Pana azi nu am vazut aceasta masina live, OOAAAUUUU e tot ce pot spune. Felicitari posesorului, imi place foarte mult. Sa o stapanesti sanatos multi km fara incidente neplacute si din partea mea cateva poze. Inca o seara superba alaturi de prieteni.
Pana azi nu am vazut aceasta masina live, OOAAAUUUU e tot ce pot spune. Felicitari posesorului, imi place foarte mult. Sa o stapanesti sanatos multi km fara incidente neplacute si din partea mea cateva poze. Inca o seara superba alaturi de prieteni.
bravo syd-ul pt poze .... esti un fotograf pe cinste
Multumesc frumos pt poze nota 11+ pt Sorin ...a fost frumos aseara chiar mi-a placut si m-am simtit extraordinar super atmosfera multumesk la toata lumea pt aprecieri .... referitoare la masina (bune rele nu ma supar)ele vor fi binevenite mereu ....multumesk special lui Kalu si Soryn mesteru fotograf(chiar nu ma asteptam sa iasa asa bine pozele pe bezna aia..)ASTEPT cu nerabdare sa vad poze de la sb.....ce sa mai .....SUPER weekend placut la toata lumea
Sunt dezamagit total de mine si recunosc ca am fost lenes (probabil am savurat momentul prea mult si am uitat de poze si filme) iar din cauza serviciului a trebuit sa parasesc evenimentul exact cand a inceput tot ce a fost mai frumos, am pierdut o super petrecere in club Oxigen, am pierdut cele mai tari liniute de pana acum (spun baietii ca nu au mai vazut asa), am pierdut super petrecere in hotel unde a fost distractie la maxim si lista poate continua... Nu stiu daca exista filmari sau poze dupa ce am plecat... Pt. ca dimineata sunt iar de servici, dar stiu cum e sa astepti o poza de la un eveniment, pun doar cateva si promit sa pun si restul curand, numai ca timpul e dusmanul meu nr 1.
Multumesc frumos pt poze nota 11+ pt Sorin ...a fost frumos aseara chiar mi-a placut si m-am simtit extraordinar super atmosfera multumesk la toata lumea pt aprecieri .... referitoare la masina (bune rele nu ma supar)ele vor fi binevenite mereu ....multumesk special lui Kalu si Soryn mesteru fotograf(chiar nu ma asteptam sa iasa asa bine pozele pe bezna aia..)ASTEPT cu nerabdare sa vad poze de la sb.....ce sa mai .....SUPER weekend placut la toata lumea
Multumim frumos, nu poate decat sa ne bucure ca te-ai simtit bine cu noi si cu siguranta te mai asteptam. In legatura cu pozele eu nu sunt multumit, aparatul meu foto e slabut si nu ma ajuta la ce as vrea eu sa fac, daca as avea 45 milioane situatia ar fi alta dar pana atunci ii mai dau sangele pe nas astuia mic. Felicitari pt pisicuta, nu cunosc motivele pt care unor persoane nu le place si nici nu tin sa aflu dar mie unul da. Sa o stapanesti sanatos!