Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 07-04-09, 18:04   #1231
Hellman

Stage 5

Hellman's Avatar

Default Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Cine are numarul de telefon sau id'ul baiatului cu 206 cu BAD la numar ?
Hellman is offline   Reply With Quote
Old 07-04-09, 18:25   #1232
ct_23_msg_1

Stage 2

ct_23_msg_1's Avatar

Member of:
[DACIA]

caut faruri vw passat an 2002-2003

la cele vechi s-au matuit. vreau si eu o adresa de dezmembrari in Constanta sau un nr de tel daca se poate ms

Last edited by ERY; 08-04-09 at 09:47.
ct_23_msg_1 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-09, 18:29   #1233
florin_bmw525i

Stage 2

florin_bmw525i's Avatar

am un debitmetru pt un bmw 525i functionabil!!! pret negociabil
florin_bmw525i is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 15:44   #1234
Most_Wanted

Stage 5

Most_Wanted's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]

o mica problema .....care ati mai avut felicitari din astea....ia ziceti cum e cu ele , e belea mare? daca nu am platit in 15 zile? se pot ajunge la probleme mari? stiu ca in afara de asta mai trebe platit inca vreo 2 mil la primarie si din cate stiu aia intra la impozit ....dar asta de 3 mil ce se intampla cu ea?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC07684.jpg
Views:	341
Size:	1.83 MB
ID:	870354  
Old 12-04-09, 22:55   #1235
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

salut baieti am o problema ......am avut accident cu masina si acum trebuie vopsita toata...este neinmatriculata ...si as dorii sa ii schimb culoarea ...problema este ca am decat brieful......si nu vreau sa merg la RAR cu masina neagra si sa scrie pe brief albastra ...........stiti daca se poate face ceva.....? ms mult

RIcKO is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 22:59   #1236
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

Nu am vazut in viatza mea asa ceva .... cred ca aici ar putea sa te ajute ERY
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 23:00   #1237
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

most wanted..............eu am patzit ceva de genul o factura de 300 de euro la telefon si m-au dat in judecata.....nu le-am platit nimik....si acum ....neavand nimik ,nici un bun pe numele meu ..nu au ce sa -mi faca ...DAR.....daca muncesti cu carte de munca .....o sa hotarasca un procent pe care o sa tzil traga automat din salar ....mi se pare 15-20 la suta....asa ca mai bine o platesti decat sa ai probleme mai incolo...grij de tine
Old 13-04-09, 01:31   #1238
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

Poprirea pe salariu e de 1/3 din salariu
Urban_Racing is offline   Reply With Quote
Old 13-04-09, 21:21   #1239
Blondy26
Seat Driver

Stage 4

Blondy26's Avatar

Member of:
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by RIcKO View Post
salut baieti am o problema ......am avut accident cu masina si acum trebuie vopsita toata...este neinmatriculata ...si as dorii sa ii schimb culoarea ...problema este ca am decat brieful......si nu vreau sa merg la RAR cu masina neagra si sa scrie pe brief albastra ...........stiti daca se poate face ceva.....? ms mult
Daca nu ma insel, intai trebui inmatriculata pe teritoriul Romaniei ca sa ii poti aduce schimbari ale aspectului mentionate in talon la noi in tara. Cam asta ar fii solutia. Iar ca sa o inmatriculezi ar fi bine sa ai toate actele masinii, oricum o sa ai parte de multa alergatura.
Daca vrei sa schimbi ceva din ceea ce este mentionat in talon in principiu ar trebui sa schimbi talonul si prin urmare trebui sa ai talon emis in Romania, asta daca nu ai cum sa ii iei un talon schimbat din tara unde e inmatriculata.

Later edit: Cand am zis "sa iei" un talon schimbat nu ma refeream la "luat" ci la a obtine in mod legal un talon cu schimbarile aferente vopsirii masinii intr-o alta culoare. Pentru a nu se crea confuzie.

Seat Ibiza 6L Emocion Red - 1,2L 12V - 2006

Ford Focus 2nd gen Facelift Tango red - 1,6L 16V Duratec - 2011

---===CT-26-YRA & CT-25-YRA===---

Last edited by Blondy26; 13-04-09 at 22:30.
Blondy26 is offline   Reply With Quote
Old 13-04-09, 21:49   #1240
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

ms pt raspuns...toate actele masinii....inseamna brieful si contractul de vanzare cumparare ...atat am ...in brief sunt mentionate toate datele masii de ex...serie sasiu . cilindree marimea rotilor etc.....ar mai trebuii sa mai am si altceva ?...in legatura cu vopsirea....deci chiar trebuie sa o vopsesc albastra si apoi sa o fac neagra ....?..nashpa..eu ma gandeam ca se poate face ceva acum daca tot trebuie vopsita ..oricum ms mult ajutor
Old 13-04-09, 22:21   #1241
ct11lyv
X-Team Racing Club Member

Stage 5

Member of:
[DACIA]
[VW]
[X-Team Racing Club]

Quote:
ms pt raspuns...toate actele masinii....inseamna brieful si contractul de vanzare cumparare ...atat am ...in brief sunt mentionate toate datele masii de ex...serie sasiu . cilindree marimea rotilor etc.....ar mai trebuii sa mai am si altceva ?...in legatura cu vopsirea....deci chiar trebuie sa o vopsesc albastra si apoi sa o fac neagra ....?..nashpa..eu ma gandeam ca se poate face ceva acum daca tot trebuie vopsita ..oricum ms mult ajutor

dute la rar si intrebaa sau la unu care se ocupa de acte auto..
ct11lyv is offline   Reply With Quote
Old 13-04-09, 22:52   #1242
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

www.rarom.ro dai la contact si trimit un mail . in 2 - 3 zile iti va raspunde
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 14-04-09, 17:20   #1243
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

@most_wanted: ce ti-au scris ei acolo e putin tras de par, ei n-au cum sa faca executarea acum, in lipsa unei sentinte civile, pentru ca procesul lor verbal nu este titlu executoriu. Deci ei n-au cum sa sara peste etapa judecatii, iar aceasta notificare este doar o procedura prealabila (obligatorie pentru ei) inainte sa fii dat in judecata. La proces sunt sanse enorme sa pierzi, iar pe urma tot acolo ajungi, doar ca mai platesti si cheltuieli de judecata si de executare (care se pot ridica la sume mari); in plus executorul poate face (extrajudiciar) si o actualizare a sumei, in functie de indicele de inflatie, si eventual poate adauga, la cererea lor, penalitati de intarziere.

Executarea insa nu se poate face daca tu sau sotia ta (probabil nu e cazul, inca ) nu aveti bunuri pe numele vostru. Aici nu intra bunurile parintilor, fratilor etc., ci numai bunurile sotiei.
Poprirea insa se poate face pe orice venituri legale (exclus munca la negru, camataria, pimp-uitul etc. ). Deci, pe viitor, timp de cativa ani, daca iti vei face firma, daca vei lucra cu carte de munca, daca vei cumpara si/sau vinde terenuri etc., ei vor fi cu ochii pe tine .

PS: daca vrei neaparat sa nu le platesti, nu-ti face cont la nici o banca!
PS2: eu sunt de parere ca nu merita efortul, pentru ei nu e greu sa te hartuiasca prin instante, ca doar au sute sau chiar mii de astfel de cazuri, nu mai conteaza unul in plus.... au zeci de oameni care se ocupa de astea... insa tu vei avea mult de tras, de alergat etc. Nu merita!

Quote:
Ai nevoie, pe langa factura + brief, si de "targa" sau certificat de export din care sa reiasa ca masina a fost radiata pt. vanzare in tara de unde provine sau, dupa caz, ca este inca inmatriculata acolo.
Am inteles ca unele masini nu au aceasta "targa" si ca brief-ul tine loc si de "targa", insa nu stiu sa-ti spun mai multe. Toate actele trebuie traduse la traducator autorizat si autentificate la notar.

Mare problema intalnita in multe situatii: daca persoana ce figureaza in brief ca proprietar este alta decat cea care figureaza in factura ca vanzator (adica daca proprietarul a vandut masina unui intermediar care ti-a vandut-o tie), ai nevoie de ambele facturi:
-intre primul proprietar si intermediar;
-intre intermediar si tine.
Daca nu ai ambele facturi, va trebui sa "fabrici" (a se citi "faci rost de") o factura directa intre proprietar si tine, iar intermediarul sa nu mai apara pe nicaieri in acte. Daca totusi intermediarul a aparut prin hartiile de la Politie, cu ocazia eliberarii numerelor provizorii etc., ai sanse mari sa nu mai poti inmatricula masina in lipsa uneia dintre facturi.

Te pot pune in legatura cu cineva care sa te ajute cu toate sau cel putin sa te lamureasca pe deplin.

In ce priveste vopseaua, poti sa o vopsesti linistit in alta culoare, nu te intreaba nimeni nimic, doar ca va trebui sa le atragi atentia "inginerilor" de la RAR sa-ti treaca in carte noua culoare. Seria de sasiu nu se schimba daca o vopsesti diferit, iar ei - aparent - sunt destul de destepti sa-si dea seama de acest aspect.
In concluzie, pana la prima inmatriculare in tara, ai voie sa-ti schimbi culoarea masinii fara probleme. Dupa prima inmatriculare, daca vrei sa-ti schimbi culoarea, trebuie sa schimbi si talonul si sa mai si platesti o taxa.

In legatura cu noua culoare, am facut si eu asta: am luat masina neagra si zgariata toata, iar ca sa o inmatriculez trebuia oricum sa o vopsesc complet... si ca sa nu mai dau banii de 2 ori pe vopsea, am vopsit-o direct culoarea dorita si totul a fost ok. Mentionez faptul ca am facut asta fara "interventii".

Toate cele bune!
Old 14-04-09, 21:32   #1244
Most_Wanted

Stage 5

Most_Wanted's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]

....da mersi foarte mult .....eu am de gand sa o platesc , eu vream mai mult sa stiu daca e vreo problema daca mai intarzii ceva timp ... a trecut si termenul care mi l-au dat ei .
Sotie nu am , lucrez cu carte , primesc salaru pe card ...

Deci ei pot umbla pe la bani astia , pot lua din ei suma care o am de plata ?, ....sau imi baga un fel de taxa dinaia de paltesc nush cati ani?
Most_Wanted is offline   Reply With Quote
Old 14-04-09, 22:55   #1245
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Alex, eu stiu ca un proces verbal este un titlu de creanta ce devine executoriu in termen de 15 zile de la scadenta (OG 92/2003 R)
ERY is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -