Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 18-08-10, 17:30   #1681
andreyWOB

Stage 5

andreyWOB's Avatar

Member of:
[SEAT]
Default Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

Da ! Sa-i uram bafta ! Sper sa nu uite sa ne tina la curent cu tot ceea ce face acolo la Timisoara.
radu_nb1 - frumos garaj
andreyWOB is offline   Reply With Quote
Old 18-08-10, 20:05   #1682
Provenzano

Stage 5

Provenzano's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[BMW]
[4Wheels]
Thumbs up Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

hai cucule
Provenzano is offline   Reply With Quote
Old 19-08-10, 01:41   #1683
DjRainManFast

Stage 5

DjRainManFast's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]

Salutare,
O sa fac un scurt rewiew al zile de astazi, deoarce este tarziu si maine de dimineata incept testarile care sunt destul de dificile din cate am inteles astazi!
Am ajuns la Timisoara cu Suzi...drumul a fost bun, dar suzi mi-a dat ceva emotii din cauza ca am schimbat radiatorul si nu era aerist bine si imi crestea temperatura...acum s-a aerist mai bine si se pare ca problema a disparut si sunt mai linistit! Scuze radu pentru ca te-am stresat....dar asa sunt eu, se mai auzea un sunet ciudat...dar am deslusit..era de filtru de aer...care cand trage aer rece face cam urat..si eu am crezut ca ar fi vreo curea de la motor
Pe partea cu concursul lucrurile stau cam asa:
-la ora 20 am avut un briefing cu cei de la Rompetrol si Napoca Rallye Academie (Bogdan Marisca, Deni Ungur, Vlad Cosma, Sebi Itu etc.) care a fost foarte interesant si destul de motivant! Fiecare concurent s-a prezentat in fata tuturor...iar atmosfera a fost una foarte profesionista..sa zic asa.
- ni s-a imnat mapa cu programul de maine...unul foarte incarcat...de la ora 8 dimineata pana la ora 21 40 seara, cu mici pauze intre probe
- probele sunt : pshihilogie, practice si un interviu
Maine se vor alege cei 10 care raman pentru cursa de sambata...sper sa fiu printre ei!

Cam atat pentru ziua de astazi...multumesc tutoror pentru suport si incredere...sper sa vin maine cu vesti bune!

PS: M-am intalnit putin asta seara si cu baietii din MR Timisoara ..care sunt foarte ok...o parte din voi o sa ii cunoasteti si la SB (sau toti daca veniti la evenimentul de acolo)

That's all folks! Good night everbody!
Old 19-08-10, 02:26   #1684
Mytza07

Stage 5

Member of:
[SKODA]

Bafta cucule fai praf !
Mytza07 is offline   Reply With Quote
Old 19-08-10, 02:53   #1685
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Bafta cucule, tine`ne la curent. Am incredere in tine ca faci treaba arata`le tu cine e cucu.
Kaluvr6 is offline   Reply With Quote
Old 19-08-10, 04:12   #1686
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

https://www.youtube.com/watch?v=89s1qNQt3gg
IONUT-GBP is offline   Reply With Quote
Old 19-08-10, 05:38   #1687
Dr.Dre
Oltcit Driver

Stage 5

Dr.Dre's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[DACIA]
[Opel]

Bafta cucule, ca bine zice kalu....arata-le cine e cucu
ps. misto rau videoclipul
Dr.Dre is offline   Reply With Quote
Old 19-08-10, 07:30   #1688
DjRainManFast

Stage 5

DjRainManFast's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]

Ora 7 30....m-am trezit.....Rompetrol...here I come!
DjRainManFast is offline   Reply With Quote
Old 19-08-10, 12:53   #1689
Provenzano

Stage 5

Provenzano's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[BMW]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by DjRainManFast View Post
Ora 7 30....m-am trezit.....Rompetrol...here I come!
Hai Cucule
Old 19-08-10, 12:54   #1690
Provenzano

Stage 5

Provenzano's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[BMW]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by IONUT-GBP View Post
Da, frumos.
Old 19-08-10, 14:36   #1691
vladdaman

Stage 5

vladdaman's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PEUGEOT]

mi-a placut faza cu "avem atatea p...e tari in valcea" si in videoclip e doar una ) care flencane ciunga si una care apare o fractiune de secunda si zici ca a vazut o fantoma
the cars i've owned: audi a4 1.8i, audi a4 2.5 tdi quattro, bmw 316i e46, bmw 323ci e46, bmw 725 tds, fiat brava 1.8 16v, mitsubishi 3000gt mk1, mitsubishi 3000gt mk3, nissan 200sx s14a, opel vectra 2.2dti, peugeot 205 1.3i, peugeot 406 coupe 3.0, peugeot 607 3.0 v6, volvo s60t5 2.3t, clio sport...still here:kia pro ceed, infiniti fx35, bora VR6 4M, audi a3
vladdaman is offline   Reply With Quote
Old 19-08-10, 16:31   #1692
uniquevl
Banned

Stage 5

Member of:
[VW]

Pai restul fetelor sunt plecate la Bucuresti sa faca bani pe seama baietiilor fara cap

Last edited by uniquevl; 19-08-10 at 16:35.
uniquevl is offline   Reply With Quote
Old 19-08-10, 20:42   #1693
vladdaman

Stage 5

vladdaman's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PEUGEOT]

adica baietii cu bani nu?
vladdaman is offline   Reply With Quote
Old 20-08-10, 01:32   #1694
DjRainManFast

Stage 5

DjRainManFast's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]

Hello,
Asa cum v-am promis o sa incerc sa va fac o scurta prezentarea a zilei de astazi!
Ora 7 30 .....trezirea..ora 8 plecarea sper Iulius Mall pentru prima proba: testarea psihologica, care a tinut peste 3 ore jumatate si din punctul meu de vedere a fost foarte dificila. Dupa am avut pauza de 1 ora pentru masa (ni s-a dat o diurna in bani) dupa care ne-am intalnit pentru a ne spune ce vom face restul zile. Am fost impartiti de Bogdan Marisca in cate 2 grupe de 15 indivizi..uni au mers la prima proba practica iar altii la un interviu cu 2 membri Napoca Rally Academy si un psiholog. Eu am picat in grupa care a mers la proba practica, care constat in parcurgerea unui traseu de indemanare printre jaloane..foarte strans facut, fiecare concurent avand 2 manse de parcurs...una in dreapta cu Vlad Cosma(locul 2 la gr A in CNR mometan) iar cealalta singuri. Nu aveam voie sa gresim cu nimic...nerespectarea traseului ducea la anulare mansei respective, atingerea unui jalon penalizare 5 sec etc....,am reusit in prima mansa un timp de "acomodare" de 26,81 sec plansandu-ma pe locul 4 dintre cei 15 din grupa mea. A 2-a mansa am progresat..si am reusit un timp de 24,77 ajungand astfel pe locul 1 din cei 15. Dupa terminarea acestei probei ne-am dus la interviu...urmand ca ceilalti 15 sa vina la proba de indemanare. Interviul a decurs bine pt mine(cel putin asa cred eu). Dupa ne-am regrupap toti 30 pentru a lua cunostiinta cu ultima proba din ziua de azi. Intre timp am cazut pe locul 3 ..deoarece 2 din grupa cealalta au reusit sa imi devanseze timpul....realizand 24,46 respectiv 24,73 recunosc am fost putin dezamaghit). Am dat si ultima proba de indemanare...una foarte dificila si greu de explicat aici si la ora asta (sunt extrem de obosit) unde dupa parerea mea nu m-am descurcat bine deloc. Dupa ni s-a dat 1 pauza de 30 de min urmand ca juriu sa delibereze....a durat mai mult totusi....ajungandu-se la 1 ora...si emotiile crescand din ce in ce mai mult. In sfarsit ...a venit timpul adevarului....credeti-ma au fost niste momente greu de explicat...pentru ca nu vroiam ca visul meu sa se termine atunci. Dar din fericire pentru mine am fost selectat printre cei 10 care vor merge la semifinala de sambata, tinuta la Iulius Mall si deci cu o sansa de a fi in primi 3 si de a participa la finala de la Bucuresti. Credeti-ma...bucuria este enorma si tin sa va multumesc tutoror care mi-ati acordat increderea voastra si m-ati sustinut ca sa ajung aici....pt ca fara voi..sincer nu stiu daca reuseam!
Acum ma bag la somn...dimineata la 7 am din nou trezirea...pentru ca incepe ziua de antrenamente cu pilotii Napoca Rally Academy pentru cursa de sambata!
Inca odata va multumesc...si noapte buna!
DjRainManFast is offline   Reply With Quote
Old 20-08-10, 03:06   #1695
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Nu stiu despre voi da eu merg pe cucu
Kaluvr6 is offline   Reply With Quote