10-03-09, 22:54
|
|
X-Team Racing Club Member
Stage 5
Member of: [DACIA] [VW] [X-Team Racing Club]
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
e un inceput..vom vedea mai departe..ce va fi..
|
|
|
10-03-09, 23:16
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
azi m-am dat si eu pe tomis .. e cam kinky .. ce distractie os a fie la sala .. wooo abea astept ... aaa daac se va face parcarea in spic ... se va merge pe doua benzi deci au facut ***u praf .. am inteles ca se va reveni la parcarea in paralel cu bordura si se va merge pe 3 benzi ...
oricum azi erau ceva besmetici care se uitau dupa avioane )
|
10-03-09, 23:29
|
|
X-Team Racing Club Member
Stage 5
Member of: [DACIA] [VW] [X-Team Racing Club]
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
azi m-am dat si eu pe tomis .. e cam kinky .. ce distractie os a fie la sala .. wooo abea astept ... aaa daac se va face parcarea in spic ... se va merge pe doua benzi deci au facut ***u praf .. am inteles ca se va reveni la parcarea in paralel cu bordura si se va merge pe 3 benzi ...
oricum azi erau ceva besmetici care se uitau dupa avioane )
|
tomisaru tot tomisar ramane nu stie cum sa iasa in evidenta si sa stie lumea ca el a fost pe tomis..si face bascalie cu unu si cu altu la sala pana la ora 4 dim..... si ce o sa mai fie ...
|
|
|
11-03-09, 00:27
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 3
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel]
|
ba multe s-au mai intamplat de cand am ramas eu fara permis ... accidente ... sensuri unice... nebunii ... lasa ca mai am 7 zile si gata ... parca au trecut 3 ani nu 3 luni
|
|
|
11-03-09, 01:05
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Nu-mi place traficul pe Tomis/Mircea de cand cu sensurile unice... azi a fost un haos total pe-acolo, multor persoane probabil nu le venea sa creada ce li se intampla eu m-am simtit chiar dubios astazi, printre atatia politisti, cand am intrat in depasire pe Mircea pe aceeasi banda pe care ieri mi-as fi pierdut permisul, probabil (adica pe fostul contrasens)
Eh, fiind si prima zi, a fost o experienta ciudata pentru multi...
Quote:
Originally Posted by B 52 AEV
ba multe s-au mai intamplat de cand am ramas eu fara permis ... accidente ... sensuri unice... nebunii ... lasa ca mai am 7 zile si gata ... parca au trecut 3 ani nu 3 luni
|
Been there, done that (4 times X 90 days )
Cea mai grea e penultima zi, ca in ultima zi tre' sa-ti faci planuri pentru ziua urmatoare cand o sa stai la coada la Politie cateva ore dupa permis
PS: vezi ca durata suspendarii expira dupa 90 zile, nu dupa 3 luni, asa ca sa nu ai vreo surpriza sa mergi cu o zi mai devreme (ai prins si februarie de 28 zile).
|
|
|
11-03-09, 01:15
|
|
Stage 3
|
Am fost in ianuarie pe 18 , cand trebuia sa mi-l iau pe "vorba" cuiva, si s-a uitat respectivul in sistem si mi-a spus sa vin pe pe 18 martie. Planurile deja sunt facute. Se lasa cu total makeover, plecat la munte, etc.
Edit :
Permisul mi l-a luat pe 2 Decembrie, si dovada a expirat pe 17 Decembrie.
|
|
|
11-03-09, 09:45
|
|
Fanatik MotorSport Member
Stage 5
Member of: [Fanatik MotorSport] [VW] [4Tuning International] [Competitor CNCA]
|
Interesant sensul unic de pe tomis Pacat ca mai sunt besmetici care vin din sens opus. Aseara a iesit unu de la sala si a facut dreapta, fara nici un stres ... m`am speriat cand l`am vazut ca vine spre mine flashuri, nimic ... n`avea nici o treaba baiatu`
VW Golf V 1.9 TDI - 105cp--->???cp
My Photos --- https://forum.4tuning.ro/album.php?u=37215
Instalatii Xenon, LED-uri SMD, folie faruri/stopuri, Polish faruri/stopuri, Alarme auto, Senzori de parcare, Faruri daylight Dectane, Stopuri pe LED Dectane, Angeleyes, LED-marker BMW, Chiptuning, Anulare filtru de particule ! http://bhp-tuning.ro
|
|
|
12-03-09, 23:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by wu_vladutz
Interesant sensul unic de pe tomis Pacat ca mai sunt besmetici care vin din sens opus. Aseara a iesit unu de la sala si a facut dreapta, fara nici un stres ... m`am speriat cand l`am vazut ca vine spre mine flashuri, nimic ... n`avea nici o treaba baiatu`
|
Poate era nebun...hi ...nu dadea din cap ? pana la urma ce a facut ?
|
|
|
13-03-09, 03:16
|
|
Fanatik MotorSport Member
Stage 5
Member of: [Fanatik MotorSport] [VW] [4Tuning International] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by eleeron
Poate era nebun...hi ...nu dadea din cap ? pana la urma ce a facut ?
|
Ce sa faca ? Si`a vazut de drum, inspre Capitol Eh, hai ca se trece cu vederea pt ca era prima seara si cum toata lumea era obisnuita sa faca dreapta de la sala ...
|
|
|
13-03-09, 12:02
|
|
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
Si eu am facut aseara drepta pe Tomis spre sala, venind de pe Ferdinand...si nu intelegeam de ce se uita lumea aiurea.... )...puterea obisnuintei...
|
|
|
13-03-09, 12:49
|
|
Stage 3
|
avetzi grija ca saptamana asta daca o luati pe interzis va alegeti cu avertisment ...dar de sapt viitoare incep astia cu amenzile in viguare :P
|
|
|
13-03-09, 13:12
|
|
Stage 3
|
ar fi culmea ... miercuri imi iau si eu permisu dupa 3 luni de suspendare ...si sa mi`l ia din nou pt o porcarie d`asta
|
|
|
14-03-09, 17:27
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by L.O.R.
avetzi grija ca saptamana asta daca o luati pe interzis va alegeti cu avertisment ...dar de sapt viitoare incep astia cu amenzile in viguare :P
|
nu vreau sa intreb de unde stii asta ) ca as fii rau )
|
|
|
14-03-09, 17:39
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ERY
Si eu am facut aseara drepta pe Tomis spre sala, venind de pe Ferdinand...si nu intelegeam de ce se uita lumea aiurea.... )...puterea obisnuintei...
|
stai s te intrebi ce plm au astia de ma tot claxoneaza .. foto-i in gura .. un vad ca merg pe banda mea ) cocalarilor .. si ai dracu toti merg in acelasi sens numa eu invers )
|
|
|
14-03-09, 20:10
|
|
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
Da fratee...noroc cu Ada ca mi-a zis...altfel ma enervam rau...
|
|
|
|
|