21-01-11, 02:43
|
|
Stage 2
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
daca poa' sa ma ajute cineva cu un motoras/oglinda pt audi a4 b6
imprumut
am o problema cu oglinda pe partea electrica,am fost cu ea la electrician si nu a gasit nimic ,singura solutie ar fi sa probam cu alt motoras sa vedem daca ala este problema ,daca s-ar oferi cineva sa mergem impreuna la service sa testam
m-a innebunit
raman dator !
https://forum.4tuning.ro/282-zona-teh...81-ajutor.html
|
|
|
21-01-11, 21:44
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by shrek05u
Un PM va rog daca stie cineva unde sa ma duc sa imi lipesc si eu tapiteria de pe plafon,ca s-a umflat si mi-e ca ma trezesc cu ea in cap. Multumesc mult .
|
Salut!
Incearca pe Poporului, la tapiteria aia de pe colt. Cum vii dinspre cimitir, treci de semafor si mai mergi 100-200m, pe partea stanga pe colt. Atelierul e mai vizibil daca vii de pe Lapusneanu. Oricum, daca intrebi in zona, toata lumea stie ce si cum. Preturile sunt acceptabile, au si materiale pe stoc, s-ar putea sa-ti convina sa schimbi tapiteria plafonului la ei.
@maff: am rezolvat-o cu volanta, pana acum totul e ok. Nu am usurat-o deloc ca era deja foarte usoara, "scobita" pe partea din spate (are vreo 4-5 kg). Au luat doar din suprafata ~1mm, dar a fost ceva de munca... la relanti nu vibreaza nimic, nu e nicio problema deocamdata. Multumesc mult inca o data!
|
|
|
21-01-11, 22:46
|
|
Audi Driver
Stage 4
Member of: [AUDI] [X-Team Racing Club] [VW]
|
Am nevoie de cineva ce stie sa lucreze bine in fibra de sticla (si sa nu aiba preturi de sa imi cada inima) , vreau sa imi fac niste modificari relativ usoare la bara de spate si sa imi modific pe jumatate bara din fata , model simplu , contact : n3x_bmx2oo5@yahoo.com , merci anticipat
|
|
|
25-01-11, 09:53
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Nexer
Am nevoie de cineva ce stie sa lucreze bine in fibra de sticla (si sa nu aiba preturi de sa imi cada inima) , vreau sa imi fac niste modificari relativ usoare la bara de spate si sa imi modific pe jumatate bara din fata , model simplu , contact : n3x_bmx2oo5@yahoo.com , merci anticipat
|
Baieti de la ovidiu sunt 2 frati ei,lucreaza bine am facut si eu ceva acuma ce sa zic de pret..intreaba
On: stie cineva unde pot face niste colante cam de 1,5-2 m pe 50-80 cm(dimenensiuni aprozimative), las si o poza ca idee
|
|
|
25-01-11, 10:37
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
La Arexim, la baietii de pe Tepes Voda..
|
|
|
25-01-11, 12:54
|
|
Stage 4
Member of: [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by B-72-RZD
La Arexim, la baietii de pe Tepes Voda..
|
ai idee si cat e pretul pe mp2 ?
|
|
|
25-01-11, 17:04
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Nu stiu sa-ti spun.
Stiu doar ca am facut eu la Arexim, un poster de 90x90 full color pe hartie subtire lucioasa de interior, nu autocolant si m-a costat 44lei. Un drum te rezolva.
|
|
|
25-01-11, 17:08
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI] [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by quick_5hifter
Salut!
Incearca pe Poporului, la tapiteria aia de pe colt. Cum vii dinspre cimitir, treci de semafor si mai mergi 100-200m, pe partea stanga pe colt. Atelierul e mai vizibil daca vii de pe Lapusneanu. Oricum, daca intrebi in zona, toata lumea stie ce si cum. Preturile sunt acceptabile, au si materiale pe stoc, s-ar putea sa-ti convina sa schimbi tapiteria plafonului la ei.
@maff: am rezolvat-o cu volanta, pana acum totul e ok. Nu am usurat-o deloc ca era deja foarte usoara, "scobita" pe partea din spate (are vreo 4-5 kg). Au luat doar din suprafata ~1mm, dar a fost ceva de munca... la relanti nu vibreaza nimic, nu e nicio problema deocamdata. Multumesc mult inca o data!
|
asa o sa moara masina cu volanta asta nu cred ca iti va mai face probleme niciodata
|
|
|
25-01-11, 17:55
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by YCEE
ai idee si cat e pretul pe mp2 ?
|
poate reusesc sa ajung eu maine pe acolo si te anunt
|
|
|
25-01-11, 18:09
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by G0rdy
poate reusesc sa ajung eu maine pe acolo si te anunt
|
ms omule...astept un pm daca e... am fost azi in zona da nu mi-a picat fisa
|
|
|
25-01-11, 19:00
|
|
Stage 1
|
Salut,vreau sa imi cumpar un set de jante Wolfrace UltraLite MATT BLACK/RED RING,vroiam sa stiu daca le gasesc si in constanta,sau sa-mi spuneti niste magazine de jante in ct?
|
|
|
25-01-11, 19:53
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by ct90buz
Salut,vreau sa imi cumpar un set de jante Wolfrace UltraLite MATT BLACK/RED RING,vroiam sa stiu daca le gasesc si in constanta,sau sa-mi spuneti niste magazine de jante in ct?
|
vezi ca e ala pe bd mamaia...la dioda faci stanga ca sa o iei spre bd mamaia... si cand ai intrat pe bulevard mai merg cca 1 km ..2 ...si o sa il vezi pe dreapta ..e un magazin de jenti...
|
25-01-11, 21:14
|
|
Stage 3
|
Salut...este cineva care lucreaza cu VAG com?...Am o Skoda Octavia II Elegance 2008 si vreau sa activez unele funcii:Cornering,Leaving/Coming Home,DRL si altele care mai sunt de activat:d...Multumesc
|
|
26-01-11, 00:32
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by YCEE
vezi ca e ala pe bd mamaia...la dioda faci stanga ca sa o iei spre bd mamaia... si cand ai intrat pe bulevard mai merg cca 1 km ..2 ...si o sa il vezi pe dreapta ..e un magazin de jenti...
|
te-ai complicat dand explicatii
este langa club New Orleans(Cireasa) ....sau langa CMU AVAMEDICA
|
|
|
26-01-11, 00:35
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI] [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by CT 38 M R O
Salut...este cineva care lucreaza cu VAG com?...Am o Skoda Octavia II Elegance 2008 si vreau sa activez unele funcii:Cornering,Leaving/Coming Home,DRL si altele care mai sunt de activat:d...Multumesc
|
stii valorile care tre sa le dai?
|
|
|
|
|