Pai sa stii bogdane ca asta ar pune pe ganduri pe sefii de la petrom.dar iti dai seama ca nu iti permiti sa dai foc la o benzinarie ) eu nu vreau sa fac puscarie )
Boicoturile noastre = Frectie la picior de lemn !
Astazi am alimentat de la LukOil cu 5,06 Lei/Litru.
Avand in vedere ca cei de la Lukoil au vandut benzina cu 7-8 bani sub pretul celor de la OMV, nici nu vreau sa aflu cat e la OMV.
Eu am bagat joi seara de la peco de langa maternitate,Petrom sau ce e cu 4,95 benzina de 95... la restu nu am fost atent dar m-am si minunat cand am vazut )
Eu am bagat joi seara de la peco de langa maternitate,Petrom sau ce e cu 4,95 benzina de 95... la restu nu am fost atent dar m-am si minunat cand am vazut )
mda, trebuia sa postezi pe forum sa vezi cum ii vedeai pe toti acolo )
Da, in weekend .. dar ieri am alimentat eu cu 5,06 lei.
La OMV e 5,14 lei/litru.
Facem un boicot de proportii? Sau ii lasam sa mareasca preturile la infinit?
Doar noi putem schimba ceva !
bah , sa mor eu ......asa ceva e bataie de joc ........da-o in mama masii de treaba......hai 5,05 benzina.....dar peste 2 zile 5,14........da-o dreaq de treaba........nu se mai poate frate....e bataie de joc......trebuie sa facem ceva......si cat mai repede ..........e de nedescris........e pur si simplu hotie pe fata ....adica anu trecut prin iulie era 4,25 cam asa si acuma 5,14 .........da-o naiba de treaba.....cu aproape 1 leu.....in 7 luni de zile...........
bah , sa mor eu ......asa ceva e bataie de joc ........da-o in mama masii de treaba......hai 5,05 benzina.....dar peste 2 zile 5,14........da-o dreaq de treaba........nu se mai poate frate....e bataie de joc......trebuie sa facem ceva......si cat mai repede ..........e de nedescris........e pur si simplu hotie pe fata ....adica anu trecut prin iulie era 4,25 cam asa si acuma 5,14 .........da-o naiba de treaba.....cu aproape 1 leu.....in 7 luni de zile...........