astra de la accidentul de pe iorga
aveam si cu fiatul, dar le-am sters din greseala. era lovit in dreapta spate ( roata, aripa, usa ) a plecat tractat cu roata cam asa \\
__________________ justevil@4tuning.ro
I trust everyone. It`s the devil inside them I don`t trust.
acum 30 de minute pe bul tomis aproape de miga un 5-ar lovit in stanga fata roata nu prea se mai tinea bine...nu am vazut cine l-a lovit ca nu mai era nici o alta masina lovita in jur,,,,
da.....se pare ca baiatu cu bmw-u mergea si el linistit si o bubuit o roata...o dat intr-un seat de pe acelasi sens de mers dupa care sa oprit in cisterna de pe sensul celalalt .incercati pe telegraf ca sunt mai multe detalii.dupa cum zicea lumea,nu are multe sanse baiatul.pacat totusi
angajeaza astia soferi pe interventie cum angajeaza si taximetristi ... ai permis ? de cand ? ) nu conteaza daca omu are permis de 10 ani si ultima masina codusa de el a fost aia de scoala, la examen ... 10 ani .... inseamna ca omu are experienta )
am trecut si eu din intamplare pe acolo...omul era cu telefonul in mana foarte linistit ca si cum nimic nu sa intamplat...chiar nu ii inteleg...daca au un sticker cu cine stie ce firma de paza si protectie se cred mai presus ca restul participantilor la trafic...