![]() |
-=Maşini din Piatra Neamţ=-
La aceasta sectiune se pot atasa poze...filme ... cu masinile userilor din Piatra Neamt ...modificate sau nu...proiecte in lucru....
O mica prezentare a masinii tale asa ca sa vada si ochiu nostru ce are mai bun si mai frumos orashu nostru! |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
3 Attachment(s)
Hai sa incep eu daca altii nu sar in fata:
-masina Porsche 924(motor 1984 cmc, 125 cp stock). Cand ma intreaba lumea de ce mi-am luat masina asta le raspund ca nu am avut bani de Passat si mi-am luat Porsche, ce sa fac? Nu o dau pe multe masini cu pretentii mai mari. -motorul Kawasaki Ninja zx6r*(motor 636cmc, 118 cp stock).Uitati-va la diferenta de cai si imaginati-va in ce se transforma greutatea in minus. |
6 Attachment(s)
Si o sa incep cu masina unui prieten care din pacate nu are acces la internet asa ca o sa pun io cateva date si cateva poze ...
BMW 318 i motor: stock (pt moment) evacuare: finala tips exterior : - bara fata Reiger; - praguri - bara spate stock - jante 17" - vopsea gri carbon interior : - volan MOMO - neon light blue - CD Player Kenwood - amplificator Sony Explode - Woofer JBL - difuzoare Clarion si cateva poze cu masina... |
Quote:
Cat despre motor...:shock: asa fac de fiecare data cand te vad prin oras si ma gandesc ce poate sa faca NINJA aia a ta de 250 de kile... se transforma in....?in....in... OZN?:twisted: |
Quote:
|
Si mai zice lumea ca moldoveanu nu are bani :)
|
7 Attachment(s)
Masina mea ...
VW Golf II Gti 16v ...139 CP??(multe povesti despre masina asta!!!) |
Quote:
Dar spune-i prietenului tau sa-l mai coboare putin..ca aveti drumuri destul de bune acolo..:) |
Quote:
|
Quote:
|
Ali_ump sa imi aduci aminte sa fac si eu niste poze cand ne vedem :P btw am adormit azinoapet si nu am mai iesit:D maine astept poate imi gasesc ceva masca dinaia de cas .. am renuntat la navigatoru ala si am pus un cas blaupunkt:D sa vezi ce clar se aude aku muzica:D
|
Quote:
stai linistit ca nici eu nu am stat prea mult aseara ...asa chiar daca ieseai...io eram in lumea viselor:D hai salut !!! Pe diseara!!! |
Ce`mi place ursuletzu...mamaaaa miaaa!I love it!
|
7 Attachment(s)
Si mai avem...tot un ursulet al unui prieten...
BMW 325 i :D |
Ali si Johnson sa inteleg ca passatul nu e bun???? :( :-P , bine mai Johnson draga si nu puteai sa spui cand am venit la pus folia ca nu e bun ca il dadeam de pomana la cineva.:-P .Mult succes in continuare Ali si felicitari pentru ceea ce ai reusit sa faci ( sa ne aduci in randurile comunitatii 4tunning)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning