LA MULTI (B)ANI Kalule,multa sanatate ca e mai buna decat toate si tot ce iti doresti,in special sa iti turbeze Corrado-ul .Apropo esti pesti ca mine,pe 27 e si ziua mea
ce sa zic decat MULTUMESC )
corrado nu stiu daca turbeaza, e greu, dar nu zic nu, o sa intre in curand intr`o revizie totala, atat estetic cat si mecanic, care o sa coste ceva, si poate poate mai scapa o cama o volanta cine stie )
Mie mi-au placut. Imi aduc aminte cand aveam 18-19 ani ca plecam din discoteca la 2 noaptea la mare cu Dacia, (multi ar zice nesanatosi) diferenta era ca aveam bani. Doamne ce ne mai distram si plecam doar 5 baieti. Nu m-as supara sa aud intr-o noapte pe bulevard: HAI LA MARE!!!!
Mie mi-au placut. Imi aduc aminte cand aveam 18-19 ani ca plecam din discoteca la 2 noaptea la mare cu Dacia, (multi ar zice nesanatosi) diferenta era ca aveam bani. Doamne ce ne mai distram si plecam doar 5 baieti. Nu m-as supara sa aud intr-o noapte pe bulevard: HAI LA MARE!!!!
stiu k suna aiurea...dar eu nu am mai intrat d mult pe forum...dar.. iti urez un sincer "LA MULTI ANI"..sanatate...fericire...succes in ce`a ce vrei sa faci....si toate dorintele sa ti se indeplineasca.....