Quote:
Originally Posted by mertzanel
Kpe nu fii ma rau, nu am zis ca nu imi place masina. Si legat de muzica din ea, poti sa asculti dubstep si dintr-un tico pana la urma
Eu i-am sugerat doar sa se gandeasca la ceva mai usor de modificat, mai sportiv, prin aia ma refeream la tineresc .
|
) glumeam si eu , Mie imi place... la inceput mi se parea o masina... dar daca o conduci odata , apoi nu te mai dai jos din ea... cand cuplezi 4x 4 si vezi cum face
) . Pana acum "nimicurile " care le-a facut arata super misto... Voiam sa subliniez ca din orce masina se poate face ceva care sa intoarca priviri
). Si eu cand mi-am cumparat masina imi spuneau toti ca dc mi-am luat masina de pizde.. pai daca asta mi a placut mie
)) . este adevarat ca un bmw , golf 4 ,logan , opel il poti tuna mai usor daca ai bani ca se gasesc bari etc.. mai ales la logan unde dai 1.500 ron pe tot body kit ul cu pleoapa luneta , eleron , praguri , bari etc... Mie imi place ideea de a face ceva misto din hilux.. chiar ar fi unic cel putin in oras
. Si nu neaparat suspensie... Grila fata modificata in fibra , jante pe 20 , si cam atat... ca arata bine asa