LoL dar ce plini de noi suntem si ce vorbe de sus aruncate , "asa ca nu am facut mizerie ... am facut donatie " pe cine crezi ca intereseaza replicile astea? ce sa faca cu niste placute turcesti de opel deja folosite? te credeam k gandesti altfel dar gandesti plin de tine , tipic romanului gunoier " hai sa arunc pe jos tot ce ating " ( La WC-u ca exemplu de ce nu arunci tot ce atingi ? )
Sa te judece cine are dreptul? Sa-ti explic ceva , poza e deja postata aici , am dreptul si eu cat si altii ca simplii useri sa judece cum arata romanii , iar daca tu crezi ca poza a fost facuta sa ti se vada tie crapatura te inseli si cauti o metoda doar de a arunca vbe aiurea , baiatu a incercat sa arate ca uite cum vor unii sa faca pe interesantii si pe racerii si tunerii
sa schimbe niste placute intr-o parcare de MALL care probabil l-ai confundat cu un service ( azi maine iti pui si centuri cu prindere in 4 puncte pe 75 de cai sa-i sperii pe cei de la SECURITY ) faci cum vrei dar nu degeaba te vor mai intinde pe jos sa mature asfaltu cu tine ca data trecuta.
Dorinta de a fi observat e din ce in ce mai mare in lumea noastra vad.
Numai bine ( asta ca sa nu te mai iei de Most Wanted degeaba , se pot afirma si altii verbal ca tine ).