16-02-11, 00:58
|
|
Stage 5
|
Re: Boicot Benzinărie
mai multe pe foaie nu incap? in felu asta merg facute multe cu cost redus
|
|
|
16-02-11, 01:00
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by fan3xxl
mai multe pe foaie nu incap? in felu asta merg facute multe cu cost redus
|
Acum incerc sa fac cu Word`ul.. k poza anterioara era facuta cu PhotoScape.. sper sa mearga facute mai multe pe o coala, dar sa se si vada, dak nu lasam asa 4.. si scoatem mai multe.
L.E : Nu merg mai multe pe pagina, de fapt nu o sa se mai vada scrisul.. si mai bine nu le fac asa. Raman 4 pe pagina. Maine daca ajung in oras, scot 2 exemplare, sa vedem cum sunt, si in caz ca se schimba data/locatia/ora.. modificam..
Last edited by VL-31-BOG; 16-02-11 at 01:19.
|
|
|
16-02-11, 01:25
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Mitza,te inteleg ca il admiri ( multi il admira printre care si eu ) ,dar totusi ... daca nu il in ... tot degeaba
|
|
|
16-02-11, 01:34
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by minimal.madness
Mitza,te inteleg ca il admiri ( multi il admira printre care si eu ) ,dar totusi ... daca nu il in ... tot degeaba
|
deja a facut asta, ca doar....e..."gaina"...mea... )
|
|
|
16-02-11, 01:39
|
|
Stage 5
|
Daca tu asta ai inteles din postul ala pe care DOMNUL MODERATOR LA STERS FARA NICI UN MOTIV, e CLAR ! Mi-a facut placere sa postez pe Valcea !
|
|
|
16-02-11, 01:44
|
|
Stage 5
|
si ceva ontopic se poate?????????? iar incercam sa facem ceva si iar ajungem sa ne F***EM IN CUR!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
16-02-11, 01:47
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
@Mitza - ai tulburari de vedere
@BoDo- incearca sa mai tai din spatiu ala dintre semnele de pe pliant..
|
|
|
16-02-11, 01:50
|
|
Stage 5
|
ba ma jur ca mai devreme nu era..ai sters tu niste posturi si nu mai era decat ala al lui bodo cu pliantele..in fine, cer scuze fata de tine, dar nu inteleg cum de minimal a ajuns la concluzia aia din postul meu...dar fie !
|
|
16-02-11, 01:53
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
@BoDo- incearca sa mai tai din spatiu ala dintre semnele de pe pliant..
|
Mai mult de atat nu pot sa mai fac nimic. Am mai ridicat putin poza de jos stanga + scrisul dreapta jos..
@ Mitza: eu l`am rugat pe trafy sa stearga posturile mele, si ale lui fane ( cele OFFTOPIC ), nu`si aveau rostul.
|
|
|
16-02-11, 12:47
|
|
Stage 5
|
eu nu stiu de unde a`ti scos voi mass`urile alea ca s`au ieftinit carburantii cu 0,30 cand la TV pe realitatea scrie mare IAR S`AU SCUMPIT CARBURANTII!!!!
|
16-02-11, 17:04
|
|
Stage 5
|
Nu prea v`au bagat aia in seama ca iar au scumpit benzina, probabil ca pana nu dati foc la o benzinarie nu o sa fiti bagati in seama
|
16-02-11, 17:09
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
O sa luam in considerare )
|
|
|
18-02-11, 14:55
|
|
Stage 5
|
„Orice scumpire pe care o face o companie petrolieră are o motivaţie sau cel puţin aşa ar trebui, doar că la noi în ţară nu se justifică majorările de preţuri din cauză că mâna de lucru este mult mai ieftină şi avem şi resurse proprii. Circa 40-45% din materia primă vine din pământ românesc. Păcat este că aceste scumpiri sunt acceptate de guvernanţi, doar pentru faptul că o dată cu creşterea preţului ei încasează mai mulţi bani prin taxele şi accizele aplicate", ne-a spus Tache. Mai mult, acesta avertizează că în acest ritm, în vară vom plăti pentru un litru de benzină circa 6 lei, iar spre sfârşitul anului chiar 7 lei.
eu zic ca cel mai bun protest e sa incetam sa alimentam de la o companie, e chiar foarte logica metoda. eu unu inainte numai de la omv alimentam acum bag numai de la lukoil. renuntati la pretentiile ca acolo e mai buna sau nu mai stiu eu ce. renuntati sa mai alimentati la omv si petromv si sfatuitii si pe ceilalti sa faca asta. trebuie incercat!
18-02-11, 15:26
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Eu numai de la Lukoil alimentez si eventual Rompetrol.
|
|
|
18-02-11, 15:42
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Shadows Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by Robbert
„Orice scumpire pe care o face o companie petrolieră are o motivaţie sau cel puţin aşa ar trebui, doar că la noi în ţară nu se justifică majorările de preţuri din cauză că mâna de lucru este mult mai ieftină şi avem şi resurse proprii. Circa 40-45% din materia primă vine din pământ românesc. Păcat este că aceste scumpiri sunt acceptate de guvernanţi, doar pentru faptul că o dată cu creşterea preţului ei încasează mai mulţi bani prin taxele şi accizele aplicate", ne-a spus Tache. Mai mult, acesta avertizează că în acest ritm, în vară vom plăti pentru un litru de benzină circa 6 lei, iar spre sfârşitul anului chiar 7 lei.
eu zic ca cel mai bun protest e sa incetam sa alimentam de la o companie, e chiar foarte logica metoda. eu unu inainte numai de la omv alimentam acum bag numai de la lukoil. renuntati la pretentiile ca acolo e mai buna sau nu mai stiu eu ce. renuntati sa mai alimentati la omv si petromv si sfatuitii si pe ceilalti sa faca asta. trebuie incercat!
|
pana nu arde o benzinarie nu se potolesc
|
|
|
|
|