Quote:
Originally Posted by IONUT-GBP
nu am zis asta ...  ) am zis ca ma dau cu el cand o sa am permis  indiferenta dak ma face sau nu .....cu 250euro fac 105cp
trafy: te vazusi si tu mai mare ca mine cu 2 ani  ) ...si esti mare rau...vezi sa nu te lovesti cu capu de nori 
|
sa iti explic o treaba...
chip tuningu` nu e cum zicea prietenu` ala al tau...cu cat dai mai multi bani cu atat ai mai multi cai...la motor de 1.4 nu scoate nici 15 cai in plus...de ce ? pentru ca nu are de unde...e motor mic...asa ti-ar modifica si la dacie diverse chestii si ai face-o de 100 de cai...da` de unde...ca n`are de unde...
si intradevar, noi in zilele noastre nu mai facem acel chip tuning de la inceput, noi facem doar resoftare / remapare sau whatever vrei sa-i zici...chip tuning de fapt era ori inlocuirea chip-ului deja existent ori adaugarea unui alt chip prin care sa se modifice setarile...
anyway, ideea era ca indiferent de cati bani ai, motoru` are niste limite...da, intradevar ti`l poate duce la 105 cai...dar mergi cu aia 105 cai...20 de metri

se renteaza pentru tine ? nu...pentru motor de 1.2 mi`a zis ca n`are ce sa faca si mi`a zis sa nu mai merg la el cu masini cu motoare mici...
acuma intelegi ce vrei...brb sa citesc si restul de posturi
PS: are piese VW in ea pentru ca SEAT apartine (printre altele) grupului VAG

PS2: la inceput SEAT facea clone de FIAT

pentru ca apartinea firmei FIAT (asta in 1950 cand s`a infiintat SEAT...apropo, vreo asemanare la nume cu FIAT ?)
cheers
PS3: poti avea suspensii sport pe masini de familie, de ce nu ? daca dai banu`...ramane greu de crezut ca aia are asa ceva

pentru ca totusi...e masina chiar de familie...nu scoate performante la nici un capitol (nu e nici scuza si nici acuza si nici nimic)