Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-01-07, 13:41   #106
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
Default Re: Piatra-Neamt

Quote:
Originally Posted by CRyS` View Post
Pe mine ma bucura faptul ca si voi incepeti sa va adunatzi....!Iasul se ridica...Bacaul la fel....Suceava la fel.....asteptam Vasluiul.....!

Avetzi un oras superb de frumos...iar masinile sunt... FARA NUMAR...FARA NUMAR...ultima oara am fost pe 2-3 Dec 2006....si .....am ramas placut impresionat!
thanks man ....noi am avut activitate si anu trecut da nu prea am dat de stire in tzara ...dar de acum ca stiti si voi de noi....o sa fie altfel...
Ali_ump is offline  
Old 10-01-07, 19:59   #107
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Luatzi legatura cu Gratzian sau Zoliat sa va faca si voua forum,celor din Piatra Neamtz si sa alegetzi un moderator.Poate asa va prinde mai bine!Avetzi sustzinerea mea....si a celor din Iasi si v`om incerca din rasputeri sa ajungem macar o masina Vineri seara din Iasi......!

Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
CRyS` is offline  
Old 10-01-07, 21:44   #108
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by CRyS` View Post
Luatzi legatura cu Gratzian sau Zoliat sa va faca si voua forum,celor din Piatra Neamtz si sa alegetzi un moderator.Poate asa va prinde mai bine!Avetzi sustzinerea mea....si a celor din Iasi si v`om incerca din rasputeri sa ajungem macar o masina Vineri seara din Iasi......!
am luat io legatura cu ZoliaT si am propus chestia asta ...a zis ca se face...io sa fiu moderatoru pt Piatra insa nu am vazut Piatra Neamt in comunitati locale...poate intervii tu putin pe langa ei ...ca na ai mai multa vechime decat mine...io o sa ma straduiesc sa aduc cat mai multi participanti si pe foorum si la intalniri (la Bacau am fost cu 4 masini din Piatra Neamt)
Inca o data multumiri pt sustinere ...
Ali_ump is offline  
Old 11-01-07, 18:49   #109
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Deci ....as vrea sa stiu pana maine ...cine se anunta cu prezenta la intalnire...pls!!!
Ali_ump is offline  
Old 12-01-07, 00:40   #110
felcot

Stock

vin si eu sigur
felcot is offline  
Old 12-01-07, 00:44   #111
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by felcot View Post
vin si eu sigur
aaa in sfarsit ai reusit si tu...
Ali_ump is offline  
Old 12-01-07, 01:50   #112
nt-81-nfk

Stage 2

nt-81-nfk's Avatar

aduk eu camera sa filmam numa sa nu uit
nt-81-nfk is offline  
Old 12-01-07, 01:53   #113
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by nt-81-nfk View Post
aduk eu camera sa filmam numa sa nu uit
las ca te sun io inainte sa iti aduc aminte... si daca mai ai oameni mai zi si lor sa vina...
Ali_ump is offline  
Old 12-01-07, 15:21   #114
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Din pacate vremea nu vrea sa tina cu noi....ploua cu fulgi de zapada dar o sa ne cautam o cafena sa mai punem tzara la cale pt anu asta...sa vedem ce facem...
Ali_ump is offline  
Old 12-01-07, 17:14   #115
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by slip View Post
e bine sa stam uniti... si in felul asta o sa fie o intalnire lunara in unul din orase...care o sa se lase cu poze si filmuletze multe (de restul nu vorbesc..si nu stiu ce nebunii o sa fie)
deci..dak se organizeaza o intalnire de genul... Vineri data..ora.. in Iasi ..spre exemplu... intalnire lunara.. atunci se aduna din mai multe parti...
luna viitoare.. la piatra.. apoi la bacau/..
sau orice alta ordine..nu asta conteaza ...
eu zic k ar fi frumos totusi sa organizam o intalnire de asta... mai iesi din oras..mai vezi altceva.. o data pe luna.. a?ce ziceti? merge? eu m-ash baga...
dak e cineva de acord..sa ridice mana ) sau picioru..de pe pedala...
astept si opinii .. poate poate.. mai bine sa avem de unde alege ideile decat sa fim in pana de idei...

pana atunci..numai bine..
va salut..

cu respect..slip
asta e o propunere a unuia din baietii de la Iasi ...astept sa va dati si voi cu parearea si in functie de asta stabilim cu ei si cu Bacau-u exact cum se vor organiza intanirile si in ce orase....deci astept pareri!!!
Ali_ump is offline  
Old 12-01-07, 17:25   #116
silviu_tun

Stage 4

se mai tine ceva fratilor?
silviu_tun is offline  
Old 12-01-07, 17:26   #117
silviu_tun

Stage 4

ca as trage o fuga eu si ZZ
silviu_tun is offline  
Old 12-01-07, 17:29   #118
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by silviu_tun View Post
ca as trage o fuga eu si ZZ
da se mai tine....insa dupa cum am mai spus ...suntem putini si e doar o adunare locaala ...nimic special....insa daca chiar vreti sa venit ca sa vada si baietii masinile voastre(cei care nu au fost la Bacau la lansare) suntetzi binevenitzi
Ali_ump is offline  
Old 12-01-07, 18:06   #119
69 VVV

Stage 2

69 VVV's Avatar

nu mai ploua
69 VVV is offline  
Old 12-01-07, 18:11   #120
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

ar fi prea tare sa ne iasa toata combinatia asta ..in felu asta ne cunoastem...ne unim fortele...si iese sigur ceva frumos..sa le mai dam peste nas bucurestenilor k sunt cativa din ei kiar aroganti...si nu e frumos fata de noi...
ce dak suntem moldoveni? nu suntem oameni si noi? noi nu putem organiza evenimente?? eheeee..... las k mai vedem noi
provincia vine tare din urma
hai sa facem o treaba ca la carte si in felul asta aratam ca si la noi se poate...
nu stiu dak ai vazut vreo poza de zilele astea..de la intalnirile trecute...dar...avem masini tari..masini frumoase.. avem show off ...avem de toate.. numai sa fim uniti sa putem face impreuna toate astea...
sa fim mai uniti...mai prietenosi... mai altfel.. pt k din cate am observat si in iasi...sunt masini super.. dar oamenii care le conduc.. ori sunt catastrofe.. ori sunt "prea tari" pentru noi muritorii de rand ... adevarat.. nu toti..dar majoritatea..

pentru oamenii care organizeaza intalniri si care le onoreaza.. numai respect.. de la ZZARAAZZAAA
vorbim
salut
INCA UN POST A LUI slip pe Intalniri Iasi....
total de acord....
Ali_ump is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -