12-04-09, 16:39
|
|
Stage 4
Member of: [DACIA] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Si unde se mai poate manca in orasul asta in conditii optime?
Ca la famos era cu lipitoarea, pe tomis cu uleiul refolosit pina era rinced, la dimicos alea pun mina pe bani si pe urma pe mincare, la Mc ... e mincare naspa ....
Iar faza cu pizza nu prea ma incanta.
|
12-04-09, 16:49
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
KFC , burger king ai incercat?
|
|
|
12-04-09, 16:50
|
|
Stage 3
|
acasa la bunica ai incercat
|
|
|
12-04-09, 17:40
|
|
Stage 5
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
|
pf..si eu mancam la pericos...bine ca ne-ai zis Catalin
Mancati pizza...dar nu prea multa ca ingrasa
|
|
|
12-04-09, 17:47
|
|
Stage 3
|
mai bn va luati din piata niste legume ...fructe )) si asa va mentineti si silueta :P )
|
|
|
12-04-09, 22:56
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
ba .. nu stiu .. eu sincer ziua mananc pe acasa sau la kfc .. apoi seara pe la vian .. acolo pe stradutza aia de la dovi .. cum intri din mircea s-a deschis acolo si face d-ala .. cum ii zice tzubuchi .. suflaki .. ) asa ...
|
13-04-09, 07:40
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
|
|
|
13-04-09, 19:26
|
|
Seat Driver
Stage 4
Member of: [SEAT]
|
eu votez "mecu`" pe primul loc si dupa kfc-u`...sunt sfinte ) si din punctu meu de vedere nici nu prea ingrasa...au un gust...yummy [nu gasesc smilie-u cu bale... ]
|
|
|
13-04-09, 20:43
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by sonykel
|
acasa n-ai frigider ?
|
|
|
13-04-09, 21:31
|
|
X-Team Racing Club Member
Stage 5
Member of: [DACIA] [VW] [X-Team Racing Club]
|
Quote:
Originally Posted by Blondy26
eu votez "mecu`" pe primul loc si dupa kfc-u`...sunt sfinte ) si din punctu meu de vedere nici nu prea ingrasa...au un gust...yummy [nu gasesc smilie-u cu bale... ]
|
mc si kfc si E-urile care sunt in ele ? oricum cum zice si shm`u...un sowflaki e sfant,..il face pe loc.. ...si pofta buna
|
|
|
13-04-09, 21:47
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
eu nam inteles unde zice shmu de suflaki pe mircea... ca la vian nu mai vreau...
gata am aflat unde zice shmu...
oricum e grav cu mcu asta inchis , era singuru cu drive in... incep sa slabesc si trebuie sa iau masuri
din partea mea am terminat cu discutiile de mancare... se poate revenii la tomis raceri si alte cele...
Last edited by sonykel; 13-04-09 at 21:58.
|
|
|
13-04-09, 22:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sonykel
eu nam inteles unde zice shmu de suflaki pe mircea... ca la vian nu mai vreau...
gata am aflat unde zice shmu...
oricum e grav cu mcu asta inchis , era singuru cu drive in... incep sa slabesc si trebuie sa iau masuri
din partea mea am terminat cu discutiile de mancare... se poate revenii la tomis raceri si alte cele...
|
cred ca vroiai sa afli ca iti era fomica si nu stiai unde sa mai savurezi cate ceva.. oricum acolo e buna sowflaki.
|
|
|
13-04-09, 22:33
|
|
Seat Driver
Stage 4
Member of: [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by ct11lyv
mc si kfc si E-urile care sunt in ele ? oricum cum zice si shm`u...un sowflaki e sfant,..il face pe loc.. ...si pofta buna
|
Hmmm.souvlaki...mda cam bun...n-am mai mancat de mult ms de idee! Revenind, n-am incredere in shaormerii/soulvakerii sau mai stiu eu ce...ca nu stiu nici acolo ce carne baga in ele, cat de proaspata e, ce maioneza, ce falafe sau orice alt ingredient. Din punctul meu de vedere tot ce nu e facut acasa, in bucatarie = junk food. Totusi, recunosc ca imi place foarte mult si ca mananc. Asta e, uneori nu poti invinge papilele gustative )
---===CT-26-YRA & CT-25-YRA===---
|
|
|
13-04-09, 22:47
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Blondy26
Hmmm.souvlaki...mda cam bun...n-am mai mancat de mult ms de idee! Revenind, n-am incredere in shaormerii/soulvakerii sau mai stiu eu ce...ca nu stiu nici acolo ce carne baga in ele, cat de proaspata e, ce maioneza, ce falafe sau orice alt ingredient. Din punctul meu de vedere tot ce nu e facut acasa, in bucatarie = junk food. Totusi, recunosc ca imi place foarte mult si ca mananc. Asta e, uneori nu poti invinge papilele gustative )
|
esti pofticioasa dar te contrazici singura asa mi se pare mie sau de foame nu mai vezi
crezi ca sunt mai bune cele de la kfc care sunt facute din prafuri..cred ca mai sanatos e un sowflaki ..la shawer ma aia nu vreu sa aud ..
|
|
|
13-04-09, 22:51
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Este o diferenta intre junk food si fast food
junk food egal mac , kfc , burger king
fast food egal pizza la voiculescu , suwflaki si altele .. fa o diferenta intre ele .. si o omleta ep care o faci acasa este fast food .. nu e junk .. este fast food deoarece o faci repede de aici si demunirea de fast .. daca te duci si mananci la impinge tava tot fast food e ..
|
|
|
|
|