21-06-12, 20:48
|
|
Toyota Driver
Stage 2
Member of: [Toyota]
|
Re: Masina Mea ..!
Suspensie sport reglabila Toyota Hilux? Am vreo mica sansa sa gasesc asa ceva? Vreau sa ma imprietenesc mai mult cu asfaltul. . E de viitor, dar sa stiu pentru ce strang bani .
|
|
|
21-06-12, 21:40
|
|
Stage 4
|
Am citit pe topicul de prezentare ca ti-a cedat-o tatal tau pentru ca nu se impaca cu consumul. Daca tot "nu ii place" de ce nu o vindeti si in locul ei luati ceva mai tineresc, mai usor de modificat? E destul de tanara masina si poti scoate un pret bun pe ea.
|
21-06-12, 22:24
|
|
Toyota Driver
Stage 2
|
Urmeaza dupa Bac, daca-l trec cu bine desigur, sa achizitionesc ceva mai tineresc ( golf 2 gti ). O sa tin hiluxul pentru ca e super. Am tot ce poate oferi o masina exceptand consumul, care de altfel pot spune ca nu e chiar asa exagerat. Si am o chestie cu unicitatea. Prefer sa am Hilux decat o alta masina tinereasca pe care sa o posede inca 1000. Momentan un Hilux (si de altfel nici o alta masina 4x4) tunat nu am vazut prin Valcea. Doar cu pregatire off-road. Eu vreau sa fac altceva decat off road cu aceasta masina. Stiu ca isi pierde din proprietati, dar parca o suspensie sport sa o aduc aproape de sol, niste jante mari cu un cauciuc subtire pe 255, xenoane si un subwoofer ar schimba putin situatia. Imi pare rau ca e o masina pentru care nu se gasesc piese de tuning. Dar daca ma chinui, pot sa fac ceva frumos. Va astept cu orice sfat!
|
|
|
21-06-12, 23:29
|
|
Stage 4
|
Eu am inteles din prima cam ce vrei tu sa faci cu masina si intr-adevar ar fi ceva unic. Dar e greu pentru ca nu se gasesc piese de tuning pentru asa ceva, sau daca se gasesc sunt rare si scumpe. Si pana la urma nu e chiar atat de exotica masina sa merite efortul.
Oricum, bafta la modificari, BAC si la "urmatorul proiect"!
|
|
|
22-06-12, 00:32
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
de curios, cat consuma in oras ?
|
|
|
22-06-12, 00:41
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by cmosteanu
In
- oras cu mers la consum intre 10-12 L% (depinde si de aglomeratie)
- afara cu mers la consum intre 8 si 9 L%
La turatie mare consuma si peste 30%. Ustura .
|
Iata si raspunsul
|
|
|
22-06-12, 01:00
|
|
Toyota Driver
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by mertzanel
Eu am inteles din prima cam ce vrei tu sa faci cu masina si intr-adevar ar fi ceva unic. Dar e greu pentru ca nu se gasesc piese de tuning pentru asa ceva, sau daca se gasesc sunt rare si scumpe. Si pana la urma nu e chiar atat de exotica masina sa merite efortul.
Oricum, bafta la modificari, BAC si la "urmatorul proiect"!
|
Multumesc! Intr-adevar, nu e deloc exotica, daca nu iese ceva frumos, atunci ramane sa o vand ). Totusi, unde as putea gasi suspensie sport reglabila :-s?
|
|
|
22-06-12, 03:55
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Daca era un Q7 cu manea in el... placea la toata lumea ! Dar asa un hilux cu dubstep...
cred ca de asta zic majoritatea sa o vinzi . Referitor la consum... la ce poate face masinuta aia, si prin ce locuri poate urca... merita sa iesi cu ea macar 1 data la 6 luni si sa urci pe unde vrea pana ta...
O masina mai "tinereasca " ce inseamna mai tinereasca ? Masina pentru pensionari mi se pare de exemplu Loganul... Dar sa nu uitam ca dintr un Logan se poate face o masina tinereasca cum era la Romexpo Kiss ul cu suspensii pe aer etc... sunt tanar dar mi-as dorii si eu o masina mai batraneasca asa gen Hummer )...
- De ce ai folie ?
|
|
|
22-06-12, 08:18
|
|
Stage 5
|
pai la cat e de inalta a ta..o poti considera HUMMER
|
|
|
22-06-12, 10:53
|
|
Toyota Driver
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
pai la cat e de inalta a ta..o poti considera HUMMER
|
Hummerul e mai mic decat Hiluxul ). Sau te refereai la a lui kpe? =))
|
|
|
22-06-12, 11:08
|
|
Stage 5
|
la al lui Kape ))) ..la Humvee-u lui )
|
|
|
22-06-12, 11:11
|
|
Toyota Driver
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
la al lui Kape ))) ..la Humvee-u lui )
|
kpe, mai stii cand ai intrat cu botul masinii sub bara mea din fata? ))))
|
|
|
22-06-12, 11:46
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by cmosteanu
kpe, mai stii cand ai intrat cu botul masinii sub bara mea din fata? ))))
|
))) Ma pot ascunde repede , intru sub a ta ) . Trafy, e un mini hummer... dar au facut astia pasajele prost ca ating cu bara de fiecare data cand cobor unul ))
|
|
|
22-06-12, 11:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Vl-91-KpE
))) Ma pot ascunde repede , intru sub a ta ) . Trafy, e un mini hummer... dar au facut astia pasajele prost ca ating cu bara de fiecare data cand cobor unul ))
|
pai ai bara de tigra )
|
|
|
22-06-12, 12:50
|
|
Stage 4
|
Kpe nu fii ma rau, nu am zis ca nu imi place masina. Si legat de muzica din ea, poti sa asculti dubstep si dintr-un tico pana la urma
Eu i-am sugerat doar sa se gandeasca la ceva mai usor de modificat, mai sportiv, prin aia ma refeream la tineresc .
|
|
|
|
|