Multumesc. Nu a fost ceva planuit. A fost asa la intamplare dar stai linistit ca mai facem, abia isi revine timpul.
Planuit neplanuit a fost o zi de sambata de primavara si a iesit extraordinar de frumos Multumesc tuturor special lui Sorin Syd(supranumit omul care face sa tremure podul cand face poze"stie el d c")si echipei AX DESIGN pt poze si nu numai..si am ramas dator o tura la "thex"
o zi de sambata perfecta si ma bucur ca si vremea a tinut cu noi...foarte frumos baieti VA MULTUMESC
Planuit neplanuit a fost o zi de sambata de primavara si a iesit extraordinar de frumos Multumesc tuturor special lui Sorin Syd(supranumit omul care face sa tremure podul cand face poze"stie el d c")si echipei AX DESIGN pt poze si nu numai..si am ramas dator o tura la "thex"
o zi de sambata perfecta si ma bucur ca si vremea a tinut cu noi...foarte frumos baieti VA MULTUMESC
Super dupa-amiaza (atmosfera a facut toti banii), singurul regret e ca am fost mai multi si am facut poze doar la cateva masini (mereu o comit)... Pozele mele sunt praf (am uitat ISO pe manual la valoare prea mare si sunt..... ), stai sa vezi cu ce vin baietii. Am vazut eu cateva. Mai revin si eu cu poze ca nu sunt toate dar o sa le pun pe blog.
mi-a parut bine ca am fost cu voi :> :d
Si a mea era la fel . Si noua ne-a parut bine ca ai venit si tu si multi altii. Mai facem d-astea. Vine caldura!!!!!
Eu pana ieri nu am vazut fabia allroad . Foarte frumoase pozele. Cam inalta a mea de fatza, trebuie sa o mai las 1 cm . Bravo SYD si multumim. Eu imi cer inca o data scuze, sti tu pt ce.
sydule, imi place ca te inspiri din cei mai buni ca sa zic asa.... frumoase poze... chiar daca sunt inspirate...omu` cat traieste invata....
wow tot astia au inventat si pozele astea facute de sus ? ))))
asta inseamna ca astia de la wagenwerks s-au inspirat si ei la randul lor de la AX design )) genul de poze le faceau ei in 2007-2008 ...