25-07-13, 17:06
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit]
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Un pic urat in lacul rosu, se stie portiunea mai naspa, de cum incepi a urca in chei, si pana pe la jumatea pantei la coborare spre gheorgheni. spoi drumul e bun mai putin in gheorgheni in oras. Din gheorgheni e o portiune super dar ca stau radare, eu am prins unul, o masina de aia antica apoi i-am tot dat in goarna, apoi in dealul praidului ar fi un drum ceva mai prostut, tot cam cum e in lacul rosu, poate cateva gropi in plus mai periculoase insa pentru suspensii, dar se pot ocoli daca se da un pic de atentie, in rest, drumuri bune, cat de cat decente.
|
|
|
26-07-13, 20:51
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Vad ca, cu pregatirile pentru "vichendul" viitor, nimeni nu se mai ingramadeste pe forum la sectiunea nemtenilor.
Bun, intrebare, stie cineva pe altcineva in piatra neamt care ma poate ajuta cu cativa litri de rasina, niste intaritor pentru rasina si niste fibra de sticla, nu de alta dar m-as apuca un pic si eu de oltean, sau o mica modificare daca nu, pe la ford, chit ca nu ma prezint si eu cu ea. Mi-ar trebui cred vreo 6 litri de rasina, intaritorul adiacent si cativa metri de fibra. Si niste dezmembrari to prin zona, intre piatra neamt si bicaz nu am gasit nimic
|
|
|
27-07-13, 13:24
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Cine are idee si a mers recent, cum mai e drumul pana sus pe cozla, de la parcul zoo pana la telegondola sus? E rupt, e bun, se poate urca si cu masina mica sau numa' 4X4? As avea chef sa urc pana sus si sa nu am surprize, ca altfel sa ma axez pe alta zona de escaladat.
|
|
|
29-07-13, 13:22
|
|
Stage 1
|
Salutare, stimați colegi! Vă rog să-mi recomandați o vopsitorie auto bună și cu prețuri decente în Piatra Neamț. Sper că am postat rugămintea unde trebuie
|
|
|
29-07-13, 14:29
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
incearca la baietii de la autocustoms la razboieni si vezi ce-ti spun, daca nu, inceaca si la aleks la plm tuning la bacau, sunt numaidecat langa triajul bacau, uite site-ul, vezi cum lucra omul: http://plmtuning.ro/, eu as recomanda sa suni in ambele locuri sa vezi. Ca idee, n litru de vopsea metalizata facuta cum vrei, in precista e un magazin, tocmai ce am intrebat cam cat ajunge, litru, 220 ron eu cred ca nici n-o mai vopsesc dupa inmatriculare la pretul asta.
Oricum, daca e, vorbeste in ambele parti, vezi pretul, cum lucreaza, in cate straturi bla bla bla, timpul lucrarii, sa stii la ce te astepti.
Stima!
|
|
|
30-07-13, 20:01
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
S-a rezolvat problema cu rasina si fibra de sticla, am facut rost pana la urma, multumesc colegilor care mi-au dat cateva pont-uri.
Ramane totusi a doua intrebare, drumul pe cozla e accesibil sau mai bine sa nu incerc ca e degeaba?
|
|
|
31-07-13, 11:01
|
|
Stage 1
|
Don Eduardo, îți mulțumesc pentru răspuns, însă eu căutam o vopsitorie din oraș, nu de lângă, întrucât trebuie să las mașina acolo.
Am primit un răspuns pe privat și voi merge acolo zilele următoare. Am să vă comunic părerile de după vopsire
|
|
|
07-08-13, 08:12
|
|
Stage 4
|
TUNING FEST PIATRA NEAMT 2013 . Filmul evenimentului, interviuri cu majoritatea participantilor si tot ce se mai poate in cel mai complex material de prezentare facut pentru un eveniment din Piatra Neamt .
Materialul video este realizat de colegii de la Televiziunea NEAMT ONLINE – www.neamt.tv
http://www.ziarpiatraneamt.ro/tuning...ra-neamt-2013/
|
|
|
11-08-13, 13:20
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Drumul de urca pe cozla la telegondola din ce am vazut in bataia farurilor e inaccesibil.
Vin acum cu alta intrebare, un loc de indreptat jantele si de umplut rotile cu nitrogen in piatra neamt, stie cineva?
|
|
|
11-08-13, 14:12
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by don_eduardo37
Drumul de urca pe cozla la telegondola din ce am vazut in bataia farurilor e inaccesibil.
Vin acum cu alta intrebare, un loc de indreptat jantele si de umplut rotile cu nitrogen in piatra neamt, stie cineva?
|
Nu se pote urca,am incercat eu sa urc cu un matiz si era sa o iau pe scurtatura la cobarare ))
|
|
|
12-08-13, 11:54
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Am vazut cum e sapat drumul, am incercat sa urc acum vreo saptamana si era impracticabil, numai de mountain-bike e acolo acum.
|
|
|
19-08-13, 06:55
|
|
Stage 5
|
|
|
|
06-09-13, 08:21
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Stie cineva stie cum e drumul prin zona? Am marcat traseul in poza atasata. Multumesc anticipat!
|
|
|
27-09-13, 17:59
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Ne poate informa cineva ce masini civile folosesc cei de la brigada rutiera P.Neamt in teren in afara de MCV-uri? Adica ce masini civile cu Radar avem in Neamt si ce radare au montate daca se poate. Azi am auzit ceva de un opel parca prin zona Girov...
|
|
|
28-09-13, 11:50
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [VW]
|
Din ce stiu, mai au un Logan alb, model vechi, berlina, neinscriptionat... si MCV-urile.
Opel nu cred ca au.. si oricum, daca cautam nitel prin legi .. nu stiu daca e tocmai legal ce fac ei, adica masini cu radar neinscriptionate.
|
|
|