jante din aluminiu, amortizoare intarite, carburator dublu corp de renault 12ts, consumabile schimbate recent sigura problema necesita vopsire pret: 30 mil ushor negociabil alte detalii la telefon sau id 0722415123 yakuza_xtr
daca nu reusesc sa vand masina complet o sa o dau si pe piese....acum depinde daca chiar esti interesat sa cumperi sau doar vrei sa auzi un pret p ele... si ieftin nu le dau
masina se va vinde intreaga fara modificarile aferente aduse.in principiu va ramane o dacie normala scoasa la vanzare deci iese din discutie vanzarea motorului sau a cutiei de viteze.modificari la motor nu pot spune ca sunt, decat o chiulasa de 1.3 de renault optimizata si mai am inca una tot d 1.3 de pe un renault 5 dar doar cu admisia optimizata iar cutia si ea un pic umblata in ea pt fuga (asta pentru a deslusi secretele ei) pentru cine e interesat sau nu.
masina vad ca o dai ieftin.....apropo de jante....ce care este marimea maxima a cauciucului care intra pe el?.....si ce sa zic daca o dai pe piese cred ca iesi mai castigat sincer....dar e pacat sa iti vezi munca dezmembrata..spor la vanzare...
nu ar fii vba de munca..ci de neinteresul care il am momentan daca nici macar toba nu mai sunt in stare sa o montez si gatul de lebada la carburator.cand va veni cumparatorul am timp 3 zile sa le fac ca sa nu ma vad cu ea iar in stare d functionare 100% si sa nu o mai dau acum fiind cam in proportie de 50% si asta din cauza talonului care zace intr`un raft la Registrul Auto Roman.
in legatura cu jantele cam un 185 arfii cam maximul cred eu ... poate merge si mai mult dar nu am incercat si nici nu mia trebuit mai mari.si din cate stiu jantele sunt d 5,5j iar inelul este detasabil si se poate latii. oricum jantele sunt promise.
aaa pai sunt perfecte jantele daca sunt de 5.5j pai daca ar fii sa le vinzi....cat ai cere pe ele? .........si daca nu deranjez sunt vreo anumita marca sau macar de unde le-ai achizitionat:d