cel mai convenabil ar fi aia pe Poporului, o cladire albastra, cu 50 de lei ai 5 spalari interior/exterior , spuma activa....... alta mai ieftina nu stiu!
Am auzit ca au aparut spalatorii cu abonament, platesti o suma si timp de o luna speli masina de cate ori vrei, stie cineva locatii exacte?
red car wash de pe ion ratiu.. si mai e aia in spate pe primavaerii.. cum vii pe soveja.. dreapta pe primaverii.. dupa imediat dreapta pe prima straduta dupa peco.. si a doua strada stanga
Salutare... am si eu o problema... mi-au furat neghiobii oglinda de pe stanga azi-noapte...doar sticla... am un ford focus din 2000... ma poate ajuta cineva cu vreo oglinda ? ca nu prea gasesc pe la nimeni...
Salutare... am si eu o problema... mi-au furat neghiobii oglinda de pe stanga azi-noapte...doar sticla... am un ford focus din 2000... ma poate ajuta cineva cu vreo oglinda ? ca nu prea gasesc pe la nimeni...
am gasit, si foarte ieftin , cu 25 de lei 1 L de rasina, 1mp de fibra si intaritorul aferent! )) nu jecmaneala ca la altii 50 de lei pachetu! sanatate! ptr detalii pm!
Eu luam de la baietii aia de pe langa TAR service parca. Cum intri pe sub podul de butelii, te duci paralel cu liniile de tren pana ajungi la Tar service. Acolo intri in curte si intrebi pe cineva unde se fac barci/reparatii cu fibra.
am gasit, si foarte ieftin chiar! pe ecaterina varga, in spate la Ibis, cu 25 de lei 1mp de fibra, 1L de rasina si intaritoru cado` ) muuuult mai ieftin fata de ce`am vazut p`aicisha! mersi !
salut.m-a oprit azi militia ,de fapt ARR.in urma unui control am ramas fara talon(folie pe fata) si amenda 315 lei in 48 ore.iar 630 dupa.se poate face ceva?a mai fost cineva in situatia asta?
mie mi se pare enorm suma de 630 de lei si cat trebe sa mai platesc sa fac si RAR.multumesc