Quote:
Originally Posted by CT-87-GTA
45 de minute dureaza schimbatu unui bec din far la MEGANE 2 la un bec normal. Trebuie sa scoti roata sa umbli pe dedesubt =)))) Iar la dealeri in Anglia costa 40-50 de lire. Dar dak ai cumva si xenon dureaza mai mult de o ora, si costa 290 de lire =)))))))))))) =))))))))))))))) ahahhahahahahhah
Privitzi acest minunat filmuletz :X:X:X
https://www.youtube.com/watch?v=KGJas1CbByE
|
eu cred ca tu in fiecare dimineata cand nu ai ce face intri pe youtube si cauti defectele la megane

)))).Ok inteleg nu se compara cu marca nemteasca dar ti-o zic sincer..filmuletul postat de tine deja este o dovada de vrajeala

)) mie mi-a luat 1 mil jumate ptr becurile faza scurta + unul de pozitie si in 20 de minute am plecat bine ms cu masina de la reprezentanta...ahhh si asta fara demontat roata,motor,cutie etc

)))).Vad ca ai opel astra..masina mea este in service...mi-a venit piesa...cand o scot ce zici pui Opelul(masina saracului la nemti

...) langa Troaca mea care dai tot motorul jos sa skimbi un far...asa una langa alta?

).Pierzatorul da o roata jos

merge?

...sau daca crezi ca nu ai ce face cu un 1.6 atunci vorbesc cu colegul meu de club si marca Vizal

) are si el tot asa un jaf de laguna care pentru schimbat uleiul trebuie dezmembrata toata masina

)))) astept cu mare interes reply`ul tau

.