22-10-10, 15:06
|
|
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
Re: Service-uri in Valcea
Mergi la Relco e langa Restaurant Zimbru . Si vorbeste cu baietii de acolo, e posibil sa te ajute ei. Bafta !
|
|
|
12-03-11, 22:59
|
|
Stage 5
|
Salutare!Unde gasesc un mecanic bun sa se uite si la motorul meu?!In Dragasani n-are cine sa-i dea de cap!Am relantiul neregulat,tremura,uneori se accelereaza singura!Am schimbat:corp acceleratie,regulator relanti,delcou complet,fise,bujii si tot degeaba.Astazi am stat la un servis din Dragasani 12ore,in zadar!Masina din semnatura!
|
20-03-11, 11:51
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by sorin74iv
Salutare!Unde gasesc un mecanic bun sa se uite si la motorul meu?!In Dragasani n-are cine sa-i dea de cap!Am relantiul neregulat,tremura,uneori se accelereaza singura!Am schimbat:corp acceleratie,regulator relanti,delcou complet,fise,bujii si tot degeaba.Astazi am stat la un servis din Dragasani 12ore,in zadar!Masina din semnatura!
|
Eu zic ca ce ai tu nu e problema de mecanic, ci de electronist, ca idee, dupa ce ai schimbat corpul clapeta, care contine motorasul pas cu pas, calculatorul masinii trebuia reinitializat, pentru ca nu toate calculatoarele stiu sa autoregleze motorasul pas cu pas si potentiometrul din corpul clapeta.
|
|
|
03-04-11, 22:44
|
|
Stage 3
|
Imi recomanda cineva un service de esapamente unde sa imi montez niste tipsuri cromate la toba? (tipsurile le am, doar sa taie cele vechi si sa le sudeze pe cele noi).
|
|
|
16-04-11, 18:46
|
|
Stock
|
care ma ajuta si pe me cu un service de unde sa iau si eu un parbriz pentru o corsa din 2001 si sa fac si comanda pentru rulmenti de la telescop.
|
|
|
16-04-11, 18:55
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
pentru parbriz incearca pe bulevard la jumate pe stanga scrie mare CENTRU PARBRIZE sau ceva de genu`....pentru celelalte recomand Riviera
|
|
|
08-06-12, 21:27
|
|
Stock
|
salut. cine imi poate recomanda si mie un service cu preturi bune dar si ceva calitate. am un audi a 2.5 si de cateva zile vad ulei sub masina. picura pe undeva,dar nu imi pot da seama pe unde. am sunat la nurvil,dar mi-au cerut niste preturi astronomice
|
|
|
27-02-13, 14:51
|
|
Stock
|
Buna ziua, m-ar interesa si pe mine ceva pareri despre MV Auto Sport Valcea. Trebuie sa schimb distributia la un VW Golf 4 si am primit o oferta de pret de la ei care pare OK. Stie cineva cam cat de bine lucreaza?
|
|
|
27-02-13, 17:26
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [4Rally] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by cib3k
Buna ziua, m-ar interesa si pe mine ceva pareri despre MV Auto Sport Valcea. Trebuie sa schimb distributia la un VW Golf 4 si am primit o oferta de pret de la ei care pare OK. Stie cineva cam cat de bine lucreaza?
|
lucreaza destul de bine baietii
|
|
|
27-02-13, 20:28
|
|
Stage 5
|
) nu toti sau nu mereu lucreaza bine
|
|
|
28-02-13, 14:42
|
|
Stock
|
OK, din ce mi s-a spus aici si pe alte forumuri, MV Auto sunt de evitat. Intrebarea e, la ce alt service as putea schimba distributia la un Volkswagen? Am vazut ca era foarte recomandat acum cativa ani Autorun de pe Ferdinand, strada cu spalatoriile. S-a mai schimbat ceva pe acolo, sau e in continuare un loc bun unde sa-ti duci masina? De Nurvil am auzit diverse pareri, problema e ca sunt cam scumpi. Alte sugestii?
|
|
|
28-02-13, 17:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cib3k
OK, din ce mi s-a spus aici si pe alte forumuri, MV Auto sunt de evitat. Intrebarea e, la ce alt service as putea schimba distributia la un Volkswagen? Am vazut ca era foarte recomandat acum cativa ani Autorun de pe Ferdinand, strada cu spalatoriile. S-a mai schimbat ceva pe acolo, sau e in continuare un loc bun unde sa-ti duci masina? De Nurvil am auzit diverse pareri, problema e ca sunt cam scumpi. Alte sugestii?
|
suzuki marshall pe varianta
|
|
|
28-02-13, 21:13
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [4Rally] [VW]
|
AutoMAG troianu, imediat dupa peco PENDCO
|
|
|
28-02-13, 21:31
|
|
Stock
|
Suzuki/Marshal e recomandat de multi, deci acolo lucrurile sunt relativ clare. De AutoMAG insa nu prea am auzit. Ati putea da cateva detalii despre lucrarile executate la ei?
|
|
|
28-02-13, 21:45
|
|
Stage 5
|
[QUOTE=cib3k;5382119]OK, din ce mi s-a spus aici si pe alte forumuri, MV Auto sunt de evitat. Intrebarea e, la ce alt service as putea schimba distributia la un Volkswagen? Am vazut ca era foarte recomandat acum cativa ani Autorun de pe Ferdinand, strada cu spalatoriile. S-a mai schimbat ceva pe acolo, sau e in continuare un loc bun unde sa-ti duci masina? De Nurvil am auzit diverse pareri, problema e ca sunt cam scumpi. Alte sugestii?[/QUOTE
Eu unul recomand Autotest situat langa baza sportiva Oltchim,preturi acceptabile,priceputi,etc...si plus de asta la toate service-urile Autotest ai garantia valabila adica,exemplu:daca ai ramas la Bucuresti cu masina(Doamne fereste ) te poti duce in orice service Auto test cu garantia lucrari(montaj) si a pieselor si se remediaza problema...asta daca e din cauza lor.
|
|
|
|
|