Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply
 
Thread Tools
Old 25-09-09, 18:22   #5086
ginnjuice

Stage 3
 
ginnjuice's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 82
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

au fost

de ce e scandal ? vrea lumea iar zgomot ?
ginnjuice is offline   Reply With Quote
Old 25-09-09, 18:26   #5087
Daniel_DRV
4Tuning International Member


Stage 5
 
Daniel_DRV's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,672
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[4Tuning International]
[4Rally]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Parlamentarul constănţean va depune două proiecte de lege care vizează protejarea spaţiilor verzi prin reducerea nivelului de poluare

Deputatul democrat-liberal Maria Stavrositu a anunţat ieri, în contextul unei conferinţe de presă, depunerea, în actuala sesiune parlamentară, a unor proiecte de lege referitoare la protejarea mediului, respectiv la introducerea transportului în comun nepoluant în oraşele turistice din România. Obiectivul acestor iniţiative legislative este, potrivit explicaţiilor sale, de a „îmbunătăţi vizibil calitatea vieţii” şi, de asemenea, de a încerca o aliniere a oraşelor din România, din punct de vedere al mediului, la standardele europene. Proiectele urmează să fie depuse, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare.


Astfel, referindu-se la proiectul privind introducerea transportului în comun nepoluant în oraşele turistice din ţară, deputatul Colegiului 10 a sugerat fie tramvaiele, fie transportul ecologic cu o emisie foarte redusă de dioxid de carbon (CO2). În opinia sa, administraţiile publice locale pentru care poluarea reprezintă o reală problemă ar fi ajutate, din punct de vedere legislativ, prin acest proiect de lege.

De menţionat este că, în conformitate cu declaraţiile deputatului pedelist, pentru această iniţiativă legislativă va apela la specialişti din Ministerului Mediului şi cel al Turismului, în ideea de a clarifica elementele tehnice ale proiectului şi, de asemenea, de a evita anumite blocaje în derularea sa. În ceea ce priveşte criteriile în funcţie de care vor fi selectate aceste oraşe turistice din România, Maria Stavrositu a explicat: „Oraşele trebuie să fie clar stipulate într-un document emis de o comisie comună a celor două ministere (n.r. – cel al Mediului şi al Turismului), pe baza unor propuneri venite din partea administraţiilor locale”. Parlamentarul constănţean a dat exemplul Constanţei, un oraş în care transportul în comun este foarte poluant, dat fiind faptul că, potrivit afirmaţiilor sale, motoarele autobuzelor sunt vechi de zece ani. În această ordine de idei, Stavrositu a sugerat retragerea treptată a autobuzelor şi, pe termen lung, reintroducerea tramvaielor pe străzile Constanţei.
sursa: http://www.cugetliber.ro/1253739600/...orasele-verzi/
__________________

Powered by
" UN ANONIM CELEBRU "

Last edited by Daniel_DRV; 25-09-09 at 18:48.
Daniel_DRV is offline   Reply With Quote
Old 26-09-09, 02:30   #5088
Psycho
2 Roti

Stage 5
 
Psycho's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 8,063
Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

sincer nu cred ca le vor introduce ... cadoar ce au terminat de scos liniile )
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 26-09-09, 04:14   #5089
L.O.R.

Stage 3
 
L.O.R.'s Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 166
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:
Originally Posted by Daniel_DRV View Post
Stie cineva cand ajung cei de la Top Gear si in statiunea mamaia ?
eu stiam ca de la bucuresti pleaca spre transfagarashean unde vor testa masinile ...esti sigur ca vin si in mamaia ??
L.O.R. is offline   Reply With Quote
Old 26-09-09, 11:33   #5090
Psycho
2 Roti

Stage 5
 
Psycho's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 8,063
Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

da .. nu neaparat in mamaia ci scrie ca vor filma pe litoral
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 03-10-09, 17:50   #5091
k4r4
Old School Cars

Stage 5
 
k4r4's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 700
Member of:
[Old School Cars]
[DACIA]
Default Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

vant puternic: coafura rezista....ploaie: cedeaza frana de mana. diseara una mica in amintirea vremurilor apuse? ca tot n-a fost treaba cu intalnirea de saptamana trecuta.
k4r4 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 12:43   #5092
j.v.l

Stage 5
 
j.v.l's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 301
Default Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

PROIECT Poliţia spune nu, CSM găseşte „erori”, Ministerul Transporturilor nu se predă

Guvernul insistă să le confişte maşina celor care depăşesc viteza legală



România va avea o Strategie Naţională pentru Siguranţa Rutieră, care a fost amendată de CSM şi de Poliţia Rutieră

Poliţia Rutieră se opune, CSM a formulat observaţii, Ministerul Transporturilor nu retrage însă proiectul care prevede înfiinţarea ANCA - agenţia care poate confisca maşini şi intra în conturile rău-platnicilor.

Proiectul Hotărârii de Guvern pentru aprobarea Strategiei Naţionale pentru Siguranţa Rutieră intră în linie dreaptă. Ministerul Transporturilor nu pare impresionat de instituţiile care contestă actul normativ. Printre cele mai stranii prevederi se numără eliminarea instituţiei martorului din procedura contravenţională, testarea alcoolemiei indiferent de motivul pentru care şoferul e oprit de poliţie, confiscarea autoturismului în cazul depăşirii cu 50km/h a vitezei maxime legale. Prin aceeaşi hotărâre, se va naşte ANCA - Agenţia Naţională de Colectare a Amenzilor, care va avea dreptul să îţi intre direct în cont pentru a reţine amenda, să revoce permisul de conducere sau, prin hotărâre judecătorească, să aresteze rău-platnicul la un "centru de arest".

Ce prevede actul normativ

Un şofer implicat într-un accident rutier nu îşi va putea dovedi nevinovăţia prin declaraţiile martorilor oculari. De asemenea, un şofer care nu a achitat o amendă rutieră se poate trezi, în cel mai bun caz, cu contul micşorat ca urmare a faptului că amenda i-a fost reţinută direct din contul bancar. În varianta rea, şoferul s-ar putea trezi cu maşina confiscată sau chiar cu puţin arest. De asemenea, toţi şoferii opriţi în trafic la controalele poliţiei rutiere ar putea fi testaţi pentru stabilirea alcoolemiei. Toate acestea nu sunt ipostaze din filme horror ci ar putea deveni reale în România dacă Executivul va adopta o Hotărâre de Guvern privind aprobarea Strategiei Naţionale pentru Siguranţa Rutieră 2009 - 2013. Proiectul acesteia este publicat deja pe pagina de web a Ministerului Transporturilor iar o serie de instituţii şi ministere au fost solicitate să se pronunţe asupra textului prin acordarea sau nu a avizului prevăzut de lege.

CSM a găsit erori

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a formulat o serie de observaţii la Proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea Strategiei pentru Siguranţă Rutieră 2009 - 2013. Astfel, CSM susţine că "nu se poate elimina instituţia martorului din procedura contravenţională şi nici obligativitatea efectuării analizei de sânge pentru stabilirea alcoolemiei". De asemenea, avizul favorabil al CSM mai este condiţionat şi de remedierea altor aspecte.

"Strategia" abordează şi îmbunătăţirea legislaţiei rutiere, enumerând câteva modificări care pot fi avute în vedere. Cele mai aberante dintre aceste modificări sunt: l eliminarea instituţiei martorului din procedura contravenţională, ceea ce înseamnă că un şofer implicat într-un accident rutier nu îşi va putea dovedi nevinovăţia prin declaraţiile martorilor oculari l mutarea responsabilităţii săvârşirii contravenţiei de la şoferul care a condus vehiculul la proprietarul vehiculului, ceea ce înseamnă că, dacă nu este identificat şoferul implicat într-un accident rutier, atunci amenda va fi plătită de proprietarului autoturismului chiar dacă acesta nu se afla la volan l testarea alcoolemiei de către agenţii de poliţie de fiecare dată când aceştia opresc autovehiculele, ceea ce ar însemna că, indiferent de motivul pentru care eşti oprit de poliţie, automat trebuie să sufli în alcoolmetru l eliminarea obligativităţii analizei de sânge, ceea ce înseamnă că stabilirea gradului de alcoolemie se va face doar prin metoda contestată a alcoolmetrului.

De asemenea, va exista o Agenţie Naţională de Colectare a Amenzilor(ANCA), care se va ocupa de procesarea, administrarea şi colectarea de amenzi. În Strategie se arată că "în cazul amenzilor neplătite până la data scadenţei, ANCA investighează cazul şi determină ca plata amenzii să fie făcută prin emiterea unui ordin de plată direct din contul bancar al plătitorului. În cazul în care această procedură eşuează, ANCA recurge la un executor judecătoresc. Dacă şi acesta eşuează în procedura de colectare, ANCA dispune în continuare de un număr de alte metode de constrângere, cum ar fi în cazul amenzilor de trafic revocarea permisului auto, confiscarea autoturismului sau chiar (printr-un ordin judecătoresc) arestarea plătitorului la un centru de arest pe o perioadă determinată de tribunal pe lângă obligaţia de a-şi achita amenda".

Berceanu spune că strategia nu-i aparţine, dar merge cu ea mai departe

Întrebat de Gândul cum comentează proiectul în contextul obiecţiilor CSM, ministrul transporturilor a răspuns: "Proiectul va sta în dezbatere publică atât cât prevede legea, adică 30 de zile de la data postării lui pe site. Problema siguranţei rutiere are o parte de rezolvare în bani, care merge până la 90%, şi altă parte în cheltuirea cu folos a acelor bani", a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Numai că proiectul e în dezbatere pe site de câteva luni. Direcţia Informare Publică şi Comunicare din cadrul Ministerului Transporturilor susţine că ministerul a promovat strategia dar că aceasta nu-i aparţine: "Propunerea privind proiectul Strategiei Naţionale de Siguranţă Rutieră aparţine Consiliului Interministerial pentru Siguranţa Rutieră. Propunerea a fost promovată de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii doar pentru că M.T.I. asigură secretariatul Consiliului Interministerial pentru Siguranţa Rutieră. Textul propunerii de Strategie de Siguranţă Rutieră sintetizează discuţiile şi propunerile din Delegaţia Permanentă a Consiliului Interministerial pentru Siguranţa Rutieră". Oficialii ministerului nu au comentat obiecţiile CSM şi nici nu au dat de înţeles că vor modifica sau retrage proiectul.

Poliţia Rutieră nu este de acord

"Poliţia Rutieră a fost consultată în acest domeniu dar consultarea a fost în sensul în care ne-au trimis documentul gata făcut. Nu este normal. Poliţia Rutieră răspunde de siguranţa rutieră şi am decis să nu avizăm acest proiect. El trebuie revizuit şi discutat la nivel de experţi. Documentul conţine foarte multe erori. Cele două exemple scoase în evidenţă de CSM sunt doar câteva. Nici noi nu suntem de acord cu eliminarea martorului din procedura contravenţională şi nici cu eliminarea obligativităţii efectuării analizei de sânge pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat pentru Gândul comisarul-şef Lucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere. Exemplele oferite de cei de la Poliţia Rutieră nu se opresc aici. "Ei propun acum să se dea examen din nou pentru redobândirea dreptului de a conduce pentru mai multe categorii de abateri rutiere. O altă propunere este ca, la depăşirea vitezei cu peste 50 km la oră, să fie confiscată maşina contravenientului".

Sursa
__________________
justevil@4tuning.ro
I trust everyone. It`s the devil inside them I don`t trust.
j.v.l is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 13:22   #5093
She_Tigra

Stage 1
 
She_Tigra's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 12
Default Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

Eu propun sa-ti ia carnetu, sa te bage la inchisoare si sa platesti pina la sfirsitul vietzii tale si a stranepotilor tai, daca n-ai shapca!
Ce-i cu aberatia asta? Nu-mi vine sa cred ce citesc! Dupa ce au dat carnete pe spaga si dupa ce ca tot traficul e blocat cind apar politistii intr-o intersectie, acum propun sa-ti confiste masina daca depasesti cu 50 la ora limita legala?! Huo! Iar Berceanu cred ca delireaza la greu. Asa crede ca rezolva problema transportului in Romania, cu toti la zdup, cu masinile luate si eventual si cu permise auto biometrice? Pai mai bine sa dea carnete de infractor din start si-am terminat povestea!
Sper ca aceasta lege sa nu fie votata NICIODATA, iar daca totusi va fi eu emigrez in secunda 2. Ne rupem masinile pe drumurile lor de rahat si stam dupa toti prostii care si-au luat carnet pe ochi frumosi sau spaga, asteptam 20 de ani sa faca si ei o autostrada, iar ei bat cimpii cu legi fasciste de-a dreptul! Mda, traim in Romania...



Quote:
Originally Posted by j.v.l View Post
PROIECT Poliţia spune nu, CSM găseşte „erori”, Ministerul Transporturilor nu se predă

Guvernul insistă să le confişte maşina celor care depăşesc viteza legală



România va avea o Strategie Naţională pentru Siguranţa Rutieră, care a fost amendată de CSM şi de Poliţia Rutieră

Poliţia Rutieră se opune, CSM a formulat observaţii, Ministerul Transporturilor nu retrage însă proiectul care prevede înfiinţarea ANCA - agenţia care poate confisca maşini şi intra în conturile rău-platnicilor.

Proiectul Hotărârii de Guvern pentru aprobarea Strategiei Naţionale pentru Siguranţa Rutieră intră în linie dreaptă. Ministerul Transporturilor nu pare impresionat de instituţiile care contestă actul normativ. Printre cele mai stranii prevederi se numără eliminarea instituţiei martorului din procedura contravenţională, testarea alcoolemiei indiferent de motivul pentru care şoferul e oprit de poliţie, confiscarea autoturismului în cazul depăşirii cu 50km/h a vitezei maxime legale. Prin aceeaşi hotărâre, se va naşte ANCA - Agenţia Naţională de Colectare a Amenzilor, care va avea dreptul să îţi intre direct în cont pentru a reţine amenda, să revoce permisul de conducere sau, prin hotărâre judecătorească, să aresteze rău-platnicul la un "centru de arest".

Ce prevede actul normativ

Un şofer implicat într-un accident rutier nu îşi va putea dovedi nevinovăţia prin declaraţiile martorilor oculari. De asemenea, un şofer care nu a achitat o amendă rutieră se poate trezi, în cel mai bun caz, cu contul micşorat ca urmare a faptului că amenda i-a fost reţinută direct din contul bancar. În varianta rea, şoferul s-ar putea trezi cu maşina confiscată sau chiar cu puţin arest. De asemenea, toţi şoferii opriţi în trafic la controalele poliţiei rutiere ar putea fi testaţi pentru stabilirea alcoolemiei. Toate acestea nu sunt ipostaze din filme horror ci ar putea deveni reale în România dacă Executivul va adopta o Hotărâre de Guvern privind aprobarea Strategiei Naţionale pentru Siguranţa Rutieră 2009 - 2013. Proiectul acesteia este publicat deja pe pagina de web a Ministerului Transporturilor iar o serie de instituţii şi ministere au fost solicitate să se pronunţe asupra textului prin acordarea sau nu a avizului prevăzut de lege.

CSM a găsit erori

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a formulat o serie de observaţii la Proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea Strategiei pentru Siguranţă Rutieră 2009 - 2013. Astfel, CSM susţine că "nu se poate elimina instituţia martorului din procedura contravenţională şi nici obligativitatea efectuării analizei de sânge pentru stabilirea alcoolemiei". De asemenea, avizul favorabil al CSM mai este condiţionat şi de remedierea altor aspecte.

"Strategia" abordează şi îmbunătăţirea legislaţiei rutiere, enumerând câteva modificări care pot fi avute în vedere. Cele mai aberante dintre aceste modificări sunt: l eliminarea instituţiei martorului din procedura contravenţională, ceea ce înseamnă că un şofer implicat într-un accident rutier nu îşi va putea dovedi nevinovăţia prin declaraţiile martorilor oculari l mutarea responsabilităţii săvârşirii contravenţiei de la şoferul care a condus vehiculul la proprietarul vehiculului, ceea ce înseamnă că, dacă nu este identificat şoferul implicat într-un accident rutier, atunci amenda va fi plătită de proprietarului autoturismului chiar dacă acesta nu se afla la volan l testarea alcoolemiei de către agenţii de poliţie de fiecare dată când aceştia opresc autovehiculele, ceea ce ar însemna că, indiferent de motivul pentru care eşti oprit de poliţie, automat trebuie să sufli în alcoolmetru l eliminarea obligativităţii analizei de sânge, ceea ce înseamnă că stabilirea gradului de alcoolemie se va face doar prin metoda contestată a alcoolmetrului.

De asemenea, va exista o Agenţie Naţională de Colectare a Amenzilor(ANCA), care se va ocupa de procesarea, administrarea şi colectarea de amenzi. În Strategie se arată că "în cazul amenzilor neplătite până la data scadenţei, ANCA investighează cazul şi determină ca plata amenzii să fie făcută prin emiterea unui ordin de plată direct din contul bancar al plătitorului. În cazul în care această procedură eşuează, ANCA recurge la un executor judecătoresc. Dacă şi acesta eşuează în procedura de colectare, ANCA dispune în continuare de un număr de alte metode de constrângere, cum ar fi în cazul amenzilor de trafic revocarea permisului auto, confiscarea autoturismului sau chiar (printr-un ordin judecătoresc) arestarea plătitorului la un centru de arest pe o perioadă determinată de tribunal pe lângă obligaţia de a-şi achita amenda".

Berceanu spune că strategia nu-i aparţine, dar merge cu ea mai departe

Întrebat de Gândul cum comentează proiectul în contextul obiecţiilor CSM, ministrul transporturilor a răspuns: "Proiectul va sta în dezbatere publică atât cât prevede legea, adică 30 de zile de la data postării lui pe site. Problema siguranţei rutiere are o parte de rezolvare în bani, care merge până la 90%, şi altă parte în cheltuirea cu folos a acelor bani", a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Numai că proiectul e în dezbatere pe site de câteva luni. Direcţia Informare Publică şi Comunicare din cadrul Ministerului Transporturilor susţine că ministerul a promovat strategia dar că aceasta nu-i aparţine: "Propunerea privind proiectul Strategiei Naţionale de Siguranţă Rutieră aparţine Consiliului Interministerial pentru Siguranţa Rutieră. Propunerea a fost promovată de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii doar pentru că M.T.I. asigură secretariatul Consiliului Interministerial pentru Siguranţa Rutieră. Textul propunerii de Strategie de Siguranţă Rutieră sintetizează discuţiile şi propunerile din Delegaţia Permanentă a Consiliului Interministerial pentru Siguranţa Rutieră". Oficialii ministerului nu au comentat obiecţiile CSM şi nici nu au dat de înţeles că vor modifica sau retrage proiectul.

Poliţia Rutieră nu este de acord

"Poliţia Rutieră a fost consultată în acest domeniu dar consultarea a fost în sensul în care ne-au trimis documentul gata făcut. Nu este normal. Poliţia Rutieră răspunde de siguranţa rutieră şi am decis să nu avizăm acest proiect. El trebuie revizuit şi discutat la nivel de experţi. Documentul conţine foarte multe erori. Cele două exemple scoase în evidenţă de CSM sunt doar câteva. Nici noi nu suntem de acord cu eliminarea martorului din procedura contravenţională şi nici cu eliminarea obligativităţii efectuării analizei de sânge pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat pentru Gândul comisarul-şef Lucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere. Exemplele oferite de cei de la Poliţia Rutieră nu se opresc aici. "Ei propun acum să se dea examen din nou pentru redobândirea dreptului de a conduce pentru mai multe categorii de abateri rutiere. O altă propunere este ca, la depăşirea vitezei cu peste 50 km la oră, să fie confiscată maşina contravenientului".

Sursa
She_Tigra is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 13:25   #5094
j.v.l

Stage 5
 
j.v.l's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 301
Default Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

Quote:
Originally Posted by She_Tigra View Post
Eu propun sa-ti ia carnetu, sa te bage la inchisoare si sa platesti pina la sfirsitul vietzii tale si a stranepotilor tai, daca n-ai shapca!
Ce-i cu aberatia asta? Nu-mi vine sa cred ce citesc!
nici mie nu mi-a venit sa cred.
dar totusi e bine ca s-au autosesizat alte institutii ale statului.
j.v.l is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 15:55   #5095
YZF-PWR

Stage 5
 
YZF-PWR's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,580
Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]
Default Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

Adica pt o depasire de viteza cu 50km/h care pana acum lua un carnet intre 1-3 luni si o amenda rezonabila undeva pe la 7 mil , acum sa imi ia masina de 27.000 euro + amenda + carnet + zdup ??? HAHA pei prinde-ma tata atunci !!! Fac reality show cu ei cum vedem la americani.
__________________

Liga Moderatorilor
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 17:04   #5096
SMocKey21
X-Team Racing Club Member

Stage 5
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 683
Member of:
[X-Team Racing Club]
Default Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

Eu propun sa ni se faca drumuri,sa fie majorate salariile si sa numai fim aratati cu degetul de catre alte tari ca ultimii infractori.Dar cum eu doar am propus raman cu propunerea si prin anul 2900+ poate vor circula pe strazi stra stra etc etc.. nepotii nostri ca in tarile d-afara ))),Asta daca nu apar masinile zburatoare(gen desenele The Jetsons) sau crapam in 2012 ))))
__________________


Doneaza urgent 1 cent la 00394524 un copil are nevoie de bani pentru bautura,tigari si femei
SMocKey21 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 21:04   #5097
ct11lyv
X-Team Racing Club Member

Stage 5
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 682
Member of:
[DACIA]
[VW]
[X-Team Racing Club]
Default Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

astia au inebunit rau de tot...faza cu confiscatu e dura rau...pe 50 peste ..e prea de tot...sa ia la aia care fac curse ilegale sau alti nebuni beti la volan sau omoara oameni..
ct11lyv is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 22:57   #5098
Sofro

Stage 4
 
Sofro's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 184
Member of:
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

da ma bine.vezi sa nu se intample asta.vin alegerile si nu stiu si eu ce tampenii sa ma scorneasca crezand ca impresioneaza lumea ca au grija de siguranta,bunastare si etc.hai sa fim seriosi.
__________________
Sofro is offline   Reply With Quote
Old 07-10-09, 23:24   #5099
pigoo

Stage 5
 
pigoo's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,135
Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

si aia care se urca la volan fumati ? nu le face nimic ? sa imi fac griji sau ...? nu de alta dar mi-e frica sa mai intru in masina . poate lovesc vreun elefant . si mai e si roz .
__________________
pigoo is offline   Reply With Quote
Old 08-10-09, 00:12   #5100
CT18NRG

Stage 5
 
CT18NRG's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 314
Member of:
[VW]
[Black Widow Club]
Default Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

eu propun sa ne bage la zdup din start .
in sensul in care . se duce una bucata meltean 18 ani si da de carnet .
a luat carnetu .
aaaaaaa tu vrei sa conduci pe drumurile publice ? marsh la inchisoare .
staaai nenea ca doar ce imi luasem si eu masina ...
aaaaa ai si masina ?
sentinta fara posibilitatea de iesire conditionata de buna purtare !

nenea nenea ... da am si folii pe fatza .

eu propun reinstituirea tragerii in tzeapa ! ce mama drq . ca aia din inchisori costa bani ....
__________________
Daca ajungi inaintea mea tine-mi si mie loc la coada te rog ... ca la cum te grabesti .. sigur se da ceva bun
CT18NRG is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -