Quote:
Originally Posted by NeO`VL
Sincer nu`mi place sa opresc masina noaptea la insistentele si la flashurile cuiva pe kre nu`l cunosc... poate d'ul Kaluvr6 e amator de asha ceva.. Multumesc celor ce apreciaza masina la adevarata ei valoare. Masina nu a fost cumparata pt fitze..sau alte prostii gen "figuri", pur si simplu sunt bun prieten cu fostul ei proprietar.. Nu ma gandeam k va intra asha de mult in discutii masina... in cazul in care nu exista nemultumiri voi participa cu masina la viitoarele intalniri din vl.
|
Cu toata sinceritatea va spun ca daca cineva ar sari cu flash-urile pe mine noaptea si nu l-as cunoaste nici eu nu as opri. Adica sa imi dea Geo cu flash-ul normal ca opresc sa vorbim una alta etc., dar daca nu il cunosc pe cel care ma flash-uieste?
Daca e un hotz? Si vrea sa imi fure masina (bine ca a mea e stock
) sau sa imi fure portofelu`? Nu cred ca din acest motiv un om poate fi numit figurant. In plus, in afara de introducerea directa si apelativa "catre domnul Geo" (sau cam asa ceva) nu gasesc absolut nimic care sa il condamne pe Neo. Ca de obicei eu fac apel la calm si tin sa reamintesc ca aceste certuri (adevarate sau imaginare, directe sau ascunse) nu fac altceva decat sa ne traga in jos si asa destul de amarati cu masinile in comunitate aici in Ramnic, darmite sa mai apara certuri intre doua dintre cele mai reprezentative masini ale orasului (Corrado si Mazda)?
Eu am fost plecat pana in Italia saptamana aceasta si de aceea am ramas putin in urma cu evenimentele forumului, dar tin sa iti urez si eu bun venit Neo !, chiar daca o sa stai mai mult prin zona NSL si ca ai spus ca ti-e rusine ca esti valcean, mie imi e rusine ca sunt roman. Calatoresc foarte des in afara si cu fiecare drum in plus imi e tot mai multa rusine ca sunt roman, dar asta nu ma opreste sa scot in evidenta si lucrurile frumoase. Te asigur ca o sa gasesti o atmosfera placuta in comunitate si abia te asteptam pe la intalniri! Take care all !