07-04-10, 08:49
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Re: Service-uri in Valcea
Quote:
Originally Posted by Ashuletz
ce aberatie mai e si asta ma ?
|
aberatie ? haha...baietii experti stiu tot...s-au nascut deja invatati. Ashuletz, ar trebui sa mergem si noi la acel service...ca deh...noi suntem soferi pe masini de 100 cai, ratam viteze, ne uitam la schimbator cand schimbam, etc. Nu am ajuns la performanta lor.
Couzin, fii fericit ca tu nu ai rupt roata in bordura in timp ce faceai"drift" la tine la bloc
Last edited by trafy-vr6; 07-04-10 at 09:00.
|
|
|
07-04-10, 08:51
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti]
|
Daca tot nu ai ce face...hai cu mine pana la un service intra pe mess pt mai multe detalii )
|
|
|
07-04-10, 08:52
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
nu folosesc messenger...imi caraie cand intru in el )
|
|
|
07-04-10, 09:56
|
|
Stage 5
|
Ce site ca nu merge
|
|
|
07-04-10, 12:55
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
2 roti am stricat, si mecanica pe roata fata, deh bordurile astea
|
|
|
07-04-10, 19:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DjRainManFast
tu nu ai vazut ca poti schimba vitezele din butoane?? Si nici alarma pe cutia de viteze? Poti sa setezi ce melodie sa fie atunci cand uiti sa schimbi..ai de ales dintre jiggle bells,lambada si mica sirena!! Dar vezi ca sunt foarte scumpe alarmele astea si nu poate sa ti le seteze oricine...uite au si site www.gearbox-alarm.ro
|
Vad ca esti foarte mistocar, fa glumite cu cine iti permite. Nu imi aduc aminte sa fi facut vreodata cunostinta amice.
|
|
|
07-04-10, 19:23
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
aberatie ? haha...baietii experti stiu tot...s-au nascut deja invatati. Ashuletz, ar trebui sa mergem si noi la acel service...ca deh...noi suntem soferi pe masini de 100 cai, ratam viteze, ne uitam la schimbator cand schimbam, etc. Nu am ajuns la performanta lor.
Couzin, fii fericit ca tu nu ai rupt roata in bordura in timp ce faceai"drift" la tine la bloc
|
Trafy si daca conducem masini de 100 de cai, ratam vitezele, nu vad unde este problema. Nu cred ca m-am bagat vreodata ca musca-n lapte, spre deosebire de alti forumisti "experti".
08-04-10, 01:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Ashuletz
Vad ca esti foarte mistocar, fa glumite cu cine iti permite. Nu imi aduc aminte sa fi facut vreodata cunostinta amice.
|
Poi banuiesc ca nu ai vrea sa facem cunostinta(nu cred ca am gasi chimie intre noi) ) imi cer scuze daca te-am ofensat cu ceva...nu a fost asta intentia...pur si simplu ma plictiseam....si nu ma refeream strict la tine, nu am nimic cu tine ...si nici nu vreau sa am.
Si eu conduc masina de 100cp, si m-ai ratez viteze cateodata, nu vad care e legatura ) De la 100 cp insus nu se mai rateaza viteze ? daca stiam mai devreme...............
|
08-04-10, 02:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
Poi banuiesc ca nu ai vrea sa facem cunostinta(nu cred ca am gasi chimie intre noi) ) imi cer scuze daca te-am ofensat cu ceva...nu a fost asta intentia...pur si simplu ma plictiseam....si nu ma refeream strict la tine, nu am nimic cu tine ...si nici nu vreau sa am.
Si eu conduc masina de 100cp, si m-ai ratez viteze cateodata, nu vad care e legatura ) De la 100 cp insus nu se mai rateaza viteze ? daca stiam mai devreme...............
|
Iti accept scuzele. Stai linistit ca nici eu nu am nimic cu tine, dar m-a deranjat postul tau. Si eu sunt pasionat de microbul asta ca multi de pe forum si caut sa-mi fac prieteni noi, nu scandal. Stiu si de gluma
|
|
|
08-04-10, 02:17
|
|
Stage 5
|
Ok...ma bucur ca ai inteles ca a fost o gluma facuta din plictiseala si fara un scop anume! Nu as fi vrut sa ai impresia ca m-am luat de tine din cauza ca esti mai nou, nu am nimic cu tine...chiar daca sunt mai reticient fata de pers noi....la inceput totul e roz si toti sunt "pasionati"...dar trece timpul si "pasiunea" se uita :P
|
|
|
08-04-10, 04:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Ok...ma bucur ca ai inteles ca a fost o gluma facuta din plictiseala si fara un scop anume! Nu as fi vrut sa ai impresia ca m-am luat de tine din cauza ca esti mai nou, nu am nimic cu tine...chiar daca sunt mai reticient fata de pers noi....la inceput totul e roz si toti sunt "pasionati"...dar trece timpul si "pasiunea" se uita :P
|
Nu prea am postat in sectiunea asta, dar vezi si tu de cand sunt membru 4Tuning. Ne vedem pe strazi
|
|
|
08-04-10, 21:02
|
|
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
|
|
|
08-04-10, 21:05
|
|
Stage 5
|
Posibil ) e de la vreme !
|
|
|
03-05-10, 18:45
|
|
Stock
|
Salut,
Caut si eu o vopsitorie Auto... Vreau sa vopsesc toata masina.
Multumesc!
|
|
|
21-10-10, 19:57
|
|
Stage 5
|
Salutare!Va rog,stiti in Valcea un centru care repara dvd-uri auto cu navigatie?E nou dar s-a stricat!Mult
|
|
|
|
|