Salutare,
O sa fac un scurt rewiew al zile de astazi, deoarce este tarziu si maine de dimineata incept testarile care sunt destul de dificile din cate am inteles astazi!
Am ajuns la Timisoara cu Suzi...drumul a fost bun, dar suzi mi-a dat ceva emotii din cauza ca am schimbat radiatorul si nu era aerist bine si imi crestea temperatura...acum s-a aerist mai bine si se pare ca problema a disparut si sunt mai linistit! Scuze radu pentru ca te-am stresat....dar asa sunt eu, se mai auzea un sunet ciudat...dar am deslusit..era de filtru de aer...care cand trage aer rece face cam urat..si eu am crezut ca ar fi vreo curea de la motor
Pe partea cu concursul lucrurile stau cam asa:
-la ora 20 am avut un briefing cu cei de la Rompetrol si Napoca Rallye Academie (Bogdan Marisca, Deni Ungur, Vlad Cosma, Sebi Itu etc.) care a fost foarte interesant si destul de motivant! Fiecare concurent s-a prezentat in fata tuturor...iar atmosfera a fost una foarte profesionista..sa zic asa.
- ni s-a imnat mapa cu programul de maine...unul foarte incarcat...de la ora 8 dimineata pana la ora 21 40 seara, cu mici pauze intre probe
- probele sunt : pshihilogie, practice si un interviu
Maine se vor alege cei 10 care raman pentru cursa de sambata...sper sa fiu printre ei!
Cam atat pentru ziua de astazi...multumesc tutoror pentru suport si incredere...sper sa vin maine cu vesti bune!
PS: M-am intalnit putin asta seara si cu baietii din MR Timisoara ..care sunt foarte ok...o parte din voi o sa ii cunoasteti si la SB (sau toti daca veniti la evenimentul de acolo)
That's all folks! Good night everbody!