blonda, eu n-o sa ma dau pe 14 pentru ca nu am masina pentru asta.. cu o dacie nu faci mare lucru decat daca iti pui alt motor pe ea.. si a mea nu cred ca ar suporta un motor de 1.6.. ar arata la fel de penibil ca celelalte carora li se lipeste bara din fatza de asfalt .. iar spatele e cumva in aer.. in schimb el cred ca o sa se dea..
tra, poate ca tu faci pregatiri pentru 14.. dar nu se poate sa faca CHIAR TOTI din cta..
Sal ..am vazut si eu ieri la show evo ala gri ...banuiesc ca despre el vorbiti ..Intr-adevar face parte din Midnight ...i-am vazut stikerul pe luneta spate Respect alzz !!!
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Psycho\"
io unu ma gandesk sa nu ma dau pe 14 ... cred k zic pas .. vin doar k gura casca ... ma mai gandesk ... la fel k si mine gandesk multzi altii
mai bine stateai gura casca si nu te mai dadeai mama ta de baiat si nu ma mai parleam eu pe mana... data viitoare te ard si eu o sa vezi tu ha ha ha ... stii tu .. . si sa ma anunti din timp data viitoare sa nu mai stau iar , la urmatorul concurs sau ce`o fi data viitoare pe sub masini .. ca iti iau si taxa.
apropo ... OCHELARII ca te sparg
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
Quote:
io unu ma gandesk sa nu ma dau pe 14 ... cred k zic pas .. vin doar k gura casca ... ma mai gandesk ... la fel k si mine gandesk multzi altii
mai bine stateai gura casca si nu te mai dadeai mama ta de baiat si nu ma mai parleam eu pe mana... data viitoare te ard si eu o sa vezi tu ha ha ha ... stii tu .. . si sa ma anunti din timp data viitoare sa nu mai stau iar , la urmatorul concurs sau ce`o fi data viitoare pe sub masini .. ca iti iau si taxa.
apropo ... OCHELARII ca te sparg
lasa mah tuh sa fii sanatos ... oricum multzumesc pentru ajutor ... si scuze k asa tarziu dar abea acu am reushit sa intru pe forum ) pc trouble
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
vreau sa multzumesc tuturor celor care m`au ajutat la kogalniceanu ... dragos .. fik`u .. silviu zma`u ... si cei care erau p acolo k erau multzi multzumesk ...
BTW am paralizat 1 pereche de cauciucuri si am rupt frana de mana )
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Insanity\"
La cat de frumos a fost nu mai conteaza
m`am uitat si eu p filmuletz ... si faceam mai frumos daca veneam cu frana de mana stransa mai bine si nu p loc sa`l ard pe footix ... si daca nu o rupeam .. repet ... ieshea ceva mai frumos .. am vrut sa fac ceva mai mult ...
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE]
Re:
Quote:
vreau sa multzumesc tuturor celor care m`au ajutat la kogalniceanu ... dragos .. fik`u .. silviu zma`u ... si cei care erau p acolo k erau multzi multzumesk ...
BTW am paralizat 1 pereche de cauciucuri si am rupt frana de mana )