Marti este gata Subaru si il aducem de la Buc.Oricum masina este in rodaj. Deci ....... dc masina lu DTA face STi lu` Cosmin.....om vedea dar pun toti ''banii'' pe Subaru si nu cred ca o sa ii pierd. Dar gandestete ca STi asta are performatele lu 55AMG fara sa exagerez si nu vb din auzite. Nu cred ca Dta ia suta in 4.2 sec de nici o culoare.Bravo celor precum Andrei si DTa si restu oamenilor indiferent de grup, ca investesc atatia bani in masini, dar cred ca acelei Astra GSi a lui DTa ii lispeste ceva important .... 4x4 ...... Sunt curios ce motor are, am auzit ceva de turbo....sunt curios intradevar ce are totusi sub capota... NU vreau sa jignesc pe nimeni dar totusi ganditi-va bine....este un STi....si nu mai este de mult stoc......am stat si eu cu Hyundai bara in bara cu el dar schimba vitezele la 3000 de turatii
.Pana sa se dea DTA cu Subaru eu zic sa incerce niste masini mai domestice precum Renault lui Gigi care trage pe 400 de rupe...si altele ....Dar dc trage intradevar ca STi .... eu imi bag p... in masina mea si imi iau diesel.....( niciodata)