Quote:
Originally Posted by Teo MTM
Si apropo de injuraturi cu un politist ... nu stiu daca va puteti abtine cand iti zice ca nu ai autorizatie folie luneta ( in autorizatie scrie fata + spate ) iar el cica trebuie si luneta ! Mori de ras ! Si iti mai ia si certificatu` da` fara sa il aiba la el in mana si ii mai rupi si procesu` verbal in fata si ii zici " Sa-mi bag **** in m.ta " si ghici replica lui ? " Imi bag eu ....`n .... ". Era noapte si nu s-a putut filma ca mai si ploua ! Asta e !
|
Din cate stiam eu , organul de politie nu prea are ce cauta in masina ta fara a avea un mandat de perchezitie ( daca gresesc va rog sa ma corectati
) . Nu am patit ca pana acuma sa mi se adreseze injurii cand am fost oprit de politie .
Legat de ruperea procesului verbal si " sa-mi ... " nu prea e normal din partea ta sa faci asa ceva ca nu castigi nimic ( nu il intimidezi deloc ) si certificatul tau tot la el ramane .
Daca chiar vrei sa-ti pastrezi certificatul si sa-i demonstrezi ca nu este corect informat ( cu conditia ca tu sa nu te simti cu musca pe caciula ) pune in masina ( undeva la indemana ) Legislatia Rutiera
.