13-02-10, 20:13
|
|
Stage 5
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Asta a durut ) )
|
|
|
13-02-10, 21:24
|
|
Stock
|
salut am si eu un golf 3 si lam cam atins... as vrea sa stiu dak mai pot gasi aceeasi culoare ..e un portocaliu perlat.. si nam nici un cod de vopsea nik ..si nas vrea so vopsesc toata..
|
|
|
13-02-10, 21:32
|
|
Stage 4
Member of: [FORD] [Fiat]
|
sigur, am eu
|
|
|
15-02-10, 10:35
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Ca sa fie treaba si mai buna pe drumurile patriei, ni s-a mai pregatit o surpriza, neplacuta, cum altfel. Un nou tip de radar a fost achizitionat si functioneaza pe un principiu care cel putin deocamdat va fi cam greu de depistat. Au fost instalate pe loganuri mcv, 1.5dci de 85 de cp, au ac, abs si geamuri electrice, iar modul de functionare al camerei este de tip stand by, au o rezolutie mult mai buna, night vision si actionarea radarului se face doar printr-un comutator, doar atunci cand operatorului i se pare ca viteza de deplasare este mai mare. In acest caz, detectorul va anunta ca ati fost surprins deja. Pt a reduce posibilitatea de contestare, au incorporate si gps, pt a reda pe inregistrare si zona in care actiona. IN momentul de fata sunt 200 pregatite de treaba, cam 4-5 pe judet, dar mai urmeaza si altele
|
|
|
15-02-10, 12:11
|
|
Stage 5
|
...si una buna, azi la tv la matinalul de dimineata este invitat M. Traistariu, pe motive ca are probleme cu politia romana... de ce? pentru ca a trecut pe rosu, a fost oprit si sa ales cu permisul suspendat pe o perioada de 30 de zile, a primit dovada de circulatie pentru 15 zile... nimic rau pana aici, dar valabilitatea dovezii e neclara 15 februarie- 29 februarie 2010 )
|
|
|
15-02-10, 13:15
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by askhy
...si una buna, azi la tv la matinalul de dimineata este invitat M. Traistariu, pe motive ca are probleme cu politia romana... de ce? pentru ca a trecut pe rosu, a fost oprit si sa ales cu permisul suspendat pe o perioada de 30 de zile, a primit dovada de circulatie pentru 15 zile... nimic rau pana aici, dar valabilitatea dovezii e neclara 15 februarie- 29 februarie 2010 )
|
nu am vaut emisiunea dar nu inteleg ce e neclar.... ai dovada de pe 15 valabila pana pe 29 ( sunt 15 zile )
|
|
|
15-02-10, 13:23
|
|
Stage 5
|
avand in vedere ca nu e an bisect, deci februarie are numai 28 de zile calendaristice, abia in 2012 va fi an bisect in care feb va avea 29 de zile
|
|
|
15-02-10, 18:41
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT] [MERCEDES] [2 Roti] [AUDI] [Opel] [Fiat] [ALFA ROMEO]
|
Am nevoie de ajutorul vostru,va rog,va implor. Am pierdut buletinul in incinta Center Mall,va rog frumos daca ma puteti ajuta,sa trimiteti pe la prieteni prin lista de messenger poate ajunge la urechea gasitorului. Numele: Chiperi Vlad Michael,Roman. ID de mess: nickname_vladutzz. Am miercuri programare,va rog ajutati-ma,raman dator,dau o bere,2,3,o lada,un camion de bere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
15-02-10, 18:43
|
|
Stage 4
Member of: [FORD] [Fiat]
|
cascat mai esti..
da-l pierdut si fa altul, e mai sigur si f probabil mai rapid.
|
|
|
15-02-10, 19:30
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT] [MERCEDES] [2 Roti] [AUDI] [Opel] [Fiat] [ALFA ROMEO]
|
Cascat...hmm,nu cred,GHINION ! De cand sunt eu nu am pierdut nimic,mai ales acte sau chestii de genu,pana acum nu l-am pierdut,exact astazi cand peste o zi am nevoie de el l-am pierdut,eu zic ca e ghinion.
|
|
|
15-02-10, 21:31
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by askhy
avand in vedere ca nu e an bisect, deci februarie are numai 28 de zile calendaristice, abia in 2012 va fi an bisect in care feb va avea 29 de zile
|
) chiar am omis ca suntem in luna feb si are 28 de zile )
|
|
|
15-02-10, 21:35
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [VW] [Toyota] [2 Roti] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by VladM
Am nevoie de ajutorul vostru,va rog,va implor. Am pierdut buletinul in incinta Center Mall,va rog frumos daca ma puteti ajuta,sa trimiteti pe la prieteni prin lista de messenger poate ajunge la urechea gasitorului. Numele: Chiperi Vlad Michael,Roman. ID de mess: nickname_vladutzz. Am miercuri programare,va rog ajutati-ma,raman dator,dau o bere,2,3,o lada,un camion de bere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
Originally Posted by VladM
Cascat...hmm,nu cred,GHINION ! De cand sunt eu nu am pierdut nimic,mai ales acte sau chestii de genu,pana acum nu l-am pierdut,exact astazi cand peste o zi am nevoie de el l-am pierdut,eu zic ca e ghinion.
|
I-auzi ce norocos esti bai vladutz !
I-ati repede o lama ca viata ta nu mai are nici un sens, esti varza-n beci!
|
|
|
15-02-10, 22:27
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by johnson
Ca sa fie treaba si mai buna pe drumurile patriei, ni s-a mai pregatit o surpriza, neplacuta, cum altfel. Un nou tip de radar a fost achizitionat si functioneaza pe un principiu care cel putin deocamdat va fi cam greu de depistat. Au fost instalate pe loganuri mcv, 1.5dci de 85 de cp, au ac, abs si geamuri electrice, iar modul de functionare al camerei este de tip stand by, au o rezolutie mult mai buna, night vision si actionarea radarului se face doar printr-un comutator, doar atunci cand operatorului i se pare ca viteza de deplasare este mai mare. In acest caz, detectorul va anunta ca ati fost surprins deja. Pt a reduce posibilitatea de contestare, au incorporate si gps, pt a reda pe inregistrare si zona in care actiona. IN momentul de fata sunt 200 pregatite de treaba, cam 4-5 pe judet, dar mai urmeaza si altele
|
Sunt curios daca judetul nostru este printre acele 4-5 .
|
|
|
15-02-10, 22:28
|
|
KATANA TEAM Member
Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
Quote:
Originally Posted by stefan_88
Sunt curios daca Neamtul este printre acele judete ...
|
Speram ca ...NU
|
|
|
15-02-10, 22:36
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by stefan_88
Sunt curios daca judetul nostru este printre acele 4-5 .
|
Era vorba ca fiecare judet primeste cate 4-5 Loganuri
Numai tu stii ce ai vrut sa zici "Sunt curios daca judetul nostru este printre acele 4-5"
|
|
|
|
|