Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 17-02-09, 11:36   #3286
B 52 AEV
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 3

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Opel]
Default Re: Constanta - Accidente

Quote:
Originally Posted by SDan View Post
oricum e de tot ***ul sensul giratoriu ala .. mai ales pe partea aia .. nu stiu la ce s-au gandit cand l-au facut asa
cum cine ? ... ce intrebare pui ti tu ... patronii mall`ului ... care au cotizat catre primarie si politia rutiera mult si bine ... la carrefour cine a pus mizeria aia de semafor ? ...
la ovidiu cine a facut mizeria aia de sens de 20 de km diametru ?
e cartier rezidential dom`le ... facem un sens cat roata carului ... si eventual inalt sa fie ... ca sa nu se vada PESTE el ... ce le trebuie soferilor sa vada daca CIRCULA cineva in sens ?
iar cel de ma mall ... la fel ... de ce sa lasam intreg singurul lucru bun pe care l`a facut primaria in ultimii ani (si anume latirea b-dului Al. Lapusneanu) ...
hai sa trantim un sens ...
pai cate benzi sa lasam ? ...
hai sa lasam 2 benzi jumate ... se descurca ei ...
pai si autobuzele ? ...
pai autobuzele au dreptul sa foloseasca toate benzile simultan ... ele au dreptul sa taie fata ...

scuzati postul kilometric dar chiar am luat foc...
B 52 AEV is offline   Reply With Quote
Old 17-02-09, 11:43   #3287
YakuzaXtR

Stage 5

YakuzaXtR's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

nasol accident...chiar ma mir cum de au scapat la cum arata masinile...acelas telefon l`am primit si eu si crede`am ca e o gluma proasta dar se pare ca a fost adevarat...mai bine nu era...

vand dacia 1300 1976 ..... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...25#post2468125
YakuzaXtR is offline   Reply With Quote
Old 17-02-09, 11:45   #3288
CT-87-BGN

Stage 4

CT-87-BGN's Avatar

Inaptul cu Loganul ar trebui sa fie pus sa plateasca spitalizare pentru cei din Solenza, sa plateasca masinile avariate, si sa mai plateasca si alte despagubiri. Dupa ce ca nu era masina lui...avea si fitze pe stomacu gol. Cum e posibil sa mergi cu mizeria aia cu 130 pe mazga cand nici masinile adevarate nu se stie daca stateau pe sosea la viteza aia si conditiile alea meteo. Si nici macar nu avea vreo urgenta.

2004 BMW 320d, 6gang Getriebe (150 PS)

EX : 2002 Opel Astra G Coupe 2.0 DTI (101 PS)
CT-87-BGN is offline   Reply With Quote
Old 17-02-09, 11:52   #3289
B 52 AEV

Stage 3

Member of:
[Opel]

cu plata daunelor si a spitalizarii victimelor se va ocupa asigurarea ... insa e posibil ca respectivului in cauza sa i se intocmeasca dosar penal pt vatamare corporala din culpa ... asta daca nu cumva "sefu" il scapa de tot ...
Old 17-02-09, 11:55   #3290
SDan

Stage 2

SDan's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by B 52 AEV View Post
cum cine ? ... ce intrebare pui ti tu ... patronii mall`ului ... care au cotizat catre primarie si politia rutiera mult si bine ... la carrefour cine a pus mizeria aia de semafor ? ...
la ovidiu cine a facut mizeria aia de sens de 20 de km diametru ?
e cartier rezidential dom`le ... facem un sens cat roata carului ... si eventual inalt sa fie ... ca sa nu se vada PESTE el ... ce le trebuie soferilor sa vada daca CIRCULA cineva in sens ?
iar cel de ma mall ... la fel ... de ce sa lasam intreg singurul lucru bun pe care l`a facut primaria in ultimii ani (si anume latirea b-dului Al. Lapusneanu) ...
hai sa trantim un sens ...
pai cate benzi sa lasam ? ...
hai sa lasam 2 benzi jumate ... se descurca ei ...
pai si autobuzele ? ...
pai autobuzele au dreptul sa foloseasca toate benzile simultan ... ele au dreptul sa taie fata ...

scuzati postul kilometric dar chiar am luat foc...
Prietene... eu am intrebat "retoric" la ce s-au gandit.. nu cine .. Si stai linistit ca nu au "cotizat" la primarie , pentru ca primaria(adica Radu )
are "actiuni" la mall..
Cat despre latirea b-dului Lapusneanu .. sa vezi ce o sa fie pe b-dul Mamaia anul asta ..
Eu nu inteleg configuratia, forma pe care astia o dau sensurilor giratorii(adica firmele care le fac, ca nu le face Mazare..stai linistit), parca au "tras" ceva cand le-au facut si pe urma au baut o sticla de vodca .. .. vezi si giratoriul de la iesire din oras spre Cumpana. .
SDan is offline   Reply With Quote
Old 17-02-09, 12:04   #3291
B 52 AEV

Stage 3

Member of:
[Opel]

cel de la cumpana are caracter temporar ... te asigur de asta ... la inceperea sezonului o sa dispara ... si nu am raspuns cu rautate fata de tine ... am raspuns cu rautate fata de mizeriile care se intampla ... sunt lucruri pe care noi ... "cetatenii de rand" nu o sa le stim niciodata ... dar un lucru e cert ... lucrurile facute fara cap ... se vad ... si nu trebuie sa fim savanti pt asta ...
Old 17-02-09, 12:12   #3292
Skyppy

Stage 3

Skyppy's Avatar

ala de la cumpana nu o sa dispara.. o sa devina unul de beton . Si are forma asta pentru ca intersectia de acolo, dn 39 cu cumpana si cel spre skoda, nu sunt perpendiculare. Si pana s-o reface drumul spre cumpana, sa il "remodeleze" au ales sa faca sensul asa, care totodata te face sa si incetinesti cand treci pe acolo, nu sa o calci ca ai masina.
Skyppy is offline   Reply With Quote
Old 17-02-09, 13:28   #3293
ct11lyv
X-Team Racing Club Member

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[VW]
[X-Team Racing Club]

Quote:
Originally Posted by YZF-PWR View Post
Accident in seara aceasta pe Lapusneanu la sensul giratoriu de la CITY PARK MALL , mergeam regulamentar pe bulevard dinspre Dobrogea spre Tomis 3 la sensul giratoriu vad ca vine o masina cu avarii + faza lunga f tare , eu fiind pe banda 1 spre bordura , a intrat cu viteza aprox 130-140 km/h loganul de la TOTAL SECURITY am tras de volan dreapta am intrat in bordura ca sa-i fac loc sa intre in sensul ala in care abea incap 2 masini , si el a derapat ( ningea usor , mazga pe jos ) a ajuns pe contrasens cu lateralul si o solentza care venea din sens opus l-a luat din plin pe cel cu Loganul de paza pe partea pasagerului.
Loganul cu rotile in sus , solentza pe o parte , ambii soferi raniti destul de nasol sange la cap , soferul loganului de paza un baiat de aprox 22 de ani l-am scos din masina era constient mergea in genunchi dar nu mai stia de el , iar solentza l-a scos descarcerarea...
Ca deobicei astia de la paza si protectie se cred politisti in misiune si acest baiat nici nu era de munca , era imbracat in treining tocmai ce isi lasase prietena acasa... fara cuvinte , idioti , bine macar ca nu a murit nimeni.
yze mereu in centru atentiei te`an sunat dar am vazut k erai ocupat.. mereu esti pe la accidente sa nu dai de banuit... ..urat accident..bine ca nu era ziua ca erau taxiuri si statia ...grav..ar trebuie scosi astia cu securitatea lor.. prea se cred mari..
ct11lyv is offline   Reply With Quote
Old 17-02-09, 13:31   #3294
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

Scapasem telefonu prin masina , nu stiu ce tot faceam , oricum , mare idiot ala cu loganul , oricum ar fi sensul ala.
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
Old 17-02-09, 18:58   #3295
adria666

Stock

apropo acel sens giratoriu de la cumpana va ramane permanent din cauza acelui magazin nou de masini care a aparut in locul postului control .
adria666 is offline   Reply With Quote
Old 17-02-09, 19:32   #3296
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

Aici link-ul unde se vede si unul din raniti , cel din solenta care l-a scos descarcerarea ca noi nu am putut.
http://www.tvneptun.ro/reporter/stir...ontrasens.html

Liga Moderatorilor
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
Old 17-02-09, 19:44   #3297
CT 82 RMY

Stage 5

CT 82 RMY's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by CT 88 BAU View Post
ms ms si grija voi avea f f f mare de acum incolo....da eram singur doar ce lasasem prietena acasa.... bafta

ce mai ai bun pe bravo? spune-mi mie poate facem vreo treaba..zbye
CT 82 RMY is offline   Reply With Quote
Old 17-02-09, 22:23   #3298
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

adi ( yzf-u ) era azi al tvr- unu cu fular d`ala ca a lu dezbracatu ..

au zis la tv ca-i face dosar penal .. lu gagiu ce a provocat accidentu

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 17-02-09, 22:42   #3299
SMocKey21
X-Team Racing Club Member

Stage 5

Member of:
[X-Team Racing Club]

shm`ule ti`am zis man )))))) yzf`u este starleta din constanta un fel de adelin 'chiorisor' )))))))
SMocKey21 is offline   Reply With Quote
Old 18-02-09, 11:15   #3300
j.v.l

Stage 5

j.v.l's Avatar

aseara pe la 12 - (clasic) iorga x mircea
audi, venind dinspre tomis, nu a acordat prioritate unui cielo care venea de pe mircea. a mai fost implicat si un logan (taxi), care venea de pe iorga, spre tomis. acesta din urma a nimerit si el in accident cand a incercat sa se "asigure".
daune:
taxi: aripa stanga fata.
cielo: cel mai pagubit; partea din fata praf (capota acordeon, bara era aruncata la vreo 5m, toate lichidele prelinse pe jos si cred ca e dauna totala), soferul cred ca avea si ceva viteza la cum arata masina, capul spart in parbriz, semn ca nu purta centura si genunchii zdreliti.
audi: aripa dreapta fata si bara sarita intr-o parte

nu am poze
- Copyright 2025 4Tuning -