Ghici da kte Oltcit-uti ai?Am vazut Polo ala negru az...jantele arata sooper bn pe masina si in ceea ce consta celalalt popo gri...la el ma refeream doar la paintjob cat de bn arata pe masina
Al cui e Renaut-ul ala Laguna model mai vechi vopsit in negru-l ala mat si nijte jante kre merg k unse pe masina...is tare curios k de multe ori l-am vazut..poate o sa revin cu poze
Nu il stiu ...stiu ca are numere de strainatate....si mai este un BMW seria 5 cu nr de Italia ...vopsit tot negru mat ...in fata la politie e parcat.
Se pare ca e foarte la moda la noi culoarea mata
Ceva poze cu cateva bucati si 2 motoare...Passat-ul dupa km se vede nu-i de aici....si am mai vazut azi o ubucata....un Brabus vopsit in negru mat si ce super se auzea evacuare...n-am reusit sa-i fac poza ca rula....ai avut dreptate aline...se poarta negru mar in Piatra Neamt...
hmm am vaz si eu azi un passat tunat...conducea o tipa...dar nuj dac era ala din poza d mai sus...nu prea am fo atent la detalii...! cat despre vopseaua mata...mi se pare super faina.... adik da bine p BmW cat si p brabus...
__________________ ex car : OPEL Astra 1.4i
now : ff2 1.6 tdci 2007 :X