Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

Ali_ump 18-01-07 14:29

-=Maşini din Piatra Neamţ=-

La aceasta sectiune se pot atasa poze...filme ... cu masinile userilor din Piatra Neamt ...modificate sau nu...proiecte in lucru....

O mica prezentare a masinii tale asa ca sa vada si ochiu nostru ce are mai bun si mai frumos orashu nostru!

johnson 18-01-07 17:00

Re: -=Masini din Piatra Neamt=-

3 Attachment(s)
Hai sa incep eu daca altii nu sar in fata:
-masina Porsche 924(motor 1984 cmc, 125 cp stock). Cand ma intreaba lumea de ce mi-am luat masina asta le raspund ca nu am avut bani de Passat si mi-am luat Porsche, ce sa fac? Nu o dau pe multe masini cu pretentii mai mari.
-motorul Kawasaki Ninja zx6r*(motor 636cmc, 118 cp stock).Uitati-va la diferenta de cai si imaginati-va in ce se transforma greutatea in minus.

Ali_ump 18-01-07 17:08

6 Attachment(s)
Si o sa incep cu masina unui prieten care din pacate nu are acces la internet asa ca o sa pun io cateva date si cateva poze ...

BMW 318 i

motor: stock (pt moment)
evacuare: finala tips
exterior : - bara fata Reiger;
- praguri
- bara spate stock
- jante 17"
- vopsea gri carbon
interior : - volan MOMO
- neon light blue
- CD Player Kenwood
- amplificator Sony Explode
- Woofer JBL
- difuzoare Clarion

si cateva poze cu masina...

Ali_ump 18-01-07 17:15

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 703877)
-masina Porsche 924(motor 1984 cmc, 125 cp stock). Cand ma intreaba lumea de ce mi-am luat masina asta le raspund ca nu am avut bani de Passat si mi-am luat Porsche, ce sa fac? Nu o dau pe multe masini cu pretentii mai mari.
-motorul Kawasaki Ninja zx6r*(motor 636cmc, 118 cp stock).Uitati-va la diferenta de cai si imaginati-va in ce se transforma greutatea in minus.

:lol: :lol: :lol: "nu am avut bani de passat" ...ce sa zic respect pt alegere ...si abia asteptam sa o vedem pe strazi...cateva detalii despre cam ce ai vrea sa faci cu ea ?
Cat despre motor...:shock: asa fac de fiecare data cand te vad prin oras si ma gandesc ce poate sa faca NINJA aia a ta de 250 de kile...
se transforma in....?in....in... OZN?:twisted:

dangti16v 18-01-07 18:22

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 703877)

Si cam pe cand e gata Porsche-ul ca poate ne intalnim sa gustam asfaltul:D :D

CRyS` 18-01-07 22:30

Si mai zice lumea ca moldoveanu nu are bani :)

dangti16v 18-01-07 22:37

7 Attachment(s)
Masina mea ...
VW Golf II Gti 16v ...139 CP??(multe povesti despre masina asta!!!)

SHOGUN-A8 18-01-07 22:49

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 703885)
Si o sa incep cu masina unui prieten care din pacate nu are acces la internet asa ca o sa pun io cateva date si cateva poze ...

BMW 318 i

motor: stock (pt moment)
evacuare: finala tips
exterior : - bara fata Reiger;
- praguri
- bara spate stock
- jante 17"
- vopsea gri carbon
interior : - volan MOMO
- neon light blue
- CD Player Kenwood
- amplificator Sony Explode
- Woofer JBL
- difuzoare Clarion

si cateva poze cu masina...

Mi se pare ca l-am vazut prin piatra...e dragutz.
Dar spune-i prietenului tau sa-l mai coboare putin..ca aveti drumuri destul de bune acolo..:)

Ali_ump 18-01-07 23:25

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 704373)
Mi se pare ca l-am vazut prin piatra...e dragutz.
Dar spune-i prietenului tau sa-l mai coboare putin..ca aveti drumuri destul de bune acolo..:)

Am tot vorbit cu el si sunt pe vine neste arcuri care coboara cu cativa centimetri masina ...:joy:

Ali_ump 18-01-07 23:37

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 704347)
Si mai zice lumea ca moldoveanu nu are bani :)

are moldoveanu bani numa nu prea stie el sa investeasca ...isi ia passat in loc de porsche....si e "la moda" si el...sper sa se mai schimbe mentalitatile astea un pic:rolleyes2

nt-81-nfk 19-01-07 02:20

Ali_ump sa imi aduci aminte sa fac si eu niste poze cand ne vedem :P btw am adormit azinoapet si nu am mai iesit:D maine astept poate imi gasesc ceva masca dinaia de cas .. am renuntat la navigatoru ala si am pus un cas blaupunkt:D sa vezi ce clar se aude aku muzica:D

Ali_ump 19-01-07 09:09

Quote:

Originally Posted by nt-81-nfk (Post 704558)
Ali_ump sa imi aduci aminte sa fac si eu niste poze cand ne vedem :P btw am adormit azinoapet si nu am mai iesit:D maine astept poate imi gasesc ceva masca dinaia de cas .. am renuntat la navigatoru ala si am pus un cas blaupunkt:D sa vezi ce clar se aude aku muzica:D

niiiiice ...hai ca diseara cand ne vedem.... facem o sedinta foto cu masinul :D sa punem poze aici....
stai linistit ca nici eu nu am stat prea mult aseara ...asa chiar daca ieseai...io eram in lumea viselor:D
hai salut !!! Pe diseara!!!

CRyS` 19-01-07 19:22

Ce`mi place ursuletzu...mamaaaa miaaa!I love it!

Ali_ump 20-01-07 00:42

7 Attachment(s)
Si mai avem...tot un ursulet al unui prieten...
BMW 325 i :D

Cristi34 20-01-07 08:12

Ali si Johnson sa inteleg ca passatul nu e bun???? :( :-P , bine mai Johnson draga si nu puteai sa spui cand am venit la pus folia ca nu e bun ca il dadeam de pomana la cineva.:-P .Mult succes in continuare Ali si felicitari pentru ceea ce ai reusit sa faci ( sa ne aduci in randurile comunitatii 4tunning)

All times are GMT +2. The time now is 08:24.

- Copyright 2026 4Tuning