24-06-10, 11:10
|
|
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
nu era asa ungure... era : fernando nu e gay ,e idolu la femei !
plus ca are shasa cai frumoshI
|
Atat am retinut  
|
|
|
24-06-10, 16:05
|
|
 Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
Care stiti..daca asigurarea mi-a bagat devizul la un service...eu pot sa ma duc sa-mi retrag devizu de reparatie de acolo si sa ma duc la ce service vreau eu??
La constatare a fost tatal meu si n-a stiut la ce service sa o repare...si a acceptat sa o repare la sediu KIA motors. Ce parere aveti?
|
|
24-06-10, 17:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Care stiti..daca asigurarea mi-a bagat devizul la un service...eu pot sa ma duc sa-mi retrag devizu de reparatie de acolo si sa ma duc la ce service vreau eu??
La constatare a fost tatal meu si n-a stiut la ce service sa o repare...si a acceptat sa o repare la sediu KIA motors. Ce parere aveti?
|
O poti repara la ce service vrei u, dar asigurarea iti acorda 80% din valoare, restul ii pui de la tn 
Devizul odata depus sau masina odata dusa la service nu cred ca se mai poate ceva, acum corectati-ma daca gresec
|
|
|
24-06-10, 17:22
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by askhy
O poti repara la ce service vrei u, dar asigurarea iti acorda 80% din valoare, restul ii pui de la tn 
Devizul odata depus sau masina odata dusa la service nu cred ca se mai poate ceva, acum corectati-ma daca gresec
|
cei de la service inca m`au contactat pentru introducerea masinii in service.
azi s`a facut constatarea...si nu a stiut ce service sa`mi treaca in dosar...si ...nah.
|
|
|
24-06-10, 18:02
|
|
 Stage 5
|
eu cand am reparat cosmelia mea am mers la Accent service de pe fermelor, chiar le au baieti... acum depinde ce vrei u sa alegi, si la corfu fac treaba buna, Brasovia iar intelesesem....
|
|
|
24-06-10, 19:10
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by askhy
eu cand am reparat cosmelia mea am mers la Accent service de pe fermelor, chiar le au baieti... acum depinde ce vrei u sa alegi, si la corfu fac treaba buna, Brasovia iar intelesesem....
|
sa vad daca pot sa`l mut la alt service..si daca pot ma voi duce la accent
|
|
|
24-06-10, 22:07
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
sa vad daca pot sa`l mut la alt service..si daca pot ma voi duce la accent
|
bcr asig nu mai lucreaza cu accent service, sry
|
|
|
25-06-10, 01:34
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
[B KIA este ok
cauta inginerul de la itp(Cip.Leu) si spunei ca esti din partea mea
sar putea sa trebuiasca sa platesti contatarea daca vrei sa o muti in alt servis ,in rest nu este nici o problema
la corfu nu recomand(iei o mare teapa :"calitatea pieselor, timp de executie ,costuri suplimentare etc") sau dus vremurile bune
[/B]
|
|
|
25-06-10, 17:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B16SIX
[B KIA este ok
sar putea sa trebuiasca sa platesti contatarea daca vrei sa o muti in alt servis ,in rest nu este nici o problema
la corfu nu recomand(iei o mare teapa :"calitatea pieselor, timp de executie ,costuri suplimentare etc") sau dus vremurile bune
[/B]
|
Da ce reclama proasta iti faci aline???...cum asa?, de s/au stricat treburile?..
|
|
|
25-06-10, 18:25
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DarkNight_Racer
Da ce reclama proasta iti faci aline???...cum asa?, de s/au stricat treburile?..
|
eu nu mai sunt la corfu
m-am mutat impreuna cu Kosty la Razboieni (concurenta e mai mica ,spatiul este al meu .....nimicuri din astea)
|
|
|
25-06-10, 19:23
|
|
 Stage 5
|
Quote:
eu nu mai sunt la corfu
m-am mutat impreuna cu Kosty la Razboieni (concurenta e mai mica ,spatiul este al meu .....nimicuri din astea)
|
Bravo aline, k in sfarsit mergeti pe cont propriu....o sa trag si eu o fuga cu narcis pe acolo sa vad ce va iesit si ce invartiti voi acolo!..
|
27-06-10, 12:08
|
|
Stage 3
|
Quote:
[B KIA este ok
[/B]
|
Am simtit asta pe propria piele. Nici acum nu mi merge masina
|
|
|
27-06-10, 13:22
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ady_lkw
Am simtit asta pe propria piele. Nici acum nu mi merge masina
|
Haw, haw da ce faci smechere?....mai traiesti? 
stii ce zic eu, sa iei un litru de benzina si sa/i dai fac, k sa/ti iei unua noua
|
|
|
27-06-10, 20:14
|
|
 Stage 5
|
ma..am si eu o intrebare....
Cum mergeti voi pe drumurile alea din Piatra Neamt... ca eu am ramas fara spoileru de cauciuc de sub bara azi   si era sa raman si fara baia de ulei
|
|
|
27-06-10, 20:18
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by edyopel
ma..am si eu o intrebare....
Cum mergeti voi pe drumurile alea din Piatra Neamt... ca eu am ramas fara spoileru de cauciuc de sub bara azi   si era sa raman si fara baia de ulei 
|
Sunt destul de bune drumurile prin oras  poate ai nimerit pe centura pe undeva..
|
|
|
|
|