24-08-07, 17:05
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
eu in afara de faptu ca m`a suparat faza la polivalenta cu ala cu mazda cand a zis oliver ca nu ar fi bine sa pierdem o masina d`aia din comunitate cand eu eram suparat p`ala, nu am zis nimik. Daca am zis sa mi se aduca aminte. Nu ma bag in certurile voastre cum nici voi nu v`ati bagat in ale mele da din moment ce s`a adus si vb de mine atunci zic ca in afara de aia nu mai e nimik. Si cum am venit atunci la petrom si am vb de fata cu toata lumea imi asum responsabilitatea si vb cu omu fata in fata. Take care
|
|
|
25-08-07, 00:51
|
|
Stage 5
|
Asadar alexik dupa cum ai observat nici eu nici Geo nu aveam nevoie de avocat sau de un personaj-reflector ca in telenovele care sa plimbe vesti di`colea pana colea denaturand, adaugand, comentand si toate celelalte verbe la gerunziu care se mai pot adauga, informatiile.
In momentul de fata mi-e sila, scarba, lene sa mai incerc sa gandesc cum sa imi formulez punctul de vedere care oricum ar fi fost decent, plauzibil, daca nu poiate chiar solid formulat. Oricum acest moment ar fi venit mai devreme sau mai tarziu pentru ca eu ma care de pe meleagurile astea si tare fericit sunt cand ma gandesc ca scap de balacareli din astea si de griji de genul ca iar ne intalnim si iar comenteaza X ca Y a zis aia sau il vorbesc pe la spate pe Z. Dupa cum poate confirma si Geo eu l-am intrebat inca din ziua neplacutului eveniment daca are ceva cu mine si am fost dezamagit sa aflu la 2 luni dupa ca intr-adevar are ceva cu mine, dar am vorbit ca oamenii fata in fata si civilizat, fara sa ne fie rusine ca am adresat o intrebare sau ca am facut o greseala si fara sa conteze caii - asa cum se insinueaza...
Asa ca, respectele mele catre toti membrii acestei comunitati fie ei permanenti sau sezonieri, cu bipas sau 4 roti, si sfatul ca daca ati venit aici pentru niste amici si pentru pasiunea acestei arte continuati, dar fiti mai sinceri si mai directi. Numai bine, sanatate si no evenimente urate!
|
|
25-08-07, 06:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TigerGTS
Si eu ma simt prost ca tu cu manutza ta ai scris ca ala ti-a zis sa nu ii mai duci din astia cu motoare mici si ca tu ai picat naspa ca nu ai reusit sa duci un motor mai mare...Deh...
|
nu am scris ca nu am putut sa duc motoare mai mari ci am scris ca m-am simtit naspa ca nu te-am putut ajuta...si ca NU AVEAM CUM SA STIU CA ALA NU ARE CE SA FACA LA MOTOARE MICI, ca apoi nu mai promiteam ca te ajut si gata...
Quote:
Asa si cu Geo taci din gura...Ca nu esti in masura de nici 1% sa vorbesti! Intelegi mata?...Nu cred ca il cunosti mai de mult decat mine pe Geo si in orice caz eu l-am intrebat pe om direct, asa "face to face", nene...ai ceva cu mine -> zi-mi in pana mea in fata sa stiu...Si sincer sa fiu nu o da in actiuni gen Aaronel cu strambe ca vii tu si spui "Mi-a zis X despre Y asta si asta..." ca asta faci mata acum...! Intelegi?
|
esti nebun la cap ? ce ai ? nu ti-am zis ca a zis Geo ceva...Geo mi-a zis mie o chestie GENERALA si nu era despre tine, ci despre faptul ca INCERCI SA AJUTI si lumea te ia la **** si te ia de prost, asta era ideea...m-a intrebat si el ce a zis el de tine de l-ai intrebat, dar toata faza ai inteles-o tu cum ai vrut...si nu sunt aaronel, ai grija ce acuze faci ca eu nu sunt copil ca ei si eu nu te-am luat pe tine peste picior asa ca ai grija...
Quote:
Acum inca o data, public, in gura targului, probabil ca nu am fost clar si precis pana acum:
@Geo: ce treburi ai zis tu despre mine? Huh?!!?!? Cu ce am gresit?...Zi tata in gura mare daca ai ceva cu mine ca asta te-am rugat intotdeauna...sa fim sinceri, nu sa carcotim pe la spate cum fac "prietenii" nostri Alexik si Aaronel...
Ia-auzi domne`...."zice Kalu anumite treburi..." Cui le zice Alexik?..Vine la tine si se spovedeste?...Ce ti-a spus?...Ca aveam bateria descarcata atunci?....Sau ca era cainele pe care mi l-a gasit urat? (poate omului nu-i plac ciobanestii germani)...Tare curios sunt ce are lumea de comentat cu privire la activitatea mea aici...Mai ales ca nu il cunosteam decat pe Trafy, pe Aaronel si pe Petrica de la Counter cand am intrat in halalul asta de comunitate...
Chiar insist sa aud si eu treburile alea pe care le zice Kalu...Si daca mai are si altcineva ceva de zis ziceti-mi...
Numai bine!
|
prietene sa mor de nu esti sarit de pe fix...ai lumea ta unde rotitele se invart in felul tau si gata...
pentru ultima data precizez...nu imi zi mie ca sunt maronel si ca lansez carcoteli si barfe si **** mea, ca eu nu halesc fazele astea...am tacut pana acuma, dar acuma incepi sa fi nesimtit...
hai ciao
|
|
|
25-08-07, 06:23
|
|
Stage 5
|
Quote:
Asadar alexik dupa cum ai observat nici eu nici Geo nu aveam nevoie de avocat sau de un personaj-reflector ca in telenovele care sa plimbe vesti di`colea pana colea denaturand, adaugand, comentand si toate celelalte verbe la gerunziu care se mai pot adauga, informatiile.
|
nu sunt avocatu' nimanui, doar tu esti sarit de pe fix...
Quote:
In momentul de fata mi-e sila, scarba, lene sa mai incerc sa gandesc cum sa imi formulez punctul de vedere care oricum ar fi fost decent, plauzibil, daca nu poiate chiar solid formulat. Oricum acest moment ar fi venit mai devreme sau mai tarziu pentru ca eu ma care de pe meleagurile astea si tare fericit sunt cand ma gandesc ca scap de balacareli din astea si de griji de genul ca iar ne intalnim si iar comenteaza X ca Y a zis aia sau il vorbesc pe la spate pe Z. Dupa cum poate confirma si Geo eu l-am intrebat inca din ziua neplacutului eveniment daca are ceva cu mine si am fost dezamagit sa aflu la 2 luni dupa ca intr-adevar are ceva cu mine, dar am vorbit ca oamenii fata in fata si civilizat, fara sa ne fie rusine ca am adresat o intrebare sau ca am facut o greseala si fara sa conteze caii - asa cum se insinueaza...
Asa ca, respectele mele catre toti membrii acestei comunitati fie ei permanenti sau sezonieri, cu bipas sau 4 roti, si sfatul ca daca ati venit aici pentru niste amici si pentru pasiunea acestei arte continuati, dar fiti mai sinceri si mai directi. Numai bine, sanatate si no evenimente urate!
|
ba stii ce...se vede coaie ca te doare-n cur de comunitatea asta...te doare-n cur de tot ce se intampla in jur...urasti pe cei ce dau spaga si multe rahaturi din astea dar nu vezi realitatea asa cum e ea...imi povesteai atatea rahaturi si cum le urasti tu...si tu de fapt ai o parere asa de proasta despre romania...tu, om cinstit si corect...si te tirezi in italia...ca acolo o sa faci mare branza, ca nu e romania...sa-ti zic cinstit legat de facultati...o sa faci aici de 10 ori mai multa treaba decat acolo...o sa ai ocazia sa pleci in alte tari si daca faci facultate aici si multe altele...asta ca sa nu iti mai halesc figurile de "mama ce destept sunt eu" si "mama cati bani au mami si cu tati" ca deja nu mai suport
hai pa, de azi incolo nu ma mai bag in seama cu tine si nici tu sa nu te mai bagi in seama cu mine
PS: pe tine te-a luat gura pe dinainte, asta sa o stii cu siguranta
PS2 [LE]: imi cer scuze de aciditatea din vorbele mele, dar mai putini nervi nu pot avea...la fel cum nici calm nu pot sta cand vad cat cacat mancati uneori...mi se pare ilogic sa vorbesc asa urat, dar repet, nu ma pot abtine...si imi pare rau.
|
|
|
25-08-07, 11:11
|
|
Stage 5
|
Nene esti incoerent rau de tot...Dar asa in mod alarmant. Ia-ti posturile de la cap si uite-te cum incerci peste tot sa iesi basma curata...Problema e ca oricum ai da-o nu reusesti....Lasa tu vrajeala cu "am incercat sa te ajut si d`aia m-am simtit prost"...Ca tu ai zis limpede ca te-ai simtit prost ca te-ai dus cu un motor de 1,2...Nu mai vorbim ca ai precizat asta in contextul in care ii mai spuneai altuia ca are motor mic si ca e degeaba...Nu il mai face pe desteptul care detine toate argumentele ca nu le ai.
Nu ai de ce iti cere scuze de aciditatea ta...Daca te uiti peste toate post-urile tale esti una dintre cele mai vulgare persoane...Asta esti tu ...cu **** ta toata ziua.
Vezi usor cu faza cu traitu` in lumea mea si cu rotitele mele...Ca eu daca faceam faze din astea cand m-a contactat Ionitza pe mess si radea cu hohote de tine ca iti sta motorul sau ca nu stiu ce ....Sau mai grav ca se lua de infatisarea ta fizica puteam sa fiu al dracu` si sa ii dau dreptate, dar am stat de aceeasi parte a baricadei cu tine...Intelegi mata?
Bai omule...Tu citeste-ti posturile iar ca cine stie ce dracu` aveai cand ai scris...Adica imi dau seama foarte bine ce aveai ca tu numai sa comentezi tot ai stiut si sti sa faci...Asta cu ajutatul ai bagat-o si tu dupa sa iesi din faptul ca te-a scapat gura, dar cu mine nu iti merge.
Uitashi ca tu esti ala care il cunostea si pe baiatul cu Mazda (pe care eu in schimb nu-l mai vazusem niciodata pana in ziua aia) si veneai ca e de treaba(poate chiar e..dar tu esti cu geo sau esti cu neo)?...A tacut Geo din gura pentru faptul ca e un baiat cu bun-simt si tu te-ai crezut gata basma-curata...Ei bine esti inca murdar rau de tot la caracter...
Iar ca sa sti tu bai nenea "incerc sa ajut oamenii" dar mi-e rusine ca l-am intrebat pe ala de motoare mici, eu oricum trebuia sa plec...Nu imi mai pot permite sa pierd cate 10-15 minute sa studiez cate o problema pe aici si sa ma implic...Sau sa stau sa cenzurez si sa sterg "**** mea" a lu` alexik de pe forum toata ziua...Intelegi tu?...Nu plec ca ia uite doamne m-a jignit alexik...Tu nici nu stiai de forumu` asta cand organizam eu intalniri si vii acum si imi zici mie ca am rotitele sarite?
Inca o data, vezi ca argumentele tale sunt de tot cacatul si sunt numai pe ocolite nene. Si vezi ca eu nu te-am facut prost si sarit asa ca iti recomand sa fii mult mult mai atent.
Stai ca acum o vad pe asta cu banii de la mami si tati...Nu vezi cat de penibil esti ma? Esti zob omule. Masina mi-am cumparat-o singur varz-o...Ai mei mi-au platit doar o mica diferenta si vama...undeva in jur de 1000 de euro din 5500 cat m-a costat in total cu transport cu tot. Si acum o sa incepi sa razi ca prostu` in targ sau sa comentezi iute cum faci tu de obicei ca intotdeauna ai ceva de comentat si o sa intrebi ca de unde aveai bani. Din web-design ba "domnu` sunt mai destept ca tine" Ca am stitut sa caut clienti pe piata externa si am luat si 700 euro pe site...Dar tu ce sa intelegi? Esti mai mare ca mine si tot ce sti e sa iei bani de motorina de la tatal tau si pachetu` de tigari...Ti-am propus atunci de fata cu baietii sa facem ceva...Ai inceput sa te strambi ca la manacarea cu gandaci...Pai ce sa ma astept de la unul ca tine....
In momentul de fata am atins fiecare punct important al comentariilor tale imputite si inutile, mai ramane de rezolvat aspectul ca mai jignit...
|
|
|
25-08-07, 11:30
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
nu are rost sa va mai certati.Oricum toti stim ca comunitatea se duce pe p...apa. io unu voi ramane aici poate mai apar cativa useri si o sa fim iara "vechea familie". Si cu clubu ca am auzit vorbe de genu: domne ce slab e trafy ca nu a facut clubu. Ba desteptule daca vezi ce scriu: faceam clubu degeaba. nu vezi cum pleaca lumea de aici? va faceam sa dati banii degeaba. poate faci tu un club!. Oricum imi pare rau ca multa lume a tacut pana acuma si deodata ati inceut toti. Singuru lucru de care imi pare rau pe forumu asta e ca n`am cu cine sa ma cert hai va pupai
|
|
|
25-08-07, 12:37
|
|
Stage 4
|
Cea mai tare comunitate :X
COMUNITÁTE s. f. 1. caracterul a ceea ce este comun mai multor persoane sau grupuri sociale. 2. grup de oameni cu interese, credinţe, obiceiuri, norme de viaţă comune; colectivitate, societate. ♢ totalitatea organismelor vegetale care ocupă o anumită zonă geografică, având relaţii reciproce. (<lat communitas, după fr. communauté, it. comunità)
cred ca noi ne incadram la partea cu vegetalele
|
25-08-07, 12:42
|
|
Stage 5
|
fra mi-a dat ignore fra hai sa ne certam intre noi ca pana acu nu ne-am certat cu nimeni
|
|
|
25-08-07, 19:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
Nene esti incoerent rau de tot...Dar asa in mod alarmant. Ia-ti posturile de la cap si uite-te cum incerci peste tot sa iesi basma curata...Problema e ca oricum ai da-o nu reusesti....Lasa tu vrajeala cu "am incercat sa te ajut si d`aia m-am simtit prost"...Ca tu ai zis limpede ca te-ai simtit prost ca te-ai dus cu un motor de 1,2...Nu mai vorbim ca ai precizat asta in contextul in care ii mai spuneai altuia ca are motor mic si ca e degeaba...Nu il mai face pe desteptul care detine toate argumentele ca nu le ai.
|
ba tu esti nebun sa moara mama daca poti sa pricepi ceva...NU MI-E RUSINE CA TE-AM AJUTAT...am incercat sa te ajut boule...si pentru ca NU AM AVUT CUM SA TE AJUT IN FINAL, mi-a fost rusine si in fata ta si in fata aluia...NU MAI AM CE SA-TI EXPLIC ca in primul rand nu am de ce sa ma explic in fata ta, dar esti bou si nu poti pricepe lucruri perfect elementare...nu vreau sa ma scot, ca mi se rupe **** daca ma scot sau nu...chiar ma doare-n ****...
Quote:
Nu ai de ce iti cere scuze de aciditatea ta...Daca te uiti peste toate post-urile tale esti una dintre cele mai vulgare persoane...Asta esti tu ...cu **** ta toata ziua.
|
si daca injur mereu ce ? e felul meu de a vorbi...am vazut ca undeva mai jos ai scris tu ca stai sa ma cenzurezi pe mine...nu trebuie, ca sunt scripturile de pe forum...
Quote:
Vezi usor cu faza cu traitu` in lumea mea si cu rotitele mele...Ca eu daca faceam faze din astea cand m-a contactat Ionitza pe mess si radea cu hohote de tine ca iti sta motorul sau ca nu stiu ce ....Sau mai grav ca se lua de infatisarea ta fizica puteam sa fiu al dracu` si sa ii dau dreptate, dar am stat de aceeasi parte a baricadei cu tine...Intelegi mata?
|
coaie tocmai pentru ca nu mi-e rusine ca mi-a murit motoru' la cursa aia...si pentru ca nu mi-e rusine de mine...de aia nici nu ma atac...si nici nu m-am atacat la Ionita si nici la nimeni...ma bucur ca sunt cum sunt si ma simt extraordinar...nu am nevoie de aparatori si de nimic, ca tot unu' din voi i-a zis unde stau si asa mai departe, asta ca sa imi demonstreze mie lumea cat de de treaba e...
Quote:
Bai omule...Tu citeste-ti posturile iar ca cine stie ce dracu` aveai cand ai scris...Adica imi dau seama foarte bine ce aveai ca tu numai sa comentezi tot ai stiut si sti sa faci...Asta cu ajutatul ai bagat-o si tu dupa sa iesi din faptul ca te-a scapat gura, dar cu mine nu iti merge.
|
nu m-a scapat gura, repet...ti-am zis si tie atunci ca omu' ala a zis ca ai motoru' prea mic si asa mai departe...ti-am zis exact si cred ca poate sa confirme si trafy si Adytzu si cine mai era cu noi la masa...deci nu ma mai ***e la cap, nu mai fi idiot...si repet, mi se rupe **** daca iau sau nu ban aici, pentru ca nu ma face accesu' la aceasta comunitate...ma bucur ca sunt persoane mai de treaba ca voi si ca am cu cine sa vorbesc...ma pis daca o sa iau ban pe forum, ca nu e problema...
Quote:
Uitashi ca tu esti ala care il cunostea si pe baiatul cu Mazda (pe care eu in schimb nu-l mai vazusem niciodata pana in ziua aia) si veneai ca e de treaba(poate chiar e..dar tu esti cu geo sau esti cu neo)?...A tacut Geo din gura pentru faptul ca e un baiat cu bun-simt si tu te-ai crezut gata basma-curata...Ei bine esti inca murdar rau de tot la caracter...
|
da, il cunosc de multi ani pe baiatu' ala si nu vorbisem cu el de nush cat timp...nu stiam ca e masina lui, de aia a venit la mine la intalnirea aia si am vorbit si bla bla bla...si Dani si Geo s-au suparat pe mine...ca as fi si eu vreun maronel ca o dau la intors ca inainte am zis ca e muist si bla bla si acuma dau mana cu el si vorbim ca de la om la om...si nu vorbi tu din astea cu Geo sau cu Neo...ca tu ai fost curva care a zis "hai Geo nu te certa cu el ca sa nu pierdem o masina ca aia din comunitate" deci nu ma ***e la cap...repet, il cunosc de multi ani pe ala si nu contest faptul ca a fost nesimtit atunci cand nu a vrut sa opreasca...eu il cunosc ca un baiat de treaba si asa mai departe, asa ca muie din partea mea comentariilor tale...esti doar un idiot care face **** mare fara motiv si ca sa para interesant in fata mea...argumentele tale sunt pur fictive si construite pe moment...
Quote:
Iar ca sa sti tu bai nenea "incerc sa ajut oamenii" dar mi-e rusine ca l-am intrebat pe ala de motoare mici, eu oricum trebuia sa plec...Nu imi mai pot permite sa pierd cate 10-15 minute sa studiez cate o problema pe aici si sa ma implic...Sau sa stau sa cenzurez si sa sterg "**** mea" a lu` alexik de pe forum toata ziua...Intelegi tu?...Nu plec ca ia uite doamne m-a jignit alexik...Tu nici nu stiai de forumu` asta cand organizam eu intalniri si vii acum si imi zici mie ca am rotitele sarite?
|
de forum stiam si dinainte...mai stateam inainte pe forum dar nu pe sectiunea Valcea...ba chiar stateam mult si citeam despre tuning si motoare si asa mai departe...acum vreo 2 ani de zile aveam si user pe forum...nu te mai da mare racer si faze din astea...scuteste-ne...sau scuteste-ma pe mine cel putin...
Quote:
Inca o data, vezi ca argumentele tale sunt de tot cacatul si sunt numai pe ocolite nene. Si vezi ca eu nu te-am facut prost si sarit asa ca iti recomand sa fii mult mult mai atent.
Stai ca acum o vad pe asta cu banii de la mami si tati...Nu vezi cat de penibil esti ma? Esti zob omule. Masina mi-am cumparat-o singur varz-o...Ai mei mi-au platit doar o mica diferenta si vama...undeva in jur de 1000 de euro din 5500 cat m-a costat in total cu transport cu tot. Si acum o sa incepi sa razi ca prostu` in targ sau sa comentezi iute cum faci tu de obicei ca intotdeauna ai ceva de comentat si o sa intrebi ca de unde aveai bani. Din web-design ba "domnu` sunt mai destept ca tine" Ca am stitut sa caut clienti pe piata externa si am luat si 700 euro pe site...Dar tu ce sa intelegi? Esti mai mare ca mine si tot ce sti e sa iei bani de motorina de la tatal tau si pachetu` de tigari...Ti-am propus atunci de fata cu baietii sa facem ceva...Ai inceput sa te strambi ca la manacarea cu gandaci...Pai ce sa ma astept de la unul ca tine....
In momentul de fata am atins fiecare punct important al comentariilor tale imputite si inutile, mai ramane de rezolvat aspectul ca mai jignit...
|
nu rad ca prostu' in targ...ca n-am de ce...bravo tie...dar tu vezi viata mult prea roz...tu ziceai in 5 oameni sa facem un site...sa facem bani din el...pai cred ca tu esti mult prea naiv sa crezi ca ar merge asa ceva...eu ti-am dat atunci idee de afacere mult mai smechera decat ce ai zis tu, si tu ai ramas pe site-ul tau...bine nebune, no problemo...mi se rupe **** ce crezi tu si nu am de gand sa justific eu banii mei in fata nimanui, asa ca du-te tare si sa nu faci praf in urma ta...
aici inchei eu certurile cu oricine de aici si cu atat mai putin cu curve idioate...ciao si bafta
Last edited by Alexik; 25-08-07 at 19:35.
|
|
|
25-08-07, 21:31
|
|
Stage 5
|
"hai Geo nu te certa cu el ca sa nu pierdem o masina ca aia din comunitate"
Am zis n-are rost sa pierdem un nou membru cu masina. Ca nu era un pieton. Ziceam acelasi lucru si daca avea Oltcit.
Asta sa stie lumea...Varianta adevarata, nu minciunile deplasatului asta mental.
|
|
|
26-08-07, 12:27
|
|
Stage 5
|
lasand cearta de o parte, ce mai faceti in rest? toate bune si frumoase? tot asa? frumosi destepti?
|
|
|
26-08-07, 17:03
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
trafy ... hai sa ne certam si noi 2 daca tot nu ai cu cine sa te certi ... hai cearta`te cu mine )
|
|
|
26-08-07, 17:14
|
|
Stage 5
|
bine. ba tu de ce mergi asa incet prin oras? nu ai bani de motorina? hai recunoaste ! si daca mergi cu muzica pe la gelaterie si cu geamurile jos esti smecher? si daca te intorci cu frana de mana si parchezi intre 2 masini cu lateralu iara esti smcher? )) ( glumeam ma ) :P
|
|
|
26-08-07, 17:24
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
) damn ... nu mai trebuia ma sa zici k glumeshti .. mai ne " certam" si noi pe 2-3 pagini .. poate il depaseam pe maronel la posturi
|
|
|
26-08-07, 17:27
|
|
Stage 5
|
)))))) lasa ma....incet da sigur:P m`am lasat de sportu asta ca mi`am dat zeama ca n`am cum sa il ajung pe aaronel la posturi ca el face cate 100 pe zi ( facea ) bre mergi la un cico pe seara ? P.S: avataru meu face avataru tau :P
|
|
|
|
|