Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Reply

Thread Tools
Old 09-05-10, 10:17   #3961
B16SIX

Stage 5

B16SIX's Avatar

Default Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:
Originally Posted by askhy View Post
Gandestete numai ce pot face ei de acum, in ce fel se pot comporta fata de oameni, aici vorbind de politie....
dar unii "oameni" cum se comportau
https://www.youtube.com/watch?v=0TzFtv4jdXY
https://www.youtube.com/watch?v=hNtz7...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=cAJPm...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=kKM45...eature=related

Last edited by B16SIX; 09-05-10 at 10:22.
B16SIX is offline   Reply With Quote
Old 09-05-10, 10:32   #3962
AnDrEiCa
2 Roti

Stage 5

AnDrEiCa's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[2 Roti]

Ultimul film e prea tare
AnDrEiCa is offline   Reply With Quote
Old 09-05-10, 22:11   #3963
AnDrEiCa
2 Roti

Stage 5

AnDrEiCa's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[2 Roti]

Tom & Jerry pe manele https://www.youtube.com/watch?v=OToXXFC2Ra8
AnDrEiCa is offline   Reply With Quote
Old 09-05-10, 23:07   #3964
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by askhy View Post
Gandestete numai ce pot face ei de acum, in ce fel se pot comporta fata de oameni, aici vorbind de politie....
lasa sa`i arda pe marlani..ca is prea figuranti unii..si nesimtiti...
uite ex clar... marlanu ala cu dacia care-l injura pe politist ca`i da amenda ca nu avea numere pe fata... poi ala..in alte tari gen america... era saltat de politie..si amenda de amenda sau in cel mai grav caz parnaie!
Old 10-05-10, 01:20   #3965
Teo MTM

Stage 5

Teo MTM's Avatar

Member of:
[Opel]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
lasa sa`i arda pe marlani..ca is prea figuranti unii..si nesimtiti...
uite ex clar... marlanu ala cu dacia care-l injura pe politist ca`i da amenda ca nu avea numere pe fata... poi ala..in alte tari gen america... era saltat de politie..si amenda de amenda sau in cel mai grav caz parnaie!
In America nu ai nevoie de nr pe fatza ! Doar pe spate !

https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...a/page-25.html

Si apropo de injuraturi cu un politist ... nu stiu daca va puteti abtine cand iti zice ca nu ai autorizatie folie luneta ( in autorizatie scrie fata + spate ) iar el cica trebuie si luneta ! Mori de ras ! Si iti mai ia si certificatu` da` fara sa il aiba la el in mana si ii mai rupi si procesu` verbal in fata si ii zici " Sa-mi bag **** in m.ta " si ghici replica lui ? " Imi bag eu ....`n .... ". Era noapte si nu s-a putut filma ca mai si ploua ! Asta e !

Last edited by Teo MTM; 10-05-10 at 01:44.
Teo MTM is offline   Reply With Quote
Old 10-05-10, 01:42   #3966
stefan_88
Peugeot Driver

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]
Thumbs down Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:
Originally Posted by Teo MTM View Post
Se referea la reactia pe care a avut-o respectivul sofer . Oricum traim in Romania , unde bunul simt nu prea exista .
stefan_88 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-10, 01:49   #3967
Teo MTM

Stage 5

Teo MTM's Avatar

Member of:
[Opel]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by stefan_88 View Post
Se referea la reactia pe care a avut-o respectivul sofer . Oricum traim in Romania , unde bunul simt nu prea exista .
Ei na ! De cand cu Loganurile astea noi se uita la tine de parca ar fi in vreun Bentley!
Old 10-05-10, 02:05   #3968
stefan_88
Peugeot Driver

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Si apropo de injuraturi cu un politist ... nu stiu daca va puteti abtine cand iti zice ca nu ai autorizatie folie luneta ( in autorizatie scrie fata + spate ) iar el cica trebuie si luneta ! Mori de ras ! Si iti mai ia si certificatu` da` fara sa il aiba la el in mana si ii mai rupi si procesu` verbal in fata si ii zici " Sa-mi bag **** in m.ta " si ghici replica lui ? " Imi bag eu ....`n .... ". Era noapte si nu s-a putut filma ca mai si ploua ! Asta e !
Din cate stiam eu , organul de politie nu prea are ce cauta in masina ta fara a avea un mandat de perchezitie ( daca gresesc va rog sa ma corectati ) . Nu am patit ca pana acuma sa mi se adreseze injurii cand am fost oprit de politie .
Legat de ruperea procesului verbal si " sa-mi ... " nu prea e normal din partea ta sa faci asa ceva ca nu castigi nimic ( nu il intimidezi deloc ) si certificatul tau tot la el ramane .
Daca chiar vrei sa-ti pastrezi certificatul si sa-i demonstrezi ca nu este corect informat ( cu conditia ca tu sa nu te simti cu musca pe caciula ) pune in masina ( undeva la indemana ) Legislatia Rutiera .
stefan_88 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-10, 10:10   #3969
Teo MTM

Stage 5

Teo MTM's Avatar

Member of:
[Opel]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by stefan_88 View Post
Din cate stiam eu , organul de politie nu prea are ce cauta in masina ta fara a avea un mandat de perchezitie ( daca gresesc va rog sa ma corectati ) . Nu am patit ca pana acuma sa mi se adreseze injurii cand am fost oprit de politie .
Legat de ruperea procesului verbal si " sa-mi ... " nu prea e normal din partea ta sa faci asa ceva ca nu castigi nimic ( nu il intimidezi deloc ) si certificatul tau tot la el ramane .
Daca chiar vrei sa-ti pastrezi certificatul si sa-i demonstrezi ca nu este corect informat ( cu conditia ca tu sa nu te simti cu musca pe caciula ) pune in masina ( undeva la indemana ) Legislatia Rutiera .
Nu a intrat in masina mea si certificatul era in mana la mine, dar in procesul verbal scria ca mi l-a luat ! )
Old 10-05-10, 12:17   #3970
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
total gresit... doar in anumite state masinile au doar in spate placute de inmatriculare
buddy_lexx is offline   Reply With Quote
Old 12-05-10, 12:05   #3971
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Din ce inteleg se majoreaza pedepsele doar in cazul in care jandarmul sau politistul participa la anchetarea faptelor penale, nu in toate cazurile.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 13-05-10, 18:16   #3972
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]

Nu simpatizez politia ... dar la ce se intampla in tarisoara noastra .. unde politistul e luat pe capota .. injurat .. aproape calcat ca e baba smechera si are nush ce pile ... ar trebui sa li se dea mai multa libertate. Era un filmulet pe youtube cu o soferita care a facut la fel ca babuta aia din Bucuresti care era sa calce politistu si nu vroia sa se dea jos din jeep ... in varianta americana, politistu a impuscat-o cu pistol electric, a curentat-o si s-a dat jos de 'nevoie' apoi
Old 13-05-10, 18:23   #3973
razvy_2002
VW Driver

Stage 5

razvy_2002's Avatar

Member of:
[VW]

dar cei de la noi nici nu se impun prin conduita morala si profesionism!vezi exemplarele burtoase care nici nu stiu bine sa citeasca,dar au vile si masini din salariul lor....
razvy_2002 is offline   Reply With Quote
Old 14-05-10, 10:14   #3974
ghici_robert

Stage 4

ghici_robert's Avatar

Din marea gasca de "filmatori" si "pozatori" de pe la noi care merge duminica cu mine sa fac de preferabil o filmare sau o sedinta foto cu farasul ala al meu ? ca urmeaza sa il scot din circulatie si vreau sa le arat la nepotzi ce facea masina lui bunicu ?)
ghici_robert is offline   Reply With Quote
Old 14-05-10, 10:27   #3975
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by ghici_robert View Post
Din marea gasca de "filmatori" si "pozatori" de pe la noi care merge duminica cu mine sa fac de preferabil o filmare sau o sedinta foto cu farasul ala al meu ? ca urmeaza sa il scot din circulatie si vreau sa le arat la nepotzi ce facea masina lui bunicu ?)
) Da nu vii la cluj!?
Ali_ump is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -