De`aia a ajuns Romania un cimitir de pisici bagate pe bulgaria... ca se gandeste romanu` sa ia repede una la 1000 din germania.. ca aia au masini bune, la ei si dupa 50 de ani o masina nu se strica.. (aia nu or avea cazaturi,cum nici boschetari)il mai duce 4,5 sute drumu si cu 5 sute o baga pe bulgaria!Si uite ce bemveu bengos si-a tras romanu` care pe deasupra mai este si primul propietar in ro.. si ii face schimburile la nea ion si o spala o data la 3 luni... Dar e bazat!
Eu va sfatuiesc sa va faceti o situatie financiara separata pentru masina pana sa cumparati ceva,adica sa va ganditi la impozite,consum,cauciucuri,consumabile,schimburi,e tc.. si sa vedeti cam pe unde va incadrati, ca decat sa iei o masina si sa nu te bucuri de ea mai bine nu o iei,adica prefer sa iau un smart la 1500 si sa fiu sigur ca nu ma lasa in strada decat sa iau o pisica din 93 sa imi fie frica sa fac un drum de Calimanesti ca imi pica tabla de pe ea!
O masina mananca bani nu produce bani!
Vreau sa subliniez ca am vorbit din punct de vedere personal si din propria experienta, daca ma gandeam de 2 ori cand am luat pisica si imi dadeam seama cati bani mananca o masina veche este 80% probabil sa ma fi hotarat la alta achizitie!
O seara buna!