Eu ziceam sa facem cate un clip cu fiecare cu masina lui si clipul sa inceapa cu : "Dar vai ce masina, dar vai...a cui o fi aceasta masina superba , dar vai uite certificatul de imatriculare , dar vai asa ceva nu se poate este chiar a mea " )
eu ar trebui sa fac prea multe clipuri,si nu stiu cit pot sa rezist in lumina reflectoarelor
De ce sa nu se bucure si cei din tg neamt de masini frumoase ? Si cei din Roman ? De ce numa in piatra se fac intalnirile? Macar o data pe luna sa mergeti in tg neamt si o data in roman. Faceti si acolo intalnire O vineri tg neamt .. una roman.. doua piatra neamt
De ce sa nu se bucure si cei din tg neamt de masini frumoase ? Si cei din Roman ? De ce numa in piatra se fac intalnirile? Macar o data pe luna sa mergeti in tg neamt si o data in roman. Faceti si acolo intalnire O vineri tg neamt .. una roman.. doua piatra neamt
mergi si tu cu dacia?sau consuma prea mult ca este 1.6 cu carburator de oltcit
Pentru ca eu nu vin la intalniri cu voi si pentru ca eu nu fac parte din 4tuning Si stai linistit, nu am carburator de oltcit si nici nu consuma mai mult decat imi pot permite