Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Eu unul nu m-as grabi sa o dau in sabloane conceptuale, sau sa etichetez cu clasica "gandire comunista". Cine stie poate omul pe alte subiecte este foarte deschis in fata ideii de "nou" de evolutie daca vreti sa ii spuneti asa.
Ceaska are mare dreptate, aici e vorba de frustrari fara doar si poate. Si cine nu are frustrari la urma urmei. El este frustrat pe ce nu intelege, este frustrat pe situatia din bucuresti, din tara, este frustrat pe saracie, este frustrat pe siguranta cetateanului. Partea nasoala este ca nu cunoaste fenomenul indeaproape si le varsa pep forum pentru ca are impotriva cui. Are cine sa-i raspunda. Nu o sa se duca in ferentari sa strige la vanzatorii de bile ca omoara oameni pentru ca nu are curajul, nu ar primi o replica la care sa se infoaie. Isi hraneste ego-ul si frustrarile cu certurile astea, si evident n-o sa fie convins pentru ca el nu vizualizeaza asta ca scop. El vrea sa se certe si sa ii injure pe "reisari" indiferent daca se intrec legal, ilegal, sau dau scartz la semafor. Acum sa zic ca e invidios este prea mult, desi baza multor frustrari asta e. Probabil chiar o fi vre-un om care merge cu 20 la ora, conduce un clio symbol, si se sperie cand pune cineva o frana brusc langa el. Si la urma urmei numai cand stai si te gandesti ca daca te loveste o masina (orice masina in orice circumstante) probabil mori sau ramai schilod pe viata si ala ia 2 ani cu suspendare. Cred si eu sa fi frustrat pe treaba asta, si cand nu ai capacitatea de a accepta responsabilitatea poti doar sa pasezi vina de la unul la altul doar se va gasi cel pe care sa poti refula.