![]() |
Boicot Benzinărie
Buna ziua, am si eu o rugaminte la comunitatea din Ramnicu Valcea, sa luati exmplul celor din Bucuresti si sa faceti la fel ca ei, asta daca va deranjeaza pretul benzinei https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3928281 si asta https://www.youtube.com/watch?v=YlcVHRd5RyU .
Mii de scuze daca am postat unde nu trebuie si rog un moderator sa mute mesajul unde crede ca va fi vazut de mai multe persoane dar sa nu-l stearga. Multumesc anticipat. |
Re: Boicot Benzinărie
Sunt de acord, altcineva ?
|
Quote:
|
Eu sunt de acord sa incercam ceva dar sa se stabileasca o zi si ora. |Traffy sa ma ti si pe mine la curent prin telefon ca nu prea am timp sa intru pe net.
|
Quote:
|
@Foin - Tu iesi acolo singur :)) P.S: Inseamna ca au bani :))))))))
@Darian - sigur, vorbim la telefon. |
Quote:
DE ACORD ! |
Quote:
P.S. nu va mai luati dupa unu,altu si puneti mana si faceti ceva zilele astea.strangeti-va motoare,masini,atv-uri,barci,avioane si ce se mai poate,ca asa ar fi bine. |
Quote:
|
Quote:
Astept sa se hotarasca in ce zi sa facem si unde.. Ma tineti si pe mine la curent. |
De acord. Si daca se stabilizeaza ceva o sa anunt si eu cativa prieteni cu masini daca vor sa participe si ei .. Daca cei din Bucuresti pot face , noi nu putem ?:D
|
Ma bag si eu atat sa fie pana vineri la 2 ca apoi plec din oras. Daca nu saptamana viitoare. Nu cunosc pe nimeni de aici dar haideti sa aratam ca se poate sa lucram impreuna pentru binele nostru. Cei din Bucuresti au facut deja 2 actiuni de acest gen. Noi de ce nu am putea??
|
Quote:
|
Daca imi aduc bine aminte am un borcan plin cu monede de 1 ban. ma duc sa il caut :)) revin cu poze ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning