Aveti grije acum JUMA de ORA era si inca este radaru pe tomis ... la spital statea unu care ii lua cu radaru si altu jos aici la mine la VICTORIA bagat in parcare pe ala chiarca nu`l vedeti TAKE CARE
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"lolek\"
Aveti grije acum JUMA de ORA era si inca este radaru pe tomis ... la spital statea unu care ii lua cu radaru si altu jos aici la mine la VICTORIA bagat in parcare pe ala chiarca nu`l vedeti TAKE CARE
PS: Psycho ti`ai luat sofer? :P
lolek am vazut si radaru .. si shoferu .. eh .. e poveste lunga
Prea tare este in inchisoarea aia, dar totul este sa se stranga multi. Noi am fost vreo 20 si vreau sa zic, ca nu se compara nici o padure cu ce este acolo.
Quote:
Originally Posted by \"matrixu\"
Prea tare este in inchisoarea aia, dar totul este sa se stranga multi. Noi am fost vreo 20 si vreau sa zic, ca nu se compara nici o padure cu ce este acolo.
detalii ... cat costa o bila ... cati trebe ptr o echipa etc ?
Uite o sa ma interesez sa iti zic exact cat, cert este ca poti sa te duci si 2 oameni daca vrei. Nu exista un nr max, dar in 20 e super.
A avut cineva dintre noi un abonament de tip \"team building\" pentru 1 zi intreaga, si d-aia nu stiu sa iti zic cat costa si cum costa.
Revin cu detalii cand aflu.
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Atentieeee !!!!!1
Incepand de saptamana asta veti intalnii in mamaia o gramada de radare .. motociclishti etc .. fortze ale politiei romane detashate .. din tara ... deci .. un exemplu de radar il avetzi de la mine .. un radar si o mashina de care sa va feritzi ..
AB 03 LBA ... -> dacia berlina alba fara insemne ale politiei ... deci ... mare mare atentzie ...