui sa faca o autostrada pe sub olt si blocuri...sau prin ele sau peste ele :P

va avea intradevar per total distanta destul de mare...dar pun pariu pe ce vrei tu ca nu va fi dreapta...si mai pun pariu ca vor fi masini parcate mereu pe strada aia...am eu asa o presimtire
poate aberez eu dar asa stiam ca se continua strada de trece pe la hermes
IONUT-GBP is offline   Reply With Quote
Old 02-11-08, 18:42   #87
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by Kaluvr6 View Post
deci in primu rand nu o sa organizez nici o data liniute numai pt masinile din VL, nu stiu la cate legale ati fost voi dar eu am fost si peste tot au fost masini din toata tzara, noi nu avem destule masini sa poti organiza o liniuta legala, pt ca e orasu mic si nu sunt multe masini care sa se dea, asta o garantez. Pe mine ma deranjeaza ideea asta a voastra de a nu primi pe altii din alte orase si nu inteleg de ce, nu vreti sa se vb si de noi frumos? Sa vina lumea cu placere la VL?Sau sa fim noi aia Ku Kux Klan, si cand prindem o masina cu numere de alt oras aruncam cu pietre in ea? La pitesti a fost senzatie la legale pt ca au venit o gramada de masini smechere din tara, CZR`u, subaru ala de vreo 600 cai, CTLu, etccc.
In al doilea rand iti trebuie club sa organizezi o legala, si club cu acte in regula, prin MR am putea sa organizam fara probleme. Problema ar fi primaru si sponsorii. E usor sa zici hai sa facem acuma liniuta, da e greu sa alergi dupa sponsori, sa faci reclama, sa aranjezi locatia si etc etc ce mai trebuie in cateva zile, pt ca o sa se lase frigu si nu mai merge sa faci nimik. Parerea mea proprie si personala e sa asteptam pana la primavara si sa organizam ceva frumos sa ne tina lumea minte. Eu as vrea sa fac o expozitie de tuning si o demonstratie de drifturi unde o sa vina Titi Aur, Onoriu, unii de la pitesti etc. Asta doar daca`i primiti Asa ca toate la timpu lor daca vrem sa facem ceva frumos. Daca nu aveti rabdare nu face nimik da eu unu nu o sa alerg sa organizez ceva inainte de iarna din diferite motive. fara nici o suparare. Bafta
scuze ca nu veni azi dar ma luai cu ClubOpel si uitai...a fost ceva frumos ?
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-08, 18:43   #88
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

nu a fost cine stie ce
Kaluvr6 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-08, 18:44   #89
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

au dreptate oamenii
strada aia are o curba
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-08, 19:08   #90
Robbert

Stage 5

Robbert's Avatar

Quote:
Originally Posted by trafy-vr6 View Post
au dreptate oamenii
strada aia are o curba
eu stiu ca am trecut p'acolo, se construieste un fel de bulevard si e drept ...eu stiu ca traversam ce se construieste si vedeam drept pana in blocuri si la fel si in partea cealalta ... nu plecam de la kaufland cum zice Ionut dar tot avem drum drept acolo , in zona de case

curba aia am pus'o sa o conectez cu strada de la hermes dar nu sunt sigur ca va fi asa, ce stiu eu e ca e o portiune dreapta si e foarte lunga

poza e de pe google earth si e din 2003...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	343
Size:	73.9 KB
ID:	688711  

Last edited by Robbert; 02-11-08 at 19:25.
Robbert is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -