nu face nimik, sunt obisnuit, pana la vento sau mazda mai e )
care mai vine la craiova maine dimineata la 6:30 e plecarea din OMV. Intre 6 si 6:30 ne intalnim acolo.
Felicitări lui Cucu şi băiatului cu Corsa verde pentru azi, dar mai ales lui Cucu, la care se vede acomodarea cu traseul. A mers foarte, foarte curat !
Felicitări lui Cucu şi băiatului cu Corsa verde pentru azi, dar mai ales lui Cucu, la care se vede acomodarea cu traseul. A mers foarte, foarte curat !
Felicitari Johnny Bravo, felicitari Bora Bora si nu in ultimul rand celor prezenti la eveniment!!! (vad ca a intrat si Corsa in paine ).
Multumim Radu pt poze si filmulete.
Imi pare rau ca nu am reusit sa merg cu voi...
Nu incerc sa ma scuz dar am motive intemeiate pt lipsa mea din ultima perioada, o sa va explic eu...
Va multumesc la toti! Un raliu frumos, un rezultat totusi neasteptat, am reusit sa inteleg masina cat de cat, dupa prima urcare eram speriat rau de tot ma scuzati ca am postat asa tarziu , dar am fost putin ocupat, maine o sa povestesc mai multe, acum sunt mort de obosit!!! Va multumesc inca o data!
PS: multumesc mitza pentru deplasarea la Slatina!! Imi cer scuze ca te-am facut sa pierzi timp cu mine