Se vinde: Suzuki Swift GTi MK III, an de fabricatie 1993, motorizare: 1300cmc 16v DOHC, putere: 100cp, km: 130 000.
Suzuki Swift GTi este varianta sport de la Suzuki in clasa Hatchback, cu o greutate de doar 800kg si o putere de 100cp facand ca raportul putere/greutate sa fie unul foarte bun, lucru care se vede in performantele masinii. Acceleratia este una demna de invidiat pentru clasa ei, putand face fata cu usirita multor masini mult mai puternice. Este o masina pentru pasionati, in special pentru cei care isi doresc o masina pentru concursurile auto. Modificari aduse: filtru aer sport Pipercross, evacuare completa din inox Borla, ambreiaj sport pentru strada, strunt bar fata/spate. Masina are numeroase piese schimbate in urma cu 5000km, volanta, brate, buji, fise, filtru benzina s.a.m.d.
3100 EURO
Pretul este negociabil. Variante doar cu BMW E36 Coupe 320i !!!
100 doar, maine revin si cu poze cu interiorul. Detalii ce sa zic, 1.9TDI, ca dotari ABS,ESP, geamuri electrice, aer conditionat, jante aliaj, pilot automat si proiectoare, interior textil Recaro.
Urmeaza zilele astea sa ii pun folie, un cd player nou, cel actual nu ii functioneaza decat radioul si trebuie sa ii schimb butonul care regleaza oglinzile pentru ca nu mai functioneaza si gura dreapta de ventilatie din interior, de pe centru pentru ca ii lipsesc zabrelele acelea care dirijeaza aerul si se vede urat.
Am incercuit in poza partea cu problema, maine o sa ii fac poze si la interior
Salut am cumparat si eu de vreo 8 luni un clio 1, 1200cmc 55 cai care era intr-o stare jalnica(masina de femeie) motor cu bataie de biela ,joc la transmisii, rulmenti terminati fata/spate.si am decis sa incep "operatia" .Am inceput cu o bara fata si niste praguri,apoi a urmat "inima" transplantul de un alt motor.Um motor 1400cmc clio RTi 100cai cu centralina de clio RSi 1800cmc resoftata.Proiect inca in lucru.