Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 21-02-06, 15:25   #646
Johnny_C

Stage 3

Johnny_C's Avatar

Ce ziceam ca e nevoie de tapu ispasitori?
Johnny_C is offline   Reply With Quote
Old 21-02-06, 21:45   #647
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

aaa deci se cer masuri drastice ... dorim ca cel ce a fost filmat sa fie luat de ciucurel si scos in fatza la careu
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 21-02-06, 23:05   #648
Most_Wanted

Stage 5

Most_Wanted's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]

Pai adica daca unu face show si unu il filmeaza cu telefonul.........asta inseamna ca tre sa fie tras la raspundere
Asta se intelege din ce zici u Psycho
Most_Wanted is offline   Reply With Quote
Old 21-02-06, 23:08   #649
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

Old 22-02-06, 10:27   #650
Johnny_C

Stage 3

Johnny_C's Avatar

OFF TOPIC
Nu stiu daca ati vazut aseara pe Discovery, a fost de la 22.00 la 23.00, o emisiune noua cred, eu unul nu am mai vazut-o, si ma uit detul de des la Discovery, se numea \" STREET RACERS - A Night ON Earth \".
Super marfa emisiunea. Arata cum se dau baietii de pe 3 continente. Americanii (New York) cu drag-urile lor, japonezii (Tokyo) cu drifturile, englezii (Londra) si mexiacanii facea curse normale...
Marfa de tot. Si culmea e ca garda nu le facea nimic, statea langa ei, ei se opreau din curse, si se uitau unii la altii. Cand se plictiseau se mutau pe alta strada. Si aia chiar o faceau pe bani, pe mii de dolari. ASA CA romania e mic copil pe langa ce e afara!
Old 22-02-06, 11:04   #651
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

da tata dar e america,alta gandire ,alta mancare ,alte capatani de creta asa ca nici la varful unghiei nu ii jom ajunge vreo data in orice domeniu.
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 22-02-06, 12:55   #652
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Johnny_C\"
OFF TOPIC
Nu stiu daca ati vazut aseara pe Discovery, a fost de la 22.00 la 23.00, o emisiune noua cred, eu unul nu am mai vazut-o, si ma uit detul de des la Discovery, se numea \" STREET RACERS - A Night ON Earth \".
Super marfa emisiunea. Arata cum se dau baietii de pe 3 continente. Americanii (New York) cu drag-urile lor, japonezii (Tokyo) cu drifturile, englezii (Londra) si mexiacanii facea curse normale...
Marfa de tot. Si culmea e ca garda nu le facea nimic, statea langa ei, ei se opreau din curse, si se uitau unii la altii. Cand se plictiseau se mutau pe alta strada. Si aia chiar o faceau pe bani, pe mii de dolari. ASA CA romania e mic copil pe langa ce e afara!
e vezi tuh de ce sunt ami inteligentzi si ami dezvoltatzi k noi ptr k la ei se fac acele curse la noi doar sunt imagiantie
Old 22-02-06, 13:13   #653
Johnny_C

Stage 3

Johnny_C's Avatar

Mai avem de mancat ceva pana ajungem ca ei. Cred ca mult de tot mai avem de mancat.
Old 22-02-06, 14:38   #654
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

neh , e vba de bani , au bani si cu asta fac tot , misca piese masini etc , k tot din europa si japonia au piesele si etc , parerea mea! si recunosc , au talent americanii la masinile mari k majoritatea sunt ale lor! cu banii care ii au americanii tot respectu pt ce fac! imaginatie bogata nu gluma

Liga Moderatorilor
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
Old 22-02-06, 15:35   #655
Johnny_C

Stage 3

Johnny_C's Avatar

Au bani, OK!
Dar ma referam atat la ei, la astia care isi fac masinile, cat si la Politie, care nu se ia de tine degeaba. Iti zic ca statea garda si nu zicea nimic. Pur si simplu statea langa ei.
Nici nu ii felicitau pentru masini, dar nici nu se luau de viata lor...[/quote]
Old 22-02-06, 15:49   #656
GRIGO

Stage 5

GRIGO's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Virtual Tuning 3D]
[Old School Cars]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Johnny_C\"
OFF TOPIC
emisiunea aia am vazuto cred ca de 50 de ori o repeta de multe ori
si pe aia cu drift pe circuit
GRIGO is offline   Reply With Quote
Old 22-02-06, 16:29   #657
Johnny_C

Stage 3

Johnny_C's Avatar

De aia cu drift pe circuit stiu ca e veche, dar de aia de aseara, sincer, e prima oara cand o vad...
Old 22-02-06, 19:16   #658
ct77pia

Stage 5

ct77pia's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

atunci nu mai scrie topicuri si uitate la discovery aaaaaaaaa da vezi ca imaginile din documentar de la americani de fapt sunt dintr-un film parca 2 fast 2 real for hoolywood

ct77pia is offline   Reply With Quote
Old 22-02-06, 20:48   #659
Evo007

Stage 5

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ct77pia\"
atunci nu mai scrie topicuri si uitate la discovery aaaaaaaaa da vezi ca imaginile din documentar de la americani de fapt sunt dintr-un film parca 2 fast 2 real for hoolywood
Dah sunt unele faze din 2 fast 2 real for hoolywood
Oricum ce mai kalumea emisiune este pymp my ride....si cea mai tare revista..romana despre tuning....se stie ***

Cei care nu jucati MonstersGame http://world2.********************/?ac=vid&vid=31009423 ...thz
Evo007 is offline   Reply With Quote
Old 22-02-06, 22:43   #660
Most_Wanted

Stage 5

Most_Wanted's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]

OFF TOPIC
DA pimp my ride e cea mai tare emisiune....dar mia placut mult emisiunea de pe discoverii cu ,cursele ilegale.......acolo e ff misto cand se strang aia la ilegale ..si acolo se strang si multzi frate......