Salut lume!! care stiti daca pun alarme bune la VIP ati avut vreo data probleme cu ei?? Intentionez sa pun alarma pe Celica i-am sunat si mi-au zis ca au 2 modele simpla la 2.300.000 lei si cu pager 5 milioane si ceva... crek aia simpla e bune si ieftina m-ar tenta una deaia..
Salut lume!! care stiti daca pun alarme bune la VIP ati avut vreo data probleme cu ei?? Intentionez sa pun alarma pe Celica i-am sunat si mi-au zis ca au 2 modele simpla la 2.300.000 lei si cu pager 5 milioane si ceva... crek aia simpla e bune si ieftina m-ar tenta una deaia..
Mai multi mi-au recomandat Relco Tuning o sa trec mai intai pe la ei in functie de pret si modelu de alarma propus de catre ei o sa iau o decizie si vad la care ma duc pana la urma oricum pe aia de la VIP i-am sters dupa lista )
Am si eu un cielo si imi cam bate ceva pe sub masina..!
Si se aprinde check`ul in bord..
Un service bun unde pot gasi si eu, si care sa nu fie prea scump..!
Am si eu un cielo si imi cam bate ceva pe sub masina..!
Si se aprinde check`ul in bord..
Un service bun unde pot gasi si eu, si care sa nu fie prea scump..!
Incearca la Auto Run pe strada cu spalatoriile, vezi ca saptamana asta nu presteaza. Lucreaza foarte bine, ii recomand!
Io am pus alarma pana la urma la Cristi de la Wurth acolo unde se dau permisele mai sus putin,foarte buna alarma, 3 mil jumate ma dus,il recomand de asemenea
tu nu ai vazut ca poti schimba vitezele din butoane?? Si nici alarma pe cutia de viteze? Poti sa setezi ce melodie sa fie atunci cand uiti sa schimbi..ai de ales dintre jiggle bells,lambada si mica sirena!! Dar vezi ca sunt foarte scumpe alarmele astea si nu poate sa ti le seteze oricine...uite au si site www.gearbox-alarm.ro